🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 111
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 420
Васето хич не го кефи да му се тръшкат, а Косара не я кефи да не я боготворят. Няма да стане там работата.

# 421
Реакцията на Косара с "Ама ти даваш ли си сметка, че ме излагаш на камера...", беше много тъпа, но и неговият "подход" за неангажиращ разговор на среща чупи тъпомера!
- Ти сръдлива ли си?
- Не мисля, не съм.
- Ааа, сръдлива си!
- Защо, дай пример?
- Ми оня път аз така ти казах, пък ти така ме погледна...
Накара я да се почувства неловко, неудобно, сякаш с лупа й правеше анализ на грешките. А уж на среща поканена, очакваше страстни погледи и комплименти. Ми тъпо се държа Васил, уж опознавателни въпроси, пък много куцо изпълнение.

# 422
  • Вестерос
Даниела си махнала любимата гривнЯ 🤣🤣

# 423
  • Варна
Няма логика Косара да остава, но от продукцията едва ли ще оставят да си отиде, преди да изстискат драмата, която предстои като/АКО разбере за баса преди целувката. Това е цял епизод, епизод и половина дори. Важното е КЪНТент да има.
Този бас според мен мина и замина. Не мисля, че ще могат да генерират драма оттам.
Пък и Васил уж каза, че не го направил заради баса само, та не виждам какъв "кънтент" ще се получи.
Освен да ги карат да разиграват сценки, ама дано - не.

# 424
Не съм изчела всичко и не знам дали сте коментирали, но Бранимира изръси голям бисер, на каква хубава маса били седнали, все едно са на сватбата на Даниела и Мартин, но без те да са там 😁😁😁😁

# 425
Забелязахте ли как докато Мартин и Данка се въртяха из стаята им, и тя отново си изброяваше претенциите, камерата показа в близък кадър на една лавица книга със заглавие "Cage" - клетка !  Joy  Това беше велико тролене на влюбените.

Според мен Бранимира ще си тръгне от лоялност към Люба, за да й помогне в ситуацията, като доброволна жертва на приятелка, която иска да улесни Виктор, косвено и Люба.

# 426
  • here and now
Моята сеирджийска душа се надява някой от ергените да не приеме роза и да прати някоя мома да си търси любовта навън... Която и да е.. Те всички са за гонене....

# 427
Така и не мога да си представя Александра какво ще каже за да се 'заяви'... до сега приемаше роза, но сега ще дава и ще има обосновка. Симпатична ми е. Та - ще гледаме и ще видим.

Все си представям как продукцията приключва, продуцентите са се прибрали и месец-два по-късно си говорят: "абе все ме гложди, че забравяме нещо.... не знам, сигурно не е важно" и в същия момент Александра още е в Шри Ланка, на шезлонг и си мърмори "доста е пийсфул тук" и си сърба коктейла.

# 428
  • България
АМ изтъква в подкаста, че Даниела всяка вечер посрещала с чаша Мартин на коктейлите. После Ферай почнала да прави същото с Васил.Това направило впечатление на момичетата и кокошките направили забележка на Даниела. Тя спряла. ?!?!?!?!?
Страшен грях, страшно подмазване, да се бяха сетили.
Минали сезони е нямало такава масовка от тъпи участнички.

# 429
Така и не мога да си представя Александра какво ще каже за да се 'заяви'... до сега приемаше роза, но сега ще дава и ще има обосновка. Симпатична ми е. Та - ще гледаме и ще видим.
Съдейки по думите на Даниела в промото за утре (че не е очаквала толкова много да си тръгват), си мисля, че говорим поне за три момичета. Две не са “много”. И има логика Александра да е една от тях - не я виждам да тича след мъж, тя е по-пасивна.

# 430
Даниела каза “розАво”..

# 431
АМ изтъква в подкаста, че Даниела всяка вечер посрещала с чаша Мартин на коктейлите. После Ферай почнала да прави същото с Васил.Това направило впечатление на момичетата и кокошките направили забележка на Даниела. Тя спряла. ?!?!?!?!?
Страшен грях, страшно подмазване, да се бяха сетили.
И на мен ми направи впечатление това на подкаста. Елементарно възпитание е когато  някой се присъединява по-късно към компанията, да му предложиш напитка, но в очите на АМ това е абсурдно. Нали е част от някакъв бизнес клуб уж - там не ги ли учат на етикет?

# 432
  • София
Важното е да има стикоСване, хора! Joy

Голям виц каза Даниела, че е родена да бъде хубава жена, а не домакиня. Joy Била е, може би, преди кошмарните корекции. Надявам се, че има добро чувство за самоирония, ама едва ли... Много хубаво местенце си имат двамцата и си прекарват повече от добре без другите! Но се съмнявам, че идилията, която демонстрират ще продължи дълго.

Косара каква е лигла, какво се фръцва и цупи. Едвам връзва 2 приказки на кръст, какво си придава излишна важност...Аз нещо не я разбрах за какво се бори и какво се случи. Иначе много ми хареса на церемонията.

Любка, както винаги, гледа като отровена и в комбинация със стържещия глас е негледаема, дано се е засегнала достатъчно, че да си ходи вече. Влюбена била, оф, моля ви се. Rolling Eyes Той Мартинчо добре и обясни колко е зле, че още стои там. И не на последно място, супер кофти изглеждаше в тоя бански.

Клаудия, горката, се съсипА от тръпки, чувства и желания. Мъка, мъка. Няма ли някой добър човек да и помогне?

Останалите фикуси не ги запомних какво правеха.

Ауу, защо така оставиха драматичната церемония за утре? А аз се блещих до среднощ да видя дали има стикоСване, или няма да има...Joy

# 433
Сега се сетих за една от най - големите глупости, които АМ изтърси в надкаст :
Васил бил червен флаг. Питат я няколко пъти защо, не може да отговори. Пак я питат, с 300 зора измисли да каже, че щото не бил мъжествен. Неделчо пак я пита защо мисли така, тя пак не може да отговори адекватно. Той настоява да обясни и най - накрая голямата умница каза, че щото играли на табла и той я бил по немъжкарски начин. Неделчо пак я пита какво значи това. И тя с доста изнервен тон обясни, че 12 пъти Васко имал възможност да удари неин пул и той 12 пъти го направил и така бил спечелил немъжкарски. Неделчо пак я засече, че това е игра, няма общо с мъжкарското, тя не та не. Ако бил Мартин, пак щял да я бие, ама не така. Следователно Васил не е мъжкар. Sweat Smile
Дали е или не е мъжкар Васил не е въпросът в случая, а че това са аргументите на жена с претенции, че е много умна и ми стана смешно. Дано да разберем какво е направил Васил, че толкова му е набрала. Сигурно е свързано с Косара. На моменти си мисля, че АМ харесва жени.

# 434
  • България
АМ твърдеше, че Ивет я сваляла.

Аз мисля, че този подкаст трябва да се приема като жълтите медии или като комедиен клуб с истории от паралелна реалност.

Общи условия

Активация на акаунт