🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 027
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 455
Косара е влюбена в себе си, изтрещя защото до последно вярваше, че тя, Мартина и Даниела са равностойни фаворитки. За Виктор очакваше да е фаворитка също, а при Васята направо беше убедена, че е спечелила. Изведнъж обаче Мартин ги отсвири, Виктор забрави, че е там, а на Васята даже не му се занимава с нейните драми и я отбягва.
От високо падна Косарчето и сега злобее. Дори на Мартин би налетяла вече, на принципа “Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Данка да ѝ е зле”.

# 1 456
Има моето признание Даниела, перфектно се справя като сервитьорка и чистачка. За друго да не се пробва.

# 1 457
Даниела може да обучи персонала. Успя да напълни касата на семейството.

# 1 458
Любка към Косара: "Тигрова ли беше, ма?"
Косара :"Кажи чесно, мъжъ отишлисти в Африка "
Ади: "Жунгла"
Сафарито беше един път. Joy
Данито нещо е в много добро настроение, да не повярваш. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 459
Даниела  абим (брат на турски) ли му каза на Мартин, докато вървеше към бара да му поръчва шотове? Или вече тотално изперках??
Май точно това каза, поне аз чувам "áби...", може и м да има накрая.

Какво и е било на Даниела, за Бога?! Съвсем нормална жена...
Скрит текст:

# 1 460
Даниела на сервитьорската снимка мяза на Веселка от Фермата. Ама къде е сега -момиче за милиони, хай ала бала, а не се "мъчи" с 4 деца!
Прави ли ви впечатление колко са отегчени младите девойки, искат всичко сега и веднага, и да изглежда добре за пред камера, за инстаграма, фейсбука, а какво е в действителност не се вълнуват. Ако си спомняте Валерия как напъди Генчо на рождения си ден, че ще я снимат....В това отношение Даниела ги води, ядосваше ги, дрънка глупости нон стоп за валидации, енергии, но знае, че жената може и да е мъж като се наложи. Вчера показа , че може и знае това онова. Дори АМ каза, че е друг човек сега с Мартин. А Косара милата да си пази имиджа и тотално го окепази като започнеш от момента , в който си отвори устата с тоя "селски" диалект и свършиш като и чуеш разсъжденията.

# 1 461
  • София
Да кажа и аз нещо за снощния епизод.
Сафарито
И тримата нямат никакъв опит, но ми е странно, че тези които ги возят не са им казали как трябва да се държат.
Васил и слонските звуци - изключително не на място. Това са диви слонове и са доста опасни, нищо че изглеждат лениви и бавно движещи се. Като се разярат с лекота обръщат сафари-джипове.
Ферай - пипането на див слон ... твърдо НЕ. Приближаването и пипането на маймуните ... твърдо НЕ. Маймуните са носители на различни болести и дори малко одраскване може да носи здравословни последици.  Тук Васил беше прав да ги подкара към джипа. А като са стадо маймуни най-малкото което могат да направят е да им "приберат" очилата и каквото лъскаво по тях видят.

Последвалата среща
Липса на обща култура от Васил - и при сядането, и при наливането на виното.

Барът на младоженците
Хем забавна, хем си пролича кой с какво се е занимавал. Даниела добре се справи, а Мартин би наливал чисти питиета, но се затрудни с коктейлите - ами това не е мъжко питие, няма опит.

# 1 462
Според бай Марто от момичета на Васко, Косара била топ попадение. Моля?! Попадение е за него явно, за Васко е причина да тъси другаде спасение за финала.
Данка колкото и да се правеше на пъргава, дори за сервитьорка не става. Защото пробва да променя цени, не спазва правила, флиртува с клиентите и пие от сутринта. Тоест човек на който няма как да се има доверие, че няма да ти изгони клиентите, да краде от оборота и да скапе реномето на заведението. Пие се шот от сервитьор в бар или нощно заведение само, ако компанията поръчала шотове реши да почерпи сервитьора и дори тогава е професионално да не изпиеш шота. Виждала съм пияни сервитьорки и е много грозна картина, а колко липси имат после в оборота от това, че поркат докато работят и са неадекватни да смятат и помнят, дори не искам да коментирам.
И двамата -Данка и Мартин, са ужасни. Надменни, мислят за голямата работа, а всъщност са въздух под налягане и паразитират върху другите.

# 1 463
  • София
Да си кажа, че съм впечатлена от Даниела. Тази жена знае как се работи. Жалко, че
се е подхлъзнала по тези женски енергии и корекции.

# 1 464
Даниела може и да е с кофти корекции, да го раздава златотърсачка, но в това риалити е класи над останалите. Все повече ми се издига в очите.

