🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 773
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 055
Ааааа....аз Кичето Бодурова си я лайквам...фен съм.

Синтия последно детска градина ли ще открива или Бродуей ще атакува...не разбрах точно..

# 2 056
Не обсъдихме едно интересно нещо - състезанията тази година бяха не между жените, а между мъжете. Това, което ми направи впечатление е, че Виктор се предаваше още преди началото на самото състезание. Не съм сигурна нарочно ли го правеше или просто си е схватанак? Той нали е уж някакъв спортист, а все губеше срещу Мартин?!

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 00:01 от Не се сърди, човече

# 2 057
Виктор, освен Бранка и Клаудия беше поканил и трето момиче, но тя отказа да влезе - доста си беше пийнала при срещата с екипа в къщата й, ако помните, хубавка.
Тоест, имал си е три набелязани, изобщо не мисля, че е влюбен и Бранка му е разбила сърцето, просто по мъжки се амбицира. Иначе не си обяснявам, защо след като разгеле целуна "възлюбената" си, на другия ден моментално поддаде на Клаудия. Сигурна съм също, че е дал доста предпоставки и преди това да му се няма доверие.
Както и да е - поканена е била, влязла е. Като почнете, че младостта не е извинение... Как да не е? Вие на 21 само перфектни решения ли сте взимали? Много се съмнявам. Ми влязло е момичето, млада е, известността я е поблазнила (другите щото не, нали), купонът, веселбата. Това си е преживяване, което може да й осигури познанства, да й отвори врати. Всички са вътре точно за това и естествено, че няма да си го признаят. От Мартин и Даниела, през Виктор, Васил и всички останали момичета.

Синтия наживо си е едно дете, на ученичка прилича, живота ще й свие сармите, говорила и тя глупости, със самочувствието "на голяма". Хвалбата й, че е била друго момиче, обаче, ето това наистина е много грозно, направо отвратително!

# 2 058
Ужасно беше. Тя нямаше с какво да го опровергае.

За който не е гледал - Синтия първо изцепи “Е, тя го каза поетично”. После пита Неделчо за бившата му връзка. Той отговори, че преди Ния-Косара е бил с жена 18 години, а Синтия зададе въпроса защо не са имали деца. Неделчо каза “Може би не е било възможно да имам деца с нея” и Синтия се изцепи “ЕТО!!! Значи любовта е разочарование!!!” Да ѝ имам логиката. За нетактичността да не говорим.

Майко, това е потресаващо...Как може да го пита такова нещо. Тази Синтия е толкова тъпа, че просто няма накъде. Абе, някой като ми се опише като "емпатичен", бягам с 200 от него. Тя ако беше много емпатична и интелигентна, щеше да знае, че такива въпроси не се задават. Няма връзка с кораба майка Grinning

# 2 059
Не си го признава никой. Да. Но ние виждаме защо са влезли...да.
И това е смешното..да ги гледаш как се пънат да убедят зрителите в нещо дето го няма Joy

Неееее...не било лошо че всички лъжели...доооообреееее...нравствена ценност е! Joy ок ок..както кажеш....ок...

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 21:41 от teta75

# 2 060
И аз съм разочарована от подкаста със Синтия, честно казано ми бяха интересни само неизлъчените неща. Неприятна личност ми се стори, а като беше в миманса в предаването дори ѝ симпатизирах.
Чакам подкаста с Александра, за да чуя прословутата история с Росица.

# 2 061
На мен третата на Виктор дето покани и не отиде изобщо не ми хареса. Видя ми се една дърта, е не колкото Злоби , но подобна. Хубава май беше онази, която в последния момент се отказа с видео към него.

# 2 062
И аз съм разочарована от подкаста със Синтия, честно казано ми бяха интересни само неизлъчените неща. Неприятна личност ми се стори, а като беше в миманса в предаването дори ѝ симпатизирах.

Чух я и нея. Алекс изглежда приятно момиче, но ми се струва конформист.
Като цяло не разбирам как Росица е редовна тема в Надкаст и за да се обърне толкова внимание, значи е имало издънки и едва ли само от едната страна. Все пак дотук още не сме чули нейната интерпретация.

