🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 223
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 210
Аман от на Данка тъпите претенции! Като новоселци се събрали за първи път, хапват, пийват, тя - едно си баба знае, едно си баба бае! Няма да готвя, няма да чистя, нали сме се разбрали... Аман!

Васил направи много дърварски анализ на Косара и накрая я вбеси. Тя и тя - туй шчи гу дават на камьера, нали осъзнаваш? Хайджи сига са връштами и сье идно ни е било нищо!

# 211
Не ни стигаха измъчените разговори на Виктор и Васил, ами от продукцията вадят и Маги на сцената да ни довърши Flushed

# 212
ох, психоложката да 'поработи' с младите, че много напечено стана с колективната среща.

# 213
Гърдите ѝ са малко скарани и не могат да се гледат

И тя вероятно е скарана с тях, че хич не ѝ  пука накъде гледат.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 21:23 от проксима

# 214
Ами какво да ѝ каже - абе от трите ти най-малко ме кефиш, ама най ни се получава, обаче си Смийгъл и имаш гърди като на стригите от Уичъра дето го цъках снощи.

Ох, много се смях! Beers за Гералт!

# 215
Даниела не харесва мъже-манипулатори, защото иска само тя да манипулира във връзката Joy

# 216
Лексикона на бездарната психоложка 🙄
Махнете я тая кокошка от формата!

# 217
Даниела, защо не каза на психоложката,  че харесваш богати мъже?

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 21:48 от Pepina_n3

# 218
  • София /Абсурдистан
МагитУ ме довършва направо …

# 219
Ами какво да ѝ каже - абе от трите ти най-малко ме кефиш, ама най ни се получава, обаче си Смийгъл и имаш гърди като на стригите от Уичъра дето го цъках снощи.

Ох, много се смях! Beers за Гералт!
По-скоро на брукса прилича, ама не се сетих първоначално. Grinning Те нали все нападаха винарните, а тя ми прилича страшно много на алкохоличка, тъй ми и звучи.

# 220
До тук голяма скука.

# 221
Магито е събирателният образ на бабата на участничките..

# 222
Тест за двойки: ако успеете заедно да изтърпите на Маги тъпотиите, ще може да изтърпите и всичко във връзката ви.

# 223
На всяка поява на Маги във формата,искрено ме е яд,че нямаме някой стар телевизор вкъщи за да си направя кефа да метна нещо тежко по нея Joy дразни ме повече от тъпотиите на всички участнички  взети заедно

# 224
Маги е един своеобразен психотест. Ако успееш да изкараш половин час с нея без да те избие на агресия...

Общи условия

Активация на акаунт