# 1 465
  • в сърцето на един мъж...
От вчерашният епизод с глас се смях на Мартин и Даниела, от всичко показано, те най-много ми харесаха и разведриха обстановката. Люба какво се сети сега да е добра и да се извинява... То свърши почивката, тя се сети, че е обидила хората. Ама трябва малко да мислиш първо... И сцената беше все едно са й написали сценарий, ама тя не може да си каже репликите. Клаудия ми е супер крийпи - седи до Виктор - с каменна физиономия и - Говори! Аз такова не бих го търпяла и две секунди, нормално е той да е уплашен. И аз бих била. Прилича ми на излязла от филм на ужасите.
Косара изведнъж взе да му търси кусури на Васил - явно не й хареса, че не е ексклузивна дама. Косарче, ама не стават така нещата, ако му се бурсучиш на един мъж и му се сопкаш, нормално да си потърси друга. На кой му се живее с крива жена? Ади ми е мнооо пренавита за него, не го харесвам и с нея. Ферай милата ако не беше толкова тъпичка, можеше и да е добре. Ако инвестира повече в себе си - не в женски енергии и в уроците на кака Дани, а в учене, може и да стои добре до него. Роси до тук стои най-нормално, без да изпада в крайности. Срещата в джунглата беше готина - Васил един път да се отпусне и Косара го поряза... Той чак по едно време се чудеше какво е направил. И тая сцена разговор, според мен пак не се изясниха кой какво иска, а тя му се нацупи пак без повод. За джентълмена права е, обаче в тая ситуация тя така го насмете, че човека не знае на кой свят е...
Не я харесвам за победителка.
Даниела ми хареса в бара, една такава лека, освободена, дори и да имаше моменти на преиграване, пак беше свежо. Не знаех, че не се мете боклука навън, за да не изхвърчат парите Simple Smile Видно е, че се оправя доста добре, с всички задачи, забавно й беше, Марто също се забавлява. Този епизод те го направиха, за да не умрем от скука.

# 1 466
Като гледах сцените с маймуните ми беше в ума само как един приятел беше в този регион, ухапа го една маймуна и набързо му набиха ваксини за бяс и прочие, та си беше рисково това сближаване с дивия животински свят.

А Синтия и тя била студентка по актьорско майсторство

# 1 467
Злюба класик гаслайтинг Роси, после Роси гаслайтинг Злюба. Разбраха се, да не се разбират и се сдобриха 😂

# 1 468
То за мен Даниела и Мартин направиха цялото предаване. Изказала съм се защо Даниела не я харесвам като писател-уонаби, но като поведение за мен тя е адекватна и звучи и изглежда много по-зряла от останалите. Глупостите й за чистачки и пари даже не ги отразявам, защото въобще не й вярвам. Тази жена може да си позволи да говори глупости именно и защото, ако й се наложи, ще хване и стирката и всичко.
Мартин ми е фаворит в това риалити. Въобще не ме интересуват кирливите му ризи в живота( то пък кой ли няма), но конкретно тук беше забавен, свеж, здраво ориентиран, разумен в нещата, които казва. Може да си защити поведението, даже и да му се наложи да каже, че е бил балък.
Двамата като двойка за мен са много приятни - къде са тегавите разговори на Бранимира и Виктор или Косара и Васил, къде са шеговитите ''престрелки'' между Даниела и Мартин. За мен подобна динамика гравитира с увереност в мъжа и жената. Жените трябва масово да се научат да бъдат по-хитри - в добрия смисъл на думата - с мъжете. Поведенчески, анализът ми и за Косара, и за Бранимира, които бяха две фаворитки, е, че показват неумелост при водене на разговори, една неопитност, фасони, идващи от несигурност - общо взето непознаване на себе си. Докато за Бранимира е извинимо, тъй като е на 21г., за Косара вече не е - просто няма сериозен мъж, който да стои и да се кефи на едни пози и лиготии, даже и момичето да е ''за милиони''. Убедена съм, че Даниела въобще няма предвид това в квазиписанието си, но то и за това се иска ум, за да го схванеш.

# 1 469
Подкрепям, тази седмица като цяло епизодите бяха забавни. На няколко пъти се смях с глад. Даниела и Мартин много повече ми харесват така, отколкото в измислена ситуация със Мартина, Силвя и злобарката АМ. То се видя , че след като АМ си тръгна изведнъж всички момичета си общуват нормално.

Някой забеляза ли вчера, че Васил се уплаши от маймуните? Мен ми стана смешно, защото се стараеше да държи поведение, но си му порлича. А Ферай с представата си за сватба ръсеше бисер след бисер.

Общи условия

Активация на акаунт