# 2 063
“Златният ерген” е култов сезон в Щатите. Любимият ми момент беше, когато една от бабите заспа на диванчето и изпусна церемонията на розата. 😁 Големи сладурки бяха - всички между 60 и 80+ годишна възраст.
В Германия също направиха такъв сезон, но не съм го гледала.

# 2 064
Бранимира ми хареса и на вид, и като присъствие. Когато има насреща си адекватни събеседници, се оказва и приказлива, и позитивна. Нищо бурсучесто. Стига сте го жалили този Виктор, той сам не знае къде е, не му е виновна Бранимира, че не се увлече по друга. Напротив - с по-продължителното си присъствие там помогна  на момичетата да видят до колко може да се разчита на него. Може и да се оправи момчето, но не сега, не сега.
Синтия излъчваше трудно потискана агресия. Досмеша ме, като извади мазния тефтер и ги почна по домова книга. Има високо мнение за собствените способности и добродетели, ноо малко аргументи в защита. Явно разчита основно на юмручна убедителност, на Неделчо едва му се размина. Казвате умна била, умните не се хвалят с нанесени собственоръчно травми на опонента, те разчитат на ума си. Обикновено плямпало.

# 2 065
Изпуснах да добавя нещо много епично, когато Неделчо попита Синтия за любима книга. На което съм без коментар, дано вие успеете да реагирате някак.

С: - Любимата ми книга, ми аз имам много, аз много обичам криминалета, така че "По следите на злото" на Крис Картър, много ми харесва... (и т.н. продължи за сюжета). А иначе, ако трябва да говорим за психологически..
Н: - Никога не трябва да говорим за това, вие сами си го избирате това.
С: - А, добре, нищо няма да казвам тогава.
(една секунда по-късно продължават)
Н: - Добре, де, имаш ли предложение какво да четат, когато става дума?
С: - "Емоционална интелигентност", моля ви, прочетете, на Даниъл Голман.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 22:16 от novembersecond

# 2 066
"а Синтия зададе въпроса защо не са имали деца"

Ако трябва да бъдем точни - не беше въпрос "защо", а констатация: За 18 години не си имал дете

Идеята й беше, че е излязъл нещастен и разочарован от връзка. Нямаше никаква обида на лична основа,  просто искаше да покаже драматизма на приключващите връзки.

# 2 067

Чух я и нея. Алекс изглежда приятно момиче, но ми се струва конформист.
Като цяло не разбирам как Росица е редовна тема в Надкаст и за да се обърне толкова внимание, значи е имало издънки и едва ли само от едната страна. Все пак дотук още не сме чули нейната интерпретация.

Аз мисля, че Алекс се смачка още в началото и особено след като изгониха сестра й.
Като я налетЕха нашите хунвейбини и..тя се спихна. А в началото се държеше точно като американска кифла. Те са доста по-различни, имат си специфично излъчване, говор и държание тип Кардашиян. Ама на, не успяхме да ги видим тези неща, защото тя си седна на д..то и там си и остана. Ергените се плашеха от нея най-вече, защото щяха да им лъснат фейк познанията по английски.

# 2 068
Синтия я гледам на почивки на скорост 1.5 , не се издържа определено. До тук  в моято класация  измести АМ от първото място . Явно вкъщи са я дундуркали.

# 2 069
"а Синтия зададе въпроса защо не са имали деца"

Ако трябва да бъдем точни - не беше въпрос "защо", а констатация: За 18 години не си имал дете

Идеята й беше, че е излязъл нещастен и разочарован от връзка. Нямаше никаква обида на лична основа,  просто искаше да покаже драматизма на приключващите връзки.

Знаеш ли, много е жалко да защитаваш сама себе си (или роднините ти да те защитават) след такава брутална излагация. Тук не ядем доматите с колците…

Едно извинение към Неделчо ще свърши по-добра работа… С тази мисъл ще те оставя - който разбрал - разбрал.

Общи условия

Активация на акаунт