🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 116 040
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Много тъпа серия. Мъчат се да го украсят с драми, но не им се получава. Мисля, че по-скучен ерген от Васил не е имало досега.

# 242
  • Stockholm
Цели 13 въпроса домашно имат да попълват новоселците Joy Та те няма да имат време да консумират брака с тези домашни, но от друга страна 13 е любимото число на Дани Joy

Честното момиче Дани каза, че много обичала истината и много обича да отговаря искрено и директно на неудобни въпроси, нещо, което видяхме много пъти досега  JoyJoyJoy

# 243
Марто става психолог на Люба. А продукцията какво мисли по въпроса? Трябва ли да и дава съвет?

# 244
Много тегав епизод, но минусът е за монтажистите, защото е трябвало да го направят много по-динамично.

# 245
Любка хитро се връща сама да се подмаже на Мартин, белким повлияе на Виктор. Егати наглата, изтупва се на масата и всички с нея трябва да се занимават. Отвратителна жена!

# 246
Бат Марто е психолога на младите момичета ,купонджията във вилите  ,той коли ,беси ,гони момичета .Изкара им цялото предаване .

# 247
Е, тя му каза, че консумацията ще е в България. Аз цялата сценка със спалнята не разбирам защо ни я пробутват. Всички знаем, че това им е къщата за снимки, те не спят там. Кому е нужно чак тоя цирк... Едва ли изобщо са били в една стая.

# 248
  • България
Люба има чувства на една друга планета към извънземните, към Виктор - не.

# 249
Графиня Дю Данка имала слугиня да й сгъва кърпите... Фантасмагории.
Роси плещи некви  глупости, Васил е съгласен с нея, тя го чувства по-близък. Може би...След на Косара изблиците, с които мисля, че тя иска да го разкара както разкара Виктор.

# 250
  • София /Абсурдистан
Любка постоянно си оправя банския, явно и е неудобно, но не го преоблича.

# 251
Много тъпа серия. Мъчат се да го украсят с драми, но не им се получава. Мисля, че по-скучен ерген от Васил не е имало досега.
С Маги биха били хубава двойка. Ако имат деца, ще се научат да говорят на 3 месеца… За да им кажат, че не издържат повече на тая скука.

# 252
Тушев сега ще викне Марто за психолог и за неговия формат.

# 253
Марто взе хляба на Магиту.

# 254
  • София /Абсурдистан
Тушев сега ще викне Марто за психолог и за неговия формат.
И правилно. Той се справя много по-добре от Маги.

Общи условия

Активация на акаунт