🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 162
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 390
Бай Марто, днес пропусна да рекламира таз вечерния епизод ергенЯ в ината стори. Що така?!

# 391
Това шоу вече става негледаемо. То скука...то криндж..Виктор и Васил все едно се състезават за приза най-скучен/нелеп ерген. Виктор хъка мъка и срича, Васил гледа като бито куче, момичетата вече едва ги понасят, трагедия.

# 392
  • Viena
Незнам Данка откъде ги тегли тези филми в които си живеее.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 393
Жестока имитация на Даниела от мацката от Инстаграм, по повод новия живот с Мартин! 🤣🤣
https://www.instagram.com/reel/DJCbc-0oFHf/?igsh=aDVtZWJtYnM3NHV0

Как е прекръстила Даниела на Даймиела, на галено Дайми. Joy

Бранимира може да е всякаква, но тази вечер ми напълни душата как му сипа на Викторчо. Навря го в миша дупка, а той две думи не можа да върже, безпомощен, тотално загубен.

Мартин, с всичките му кусури, ме забавлява и ме разсмива. Даниела е слаба ракия гаслайтър и страшна лъжкиня. Стана ми ясно защо вече не дава нищо без заплащане. Каза си, че е била напълно зависима от някой от бившите. Значи след раздялата е била на нула. Решена е това повече да не се повтаря.

# 394
  • Пловдив
Извинявам се, ако някоя вече го е качила Grinning

# 395
Да, най-добрият начин да бъдеш финансово независим е да зависиш от парите на някой друг. Joy

# 396
Бранимира директно си го отряза Виктор, но той от пиене или от глупост май пак не зацепи напълно. После тия абсурдни танци на лодката... само сиртакито беше май ок или поне не беше неудобно за гледане. Васил се опита да изземе ролята на Мартин, но уви, кръгла нула, за това се изискват качества, които той няма. Секси е, хубавец, но толкова монотонен и скучен, язък!
Косара явно много се разочарова, защото се усети, че тя си пада по него, а той просто флиртува с нея. Очакваше да отиде при нея, да покаже повече интерес, да я приласкае - не стана.
Да, финансовата "независимост" на Даца е прословута, но на скечът й в спалнята - как обучила домашната си прислужница да й сгъва хавлиите, плаках от смях! 😀

# 397
Няма логика Косара да остава, но от продукцията едва ли ще оставят да си отиде, преди да изстискат драмата, която предстои като/АКО разбере за баса преди целувката. Това е цял епизод, епизод и половина дори. Важното е КЪНТент да има.

Скрит текст:
А както видяхме, Наум не се свени да ги изтипосва от нищото, както днес: "Добър ден. Любомира каза, че е влюбена. Та така, да продължим нататък". Явно искат да придвижат сценария по-експедитивно напред.

Нищо чудно да решат да издрусат информацията за баса по подобен тактичен начин пред всички, за шооолто Wink

Та по същата логика и Любомира биха искали да я задържат, за драмата.

Бранимира вероятно вече не им не необходима и е време да си ходи. И без това е 2 цикъла назад, има да си наваксва в България, горката.
Тя и за баса няма как да разбере, защото само мъжете знаят за него, а те нали уж се пазят Grinning
Ако имаше жена, която да знае, още на другия ден щеше да бъде информирана  Wink

# 398
На Мартина едната мозъчна клетка умря. Изкуши се и тя да си рекламира 'бизнеса'. Joy

# 399
  • София
Затвърди ми се убеждението, че Мартин и Даниела играят. 😜

Имаше нежност при Виктор и Клаудия на корабчето 🥰 Виктор, ако преодолее синдрома Бранка, може да открие нещо по-интересно 😉.
Бранимира обича повече Любомира 😉
Не разбрах защо се фръцна Косара. 🤔 Не чух отначало разговора, че ми се включи  кафе-машината на почистване в този момент, а и монтажът не беше май на  фокус.

Представяте ли си и трите момичета на Виктор да не му дадат рози. 😂

# 400
Между другото, човек може само да се учи на самочувствие от Рупецова!
Нямате образование, професия и партньор на 30 + ? Е, и? Тя няма провали до тук в живота! Пластичните ви корекции са несполучливи? Моля? Според кого? Тя е родена за да бъде красива!
Ами евала й за самооценката, явно критериите й към самата нея не са високи, но компенсира с високи очаквания към мъжа!

# 401
  • Stockholm
Клаудия определено ще му даде. Но изглежда, че поне две си тръгват.

# 402
Клаудия ще го лапне с удоволствие Викторчо, ако другите две си заминат.
Но според мен Люба ще остане. Ако искаше да тръгва нямаше да търси така отчаяно при бай Марто причина да остава.
Ферайчето може да напусне стопанката и Бранка заминава със сигурност.
Клюкара и тя има вероятност да литне към вече напусналото трио, понеже с Васил дори ѝ е трудно да се преструва, а с другите двама вече изгърмя патроните.
Други прогнози за сега нямам.

# 403
А силно е възможно никоя да не си тръгне.  Едва ли ще искат безплатната  почивка да свърши Joy

# 404
Между другото, човек може само да се учи на самочувствие от Рупецова!
Нямате образование, професия и партньор на 30 + ? Е, и? Тя няма провали до тук в живота! Пластичните ви корекции са несполучливи? Моля? Според кого? Тя е родена за да бъде красива!
Ами евала й за самооценката, явно критериите й към самата нея не са високи, но компенсира с високи очаквания към мъжа!
Това не е самочувствие, а диагноза...

Общи условия

Активация на акаунт