🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 247
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 705
Алекс доста си припомни българския след един месец в компанията. Браво.

# 706
ЖДНБ!!! Ама Любка с къФ пеньоар е била върху банския? Чак сега видях и щях да припадна!

# 707
Ако не беше такава церемонията, а им даваха ергените рози, нямаше да си тръгнат тези момичета. Просто е готино и нестандартно излизане като за финал, те да откажат да дадат. Не мисля, че Бранимира ще си тръгне

# 708
Оф, отпуши си учите. Каза “тинесиспълниобещаниетофйсйрйлшеемснг”.
Аха,благодаря! Колко хубаво е да има хора,които знаят ферайски,да преведат за такива като мен.

# 709
Ей това не му харесвам на формата в който започват директно с развръзката.... епизода едва е започнал, навън е светло, още не съм си сипал дори, а вече летят ергенки като за 'добър ден'.... никаква структура.

# 710
Брана дали ще се откаже сега?

# 711
Бай бай, Бранке.

# 712
Аз пък си харесвах Синтия и готините й синхрони. Знаехме,че ще си ходи ,но пак ми е кофти. Исках още да я гледам😒

# 713
Бранимира го погреба. Евала

# 714
Мисля, че за втори път виждам Бранка да се усмихва.

# 715
  • България
Бай бай на Бухтичката! Дано повече не те видим никога в ефир и на театро.

# 716
Въй, последните 2 церемонии по 3 моми излизат. Ето че му се вижда края. Ферай и Роси ще са следващите, предвидимо.

# 717
Росица трябваше и тя да си тръгне с достойнство.Не виждам Васил какъв интерес ще прояви от тук нататък.

# 718
Бранимира и Косара наистина не са вече така подпухнали и им дойде смелостта, освен нещо друго Grinning явно

# 719
  • София
Александра, Синтия и Бранимира постъпиха много достойно, адмирации! Брани беше мега готина в този тоалет.

Даниела не знае името на Любка, ама искала да остане, аман...

Общи условия

Активация на акаунт