🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 279
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 315
Удря го, говори на бе. Селинджър отвсякъде.

# 316
Ами ние не искаме да коментираме Даниела, ама тя все дава матрЯл.

# 317
Лошо впечатление ми прави Даниела колко често удря Мартин. Разбирам че е жена, ама все пак...За мен не е нормално. Особено сега, така силно го удари, дали не му спука някое ребро Grinning ...

# 318
Маги къде е, защо не й каже, че по Тв не е много приятно уж нашега жена да бута и блъска мъж.

# 319
Мартин много по-искрено отговоря на въпросите, Даниела не иска да дава някакви по-дълбоки отговори.

Да, определено доста повърхностни отговори дава. Личи си че Мартин е по - инвестираният от двамата. Мисля че  Мартин също скоро ще го осъзнае.
Като цяло би й било полезно да се разкрие малко и пред публиката, а не само да се прави на недочула и неразбрала въпросите, но дано поне на Мартин да дава по-истински отговори без камерите, защото по този начин тя не се отваря и разкрива и пред него. Иначе не са лоши като двойка, поне от това, което показват са ми забавни двамата, но трябва искреност, не само смешки.

# 320
Дано днес дадат цялата церемония, а не само да загатнат, че ще фърля нЯщо то тиливизора ако го оставят за утре Simple Smile

поне да се случи нещо в днешния епизод

# 321
Оф, Даниела си призна в ефир, че е била ексклузивна държанка. Мартин може да е всякакъв, ама не е тъп, ще играе тоя цирк до край ама после ще я изпидурка, защото не мога да си представя, че би търпял тоя навлек повече от уикенд забавления.

# 322
Удря го, говори на бе. Селинджър отвсякъде.
ши убидиш тези, които твърдят, че е възпитана и класна..мол ти съ Joy

# 323
Айй, Даци нямала провали... тц, тц! Срамувала се, щото си чоплела ноктите...
Искреност да видиш и чудо! Живот за пример!
Ааа, срам я било и да нахалства... 🤣🤣
Даца Джим Кери!

# 324
Не че Мартин е някакъв граф, но голям контраст има между него и липсата на първите 7 + вторите 11 години образование и възпитание на Даниела.

Поне един плюс в тоя умрял сезон: на практика виждаме бясната амбиция на хора с провинциално мислене (защото извън големите градове има и безупречно образовани и възпитани хора, но Даниела не е от тях) и неангажиращото бохемстване на блудния столичен син. Два свята.

# 325
Това удряне е много неприятно, аз ако бях на Мартин, отдавна щях да направя забележка. Не знам защо го търпи.

# 326
Вярно много често го удря, неприятно впечатление прави.

# 327
  • here and now
Мартин много по-искрено отговоря на въпросите, Даниела не иска да дава някакви по-дълбоки отговори.

Да, определено доста повърхностни отговори дава. Личи си че Мартин е по - инвестираният от двамата. Мисля че  Мартин също скоро ще го осъзнае.
Като цяло би й било полезно да се разкрие малко и пред публиката, а не само да се прави на недочула и неразбрала въпросите, но дано поне на Мартин да дава по-истински отговори без камерите, защото по този начин тя не се отваря и разкрива и пред него. Иначе не са лоши като двойка, поне от това, което показват са ми забавни двамата, но трябва искреност, не само смешки.
Макак ще се разкрива? Тя толкова усилия полага да заличи миналото си.. Все едно се е родила точно преди предаването....

# 328
Най-накрая Мартин й каза, че от три дни слуша едно и също - че мъжете много я глезили!

Ахаа, баща й не се привързвал към нищо, включително към кариера! Много интересен прочит.

# 329
Чак мен ме заболяха ребрата, на Мартин сериозно му стана неприятно. Още на първия им ден заедно почна да се дразни. Аз щях да и шибна един, това е много досаден навик, да не говорим, че грам не приляга на жена, каквато Данка иска да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт