🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 115 954
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 255
Мартин ме кефи! Умен е и сърцето му е на правилното място.

# 256
Мартин ме кефи! Умен е и сърцето му е на правилното място.
В Джанъм?

# 257
Тушев сега ще викне Марто за психолог и за неговия формат.

Марто става за психолог, много по- добре се справя от тая Маги,  нека да изгонят Маги и Марто да поеме нейната роля😆

# 258
Не е на правилното място. Сърцето му на Мартин. Но ще му мине. Joy
//
Тази Клауда е мега крийпи.
//
Пичовете с музиките в предаването – знам, че сте от приятелите дето си пием с вас пиенето, ама спрете да ми ползвате листите.

# 259
Мен ме е страх да попитам къде му е сърцето. Joy

# 260
Виктор истински си пада и харесва като жена Клаудия. Гледа я по различен начин. Просто му пасва.

# 261
Сърцето му е на правилното място=свестен човек. Пък че има кусури и прави грешки - кой няма?

# 262
Мартин да сменя Маги,че явно повече го бива от нея

# 263
Клаудия само дето не му откъсна… Манивелата изпод масата, пък сега пита дали я държи, защото е сексуално привлечен. Като МарЧина. Леят и шампанско в деколтето и тя пита защо гледат на нея като на сексуален обект. 🙄

# 264
Гледам девойки носят жълти рози и си викам, съсипа го тоя сезон Николов, закопа го безобразно, жълти рози?!

# 265
Гледам и търся пистолет да се гръмна ! Не намерих! Продължавам да гледам! Мъка! Толкова е тегаво, че ще ида и до съседите- те може и да имат да ми услужат! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 266
Животът на Мартин е започнал, когато се е скарал с родителите си и е поставил границите.

# 267
Сега ще слушаме на Мартин за комплексите от мама, и ще оставят церемонията за утре... Пак никоя няма да си ходи. Тоя сезон всичките си откесиха с почивката.

# 268
Днес достигнаха някакви недостижими нива на нагласеност и липса на автентичност.

# 269
Брана да си хваща пътя, крайно време е.

Общи условия

Активация на акаунт