🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 239
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 435
В темата определено има големи бисери...така съм се смяла на Църна маца, новият статут на Мартин като отец Мартиний и как всички са си отишли от продукцията, забравяйки Александра в Шри Ланка...

# 436
  • Ню Йорк
Ако Любка беше нормален човек, уважаващ себе си, след изказването на Виктор : "Ако съм на твое място ще си тръгна", трябваше да си събере багажа. Но понеже тя е (както казва един познат) елементарна частица и по-вероятно ще остане. Ако все пак си тръгне ще ми спечели уважението. Иначе ми направи много грозно впечатление, че отиде да търси съвет от Мартин. Вчера го гледаше на криво, защото бил с Даниела, а днес му се мазни за информация и съвет. Леле каква глупава жена, леле.

# 437
Жестока имитация на Даниела от мацката от Инстаграм, по повод новия живот с Мартин! 🤣🤣
https://www.instagram.com/reel/DJCbc-0oFHf/?igsh=aDVtZWJtYnM3NHV0

Да, и Ферай едно към едно Joy

Мнооого добре! 🤣🤣🤣

Нордел отново е избухнала по повод Айгюл и нейното житие- битие. Във ФБ я четох.
Дайте снимка или линк

# 438
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах епизода.Безобразно скучен и сценарийно захаросан.

Даниела,тази с преправено лице, име и житейска история "Обичам честните хора и честните разговори."
Дори днес на въпросите си пролича как лъже и замазва.Много си мечтае за баща Бохем явно. Болната й тема.

Мартин я усеща и си каза в синхрон,че не е и очаквал тя да бъде откровена и отворена за живота си. За мен той играе сценките,за да прибере хонорар. Нямам друго обяснение за нелепото му поведение.

Аз виждам какъв е основният проблем на предаването - ПРЕКАЛЕНО дълго е. За този тип реалити,смятам,че 2 месеца са достатъчни. Всичко е вече толкова ясно,досадно и нагласено,че нас зрителите вместо да ни държи в напрежение,вече го гледаме с отегчение.
Спрете да правите 3 месечни епизоди,не са във ваша полза.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 18:19 от Adoralova

# 439
  • Варна
Айде Даниела започна да монетизира славата..рекламира рокли .. явно не се е получило с Мартин.

# 440
Има мъже , които нямат проблем да имат домашна помощница и не очакват жената да им чисти и готви.
Интересно за какво им е тогава единствената “жена” ? … на такива не им е проблем да ги сменят постоянно…
Естествено никой тук не е казал, че тя трябва да е готвачка и чистачка, но да те вземат само за присъствие ?!

# 441
Хексе, това не е тя.

# 442
Сега стоя гледам, чудя се. Ако не беше казал някой, че не е тя, нямаше да се замисля, че не е... Grinning Клонингите верно атакуват.

# 443
  • Варна
Да, бе! Open Mouth
Още една ли има? Или от филтрите се е получил "ефекта". Все още съм убедена, че е тя..

# 444
От филтрите е най-вероятно. Видях сайта - като се снима от различен ъгъл си личи, че е друго момичето.

# 445
Даниела е открила истинското си призвание - не да учи момичетата как да хващат мъже, а че има живот и след несполучлива ринопластика... Като гледам много нещастни душици имат нужда от подобен пример.

# 446
Не мога да повярвам, че има хора, които вярват на Люба, че харесва Викито.

# 447
Много е добра няма що, щом на Ферай и беше дошло до гуша от мърлявщината ѝ та и беше подредила гардероба. На мен ми идва нечистоплътна само като я гледам как непрекъснато си пощи по краката🤮
Какво стана на церемонията на розата?
Гледам пак никой не си е отишъл?

Ся, на Даниела театъра не ми минава. Може да иска икономка, но според мен е добра къщница и ако няма кой да плаща за хелп, доста добре би се справила вкъщи.

# 448
Много е добра няма що, щом на Ферай и беше дошло до гуша от мърлявщината ѝ та и беше подредила гардероба. На мен ми идва нечистоплътна само като я гледам как непрекъснато си пощи по краката🤮

Ся, на Даниела театъра не ми минава. Може да иска икономка, но според мен е добра къщница и ако няма кой да плаща за хелп, доста добре би се справила вкъщи.

Това и аз го забелязах, само като им видя босите крака върху дивана. Снощи изглеждаха добре с Мартин. Даниела го спуква от бой за една дума, той обаче започна да я сече на моменти. Като например това, че бившите са я глезили. Всяка втора дума на тази жена е, че бившите са я гледали и обгрижвали и купували. Явно наистина тя това търси.

# 449
Не мога да повярвам, че има хора, които вярват на Люба, че харесва Викито.
Че няма да е първата грозотия хлътнала по русия с плочките. Аз напълно вярвам, тя тая повечето мъже сигурно като Мартин  я питат от какво е болна...

Общи условия

Активация на акаунт