🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 116 001
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 530
Пусках Надкаст с Жоро бармана/фризьора, в момента съм близо до първия час. Неделчо нещо много остро влиза в коментарите към Жоро.
В началото се зачепкаха за светлината, пък Неделчо му опонира как не го вълнувало каква е светлината като няма какво да предадат в реалността като съдържание. Жоро и Туджаров гледали на продукцията фотографски, а Неделчо - кинаджийски.
После Жоро тръгна да споделя за напрежението между Александра и Роси, защото Роси е била недоволна от всички винаги, а Туджаров и Неделчо го порязаха, че Александра си го е разказала добре и да гледат нейния подкаст, т.е. да не говори той. Александра споделяла ЧЕТИРДЕСЕТ минути за тая случка. Въй, майку!
По-късно опита да каже, че след снимките се видяло, че някои, които не са се харесвали вътре, в предаването, в момента другаруват, но пак го прекъснаха да не коментира, за да не спойлва.
После Неделчо влезе в нов спор, за това колко му било странно, че Даниела искала човек, който да ѝ прислугва (говореше специфично за готвенето). Жоро опита да застане зад тезата, че всеки човек, който разполага с достатъчно пари и си цени свободното време, може да използва различни услуги.
Да не би Жоро и Даниела да са си близки в реалността, и това да газира Неделчо? С Анна-Мария спеше на стола, а за Жорката се е подкиселил яко.

# 1 531
За пореден път харесах много Синтия и Александра в БТВ участието им. Красиви, леки, интелигентни за комуникация. Тези дами ги виждам по - скоро като съпруги на дипломати някога, от колкото в любовни тежнения с някой от наличните ергени. Допаднаха ми коментарите и на Оля Стоянова.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 13:59 от Tilda.M.

# 1 532
Ето , Косара е родена глезана , свикнала е да е глезана и ще бъде глезана. Даниела е в последствие придобила статута на глезана , сама си го е постигнала , халал да и е , да си я храни милионера . При всички случаи сто пъти ми е по - приятна от "потомствената"
Пък и ние тука не сме нещо аристократи , та все да надничаме , кой кога какъв бил.
Добавям в списъка с обвинения към Даниела и - крадла на оборотите , на бъдещите заведения в които би работила, ако и се работеше  😁.

# 1 533
Ох, сега и английският на Даниела не бил на ниво, и баща ѝ бил нехранимайко и пияница, и здравната система натоварва, направо вреди на човечеството.
Между другото, английският ѝ е просто чудесен за нормално, ежедневно разговорно ниво.
Ама направо сте едни Косари... каквото и да направи Даниела, все е лошо. Не само лошо, ами вредно и опасно, не знам как все още няма доживотна присъда. Макар че и това ѝ е малко, ще повлияе на затворници, надзиратели...нали стана ясно каква безмерна власт притежава - надраскала някаква "книга" и ще я копира цяло поколение.

# 1 534
Скрит текст:
Пусках Надкаст с Жоро бармана/фризьора, в момента съм близо до първия час. Неделчо нещо много остро влиза в коментарите към Жоро.
В началото се зачепкаха за светлината, пък Неделчо му опонира как не го вълнувало каква е светлината като няма какво да предадат в реалността като съдържание. Жоро и Туджаров гледали на продукцията фотографски, а Неделчо - кинаджийски.
После Жоро тръгна да споделя за напрежението между Александра и Роси, защото Роси е била недоволна от всички винаги, а Туджаров и Неделчо го порязаха, че Александра си го е разказала добре и да гледат нейния подкаст, т.е. да не говори той. Александра споделяла ЧЕТИРДЕСЕТ минути за тая случка. Въй, майку!
По-късно опита да каже, че след снимките се видяло, че някои, които не са се харесвали вътре, в предаването, в момента другаруват, но пак го прекъснаха да не коментира, за да не спойлва.
После Неделчо влезе в нов спор, за това колко му било странно, че Даниела искала човек, който да ѝ прислугва (говореше специфично за готвенето). Жоро опита да застане зад тезата, че всеки човек, който разполага с достатъчно пари и си цени свободното време, може да използва различни услуги.
Да не би Жоро и Даниела да са си близки в реалността, и това да газира Неделчо? С Анна-Мария спеше на стола, а за Жорката се е подкиселил яко.

Хах, може Ния-Косара да е прочела книгата на Даниела и сега да изисква домашна помощница.

# 1 535
Аз установих, че колкото повече чета в темата, толкова повече започвам да симпатизирам на Даниела.
Подозирам, че до края на сезона ще ми е първа любимка, мда.

# 1 536
Не знам къде живеете и как владеете езика, но английския на Даниела да е чудесен?!
Ниво Слънчев бряг продажба на сувенири е

# 1 537
  • в сърцето на един мъж...
Английския си беше много добре, даже много по-отпусната и лежерна беше като го говори, в сравнение с Марто Simple Smile

# 1 538
Явно имаме различен опит какво е добър английски.

# 1 539
Какво  ли ще се снима следващо? Току що видях на летището Туджаров с няколко момичета с вид на кандидат-риалити звезди.

# 1 540
  • в сърцето на един мъж...
Е като английски иконом ли трябва да е? В бар в Шри Ланка? Няма нужда да се превземаме. И да, за това предаване, за това място, за тази ситуация беше много добре.

# 1 541
Ще снимат подобното на love island . В понеделник започват  снимките .
Даниела и без образование се изразява доста по-добре от доста момичета с претенции.

# 1 542
Ок, нямам време като оня ден, когато за две минути събрах всичките и грешки на български, но ще седна и ще опиша защо е зле.

Разбирам защо по интервютата има толкова изненади. Кандидатите пишат че им е като роден може би защото имат представата, че Даниела говори добре.

# 1 543
Мног смешно ми стана в “Преди обед” -водещата обяснява как Мартина работил от 14 годишна и била пример , но никъде не св споменава какво толкова работи 🙂↕

# 1 544
Даниела прави грешки, но поне може да говори, да съставя сложни изречение. Че плещи глупости от време на време е факт, но има далеч по-подреден изказ от останалите момичета, а и от много изявяващи се на екран личности. Това по никакъв начин не оправдава грешките ѝ, нито пък я прави добър човек или за пример. Факт е, че повечето държанки се научават да говорят пред камера и да дават интервю, което не ги прави нещо кой знае какво. Като цяло много хора са занижили летвата за адекватно изказване, тъй като все по-рядко се вижда на екран.

Общи условия

Активация на акаунт