🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 982
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 380
Данка с тези корекция искаше да хване богаташ, не знам защо , но повече от тях точно такива преправени жени харесват, не мисля, че Мартин щеше да обърне внимание на Данка без корекции.

# 1 381
  • София /Абсурдистан
Е има и по- зле направени. Не е нещо ужасно чак.

# 1 382
В лице ми е доста ужасна и не само на мен. Не ви ли прави впечатление, че друга участничка в това предаване с толкова карикатури, сравнения, оприличавания и епитети досега не е имало? Rolling Eyes Всичко ѝ е извън пропорции и гротескно - то скули, то нос, то уста, то бръчки около устата, то чело, то очи. Да благодари на хирурга си за това.

Елена от сезон 2, която толкова много беше обсъждана тук, е цвете спрямо нея.

# 1 383
Между другото на бърза среща в София тя много добре изглеждаше, бих казала хубаво,  само не знам защо сега изглежда доста по- грозна.

# 1 384
  • София
Всичко с Даниела е ужасно - корекции, име, може да чисти, не може да чисти - все зле😜

# 1 385
Всичко с Даниела е ужасно - корекции, име, може да чисти, не може да чисти - все зле😜

Е като е толкова прекрасна, защо не останаха заедно а се разделиха?
Просто и двамата са егоисти, които не обичат да дават, а само да вземат в една връзка - за това не им се получи.
А Даниела какво имаме да я защитаваме?!
Голддигърка - че и въпреки книгите си не може да оплете някой в мрежите си. Жалка история - ама книга със съвети тръгнала да пише.

# 1 386
Слонските звуци на Васко са под нивото на аристократката Косара.

# 1 387
  • here and now
Даниела, като надене халката, оправи борчовете и  роди поне едно дете, нека да качва клипчета как команодри прислугата.
И аз мога да се снимам в колата и да ви давам съвети за най-добрите барове на Карибите, без да съм стъпвала там...

# 1 388
  • София /Абсурдистан
Не им се е получило защото Данка се цели доста по-нависоко от него. Търси си някой много по- богат и независим. То и на нея едва ли ще и се получи, ама тя още не го знае.

# 1 389
ако Косара не се правеше на Коко Шанел.
Кокошарата от Тему и една от най-влиятелните жени на модата в едно изречение, това е нелепо.
От къде знаем, че чете?

# 1 390
За карането без колан на Даниела, да допълня, че има и клипче, на което освен, че е без колан и снима видео, докато шофира, държи в едната си ръка и смуЧи.

# 1 391
  • Sofia
Еми, тя Даниела щом и колан не слага, каква правилна преценка в други ситуации на пътя очаквате да има? Логично е да няма.

Не помните ли как мартинките се майтапиха, че от тях само АМ знае кое е ляво и дясно? Grinning
Не просто не слага колан, а съзнателно, преднамерено е изключила пискливия звук на сигнализацията за непоставен колан. Това е много опасен пример за всички, които биха се повлияли и изкушили да направят същото! Според проучвания се твърди, че поставеният предпазен колан спасява 50% от потенциалните жертви при ПТП-та.

# 1 392

Синхроните след тази седмица.

# 1 393
Някой има ли инста на Ферай, дайте инфо за новия силикон, че сън не ме хваща. Вече има нос и сиси правени, малко скули и джуки и е готова да напише една две книги.

# 1 394
Някой има ли инста на Ферай, дайте инфо за новия силикон, че сън не ме хваща. Вече има нос и сиси правени, малко скули и джуки и е готова да напише една две книги.

И от кого ще черпи вдъхновение? От кака си Даниела дето пак е сама ли?
Даниела щях да я призная, ако беше успяла да го задържи Мартин.
Сега излиза, че явно пише за неща, от които самата тя и идея си няма.

Общи условия

Активация на акаунт