🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 218
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 870
Божеей, Виктор щял да учи Клаудия на танци!
 Зулуско творчество и ритми.

# 871
Ще ме извинява Магито, но Мартин показва много по-добри терапевтични умения. Подава им много умело насочващи въпроси и те си казват всичко без притеснение. Маги се блещи насреща им и говори наставнически като учителка по литература, която не е особено доволна от отговора. Те пък заекват насреща ѝ и я гледат уплашено. Що за психолог... един обикновен участник я слага в джоба си без усилие.

# 872
А с Любомира, са ми двойка смотаняци, сори.

# 873
Много ми е тъпо цялото това нещо.

# 874
Няма такъв комичен образ като Маги. С тия черни рамки на очилата и ококорените очи е като от скечовете на Краси Радков.

# 875
  • вкъщи
Маги е супер напрягаща.

# 876
  • here and now
Мъъъка, мъъъка...

# 877
Ако отида при терапевт като Маги, после ще се чувствам по-зле. Аз само като гледам отстрани се чувствам зле, а ако участвам, не ми се мисли.

# 878
Васил бил казал на Косара "знам, че не мислиш". Бам, право в десятката! Sweat Smile
Тя се фръцнала, а той я пита пред камера защо има тежък характер, което тя сама му споделила.
Боже, боже...ама това хора близо до 30-така ли са или някакви инфантили?

# 879
Абсолютно загубено време с този епизод!

# 880
Какви са тия пълни глупости?!

# 881
Шъ мъ умори , Виктор с описанието на Любка . Била грациозна , чиста, интелигентна , красива . Много е объркано това момче  и явно ще избере финото момиче , без негативизъм Simple Smile

# 882
Маги е по-нелепа и от историите за розата на Наум... Това е пълен криндж.

# 883
Имаме новина! Даниела не му е пуснАла! Хитрушката му с хитрушка. Въобще, Мартин го изпържиха в това шоу яката работа. Sweat Smile

# 884
Маги не мисля, че е лош психолог, просто много повърхтностно ги кара.. малко като детската градина ги третира, но все пак са пред камери.. освен това присхологът трябва да е безпристрастен или поне да не показва предпочитания, затова на Мартин му е по-лесно да им дава съвети и да дава мнение.

Общи условия

Активация на акаунт