🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 182
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 470
Такава “сервитьорка, ще ти увътри бизнеса, бързо, бързо. Тази дето никога не се е проваляла в живота , даже не става за чеп за зеле.

# 1 471
  • Viena
А,Виктор с негово "потнах се"ме уби 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 472
Не знам как Мартин успя да види първо нормалното в Даниела, но си мисля, че в един момент материалното в нея ще го отблъсне. Както Васил и Ферай, той също първоначално я хареса.

# 1 473
Такава “сервитьорка, ще ти увътри бизнеса, бързо, бързо. Тази дето никога не се е проваляла в живота , даже не става за чеп за зеле.

И аз се чудя какво толкова й се превъзнасят тука - почва да пие от началото на смяната, бърка поръчки, овътря касата. Сервитьорка за чудо и приказ.

# 1 474
На мен в последния епизод Даниела ми е по-адекватна от старозагорския чушкопек.

# 1 475
  • София
На напусналите момичета - браво, така се прави, виждаш, че не става и си тръгваш. Не като разни Силвии и Мартини, дето стояха на почивка до последно, пък уж си стягаха багажа някои, дрън-дрън.

Според мен и Виктор, и Васил ще си тръгнат от шоуто с избраници, но само формално. Никой от тях няма да избере по сърце, нямат такива опции вътре.
Виктор е малък и незрял за Любка, а и не я харесва достатъчно. Клаудия е много обсебваща, той по-скоро и угаждаше на нея, отколкото да иска действително близост.
Васил според мен ще избере Ади, но пак няма да са заедно, тя също му е като леля и като манталитет не си подхождат. Другите три опции според мен вече дори не ги разглежда. Можеше да се получи с Косара, но тя е напълно куха и само с красива обвивка просто не става. То ни се води, ни се кара това чудо, което дори не може ясно да артикулира за какво му е криво и къде го боли. В крайна сметка, дори и най-красивата да си, ако си с тежко неприятен характер, няма кой да те търпи задълго, освен горките ти родители.

# 1 476
Даниела не беше на интервю за работа. Двамата имаха задачата да се правят на клоуни за два часа.

# 1 477
Не знам каква задача са имали и колко успешно се направиха на клоуни с тъпите си шеги, но собствениците на бара изглеждаха като да съжаляват, че са се навили срещу някакъв хонорар да им отстъпят заведението си.

# 1 478
  • Обран бостан ;)
На мен в последния епизод Даниела ми е по-адекватна от старозагорския чушкопек.

Така е.
Имиджа на Даниела, а и на повечето участнички страда, защото са представени по начин, който не кореспондира с реалността.
Ако я бяха представили като самотна, разведена жена повечето хора щяха да и симпатизират, но да я представят като едва ли не гуру на успелите жени - просто няма как.
Ана Мария била бизнес дама. Ами не е. Щом е фалирала вече не е бизнес дама.
Даниела била писателка ? Ами не е.
Писатели са Ботев, Вазов, Разцветников, Бредбъри, А. Кристи, тоест хора, които, като им чуеш имената и си казваш "Аха, чел съм негови неща".
Като чуеш Даниела Рупецова какво си казваш ? Коя е тази ?
Това, че пишеш книга не значи, че си писател.

И аз пускам мои снимки в "покажи се", но това не ме прави фотограф. Любител - да, фотораф - не.

Най-печеливша в този ред на мисли е Ферай.
Представиха я като безработна, хората нямат високи очаквания и каквото и да направи добре - надгражда. Жалкото е, че не прави добре почти нищо, осен да си хапва, ама от безработна млада жена няма какво повече да очакваш.

# 1 479
Наистина има коренна разлика след напускането на Светата Троица. Имам чувството, че всички ги беше страх от АМ и правеха каквото им каже, а по-“адаптивните” просто се присъединяваха към кликата ѝ, за да си нямат проблеми.

Снощи заспах и изпуснах Мартин и Данка в заведението, но не ме учудва, че Даниела може да чисти. Тя никога не е твърдяла, че е родена със сребърна лъжичка в устата - напротив, в един от разговорите с момичетата каза, че финансите в семейството им са били оскъдни.

А за думата “бохем”, която използва - значението ѝ си е точно това. Бохемите са били бедни хора (обикновени цигани), които пътуват постоянно, не задържат работа и изкарват пари само колкото да изкарат деня - обикновено като улични артисти или музиканти. Не знам защо в последните години се възприема, че “бохем” значи богат купонджия.

# 1 480
Aнна-Мария е фалирала? Това съм го изпуснала. Нали уж била бизнесдама на годината?

# 1 481
  • Sofia
Силвия и тя негодува,че била представена като сервитьорка 😀

# 1 482
Не :бохем е човек, свързан с изкуството,
Бащата на Д е по-скоро скитник, чергар, номад, нехранимайко.
.

Наистина има коренна разлика след напускането на Светата Троица. Имам чувството, че всички ги беше страх от АМ и правеха каквото им каже, а по-“адаптивните” просто се присъединяваха към кликата ѝ, за да си нямат проблеми.

Снощи заспах и изпуснах Мартин и Данка в заведението, но не ме учудва, че Даниела може да чисти. Тя никога не е твърдяла, че е родена със сребърна лъжичка в устата - напротив, в един от разговорите с момичетата каза, че финансите в семейството им са били оскъдни.

А за думата “бохем”, която използва - значението ѝ си е точно това. Бохемите са били бедни хора (обикновени цигани), които пътуват постоянно, не задържат работа и изкарват пари само колкото да изкарат деня - обикновено като улични артисти или музиканти. Не знам защо в последните години се възприема, че “бохем” значи богат купонджия.

# 1 483
Въобще не съм изненадана колко се промениха нещата след напускането на Ана Мария в къщата. Смеем се ние на енергиите на Даниела, но даже и зад екрана се усеща облекчението от напускането на тази жена. Била съм в подобна компания и подобни злобни екземпляри имат способността да отравят обстановката. ''Разделяй и владей'' - това е мотото им. В момента всички момичета стоят заедно, като липсата на физиономията на АМ действа благотворно. Може да й сече пипето за някои неща, но въобще не е толкова умна - в нейните си среди може да си мисли какъв велик стратег е, но голяма част от коментарите й, даже и на подкастите, ми говорят за едно нереално самочувствие, нищо повече.

# 1 484
Силвия и тя негодува,че била представена като сервитьорка 😀

А като каква да я представят?
Разведена клюкарка и доносник?

Общи условия

Активация на акаунт