🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 084
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 405
Американките са доста излишни, но пък тяхната почивка е най-лежерна. Роси дори си вярва, че с Васил ѝ бил минал много добре 10 - секундния разговор по въпроса колко е несигурна.

# 406
А леле Даниела нямала нещо,което да не харесва в себе си. Ми тя,което не го е харесвала го е коригирала. Много смях, много нещо. Въпреки,че и Мартин ми идва малко с плоски шеги, които хич не са ми смешни, ама на нея явно й е много забавно или иска да избяга от ситуация.
Много скучен епизод, да живее ТВ-то с превъртане, щот нямаше да го изтърпя.

Любето и тя разтроена, на Даниела фаците прави, да не ходи на купонЯ.
Брането й адвокатства с някакви рязки порезки към Виктор.

Мартин, явно вече е духовно извисен, валидиран и в същото време нокаутиран,  заема длъжността на "Отец Мартиний", който приема изповедтта на Любето и дава напътствия за напред. Дава й вяра.

# 407
Жестока имитация на Даниела от мацката от Инстаграм, по повод новия живот с Мартин! 🤣🤣
https://www.instagram.com/reel/DJCbc-0oFHf/?igsh=aDVtZWJtYnM3NHV0

Да, и Ферай едно към едно Joy

Мнооого добре! 🤣🤣🤣

Нордел отново е избухнала по повод Айгюл и нейното житие- битие. Във ФБ я четох.

# 408
Не може да й се отрече самочувствието на Даниела. Сигурна съм, че Мартин ще се самообяви за най-големия будала след Ергена и ще си се чуди на акъла дълго време 😅😅😅

# 409
Ако следим "логиката" на синхроните като в други предавания, а и изкуствено драматичните промовидея, според мен след толкова страдания и сълзи Любомира ще даде роза на Викито и ще остане, следвайки съвета на Марто; Косара и тя след драма и мрънкане ще остане, (само и само да спечели) вероятно тъжи за приятелката й Бранимира; а Марто и Даниела нищо чудно след толкоз приказно начало и хармонична любов да се разделят накрая....

# 410
  • Stockholm
Прекрасната Даниела  може направо да ги пукне някой ден тия ребра Мартинови Joy Имам чувството, че е някакъв импулс, който не може да контролира. И винаги придружен със зловещ смях. Като синдром на Турет примерно.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 00:30 от silsto

# 411
  • София
Мислех да не пиша повече за Д, но ми направи впечатление, че колкото и пъти да говореше за миналото си, ползваше думата партньор. Все една любовта е бизнес сделка. Тръгнала си от партньор, с когото й било комфортно, който всичко й угаджал.. Думата любов не чух, но може би я гледам под лупа.
 Любомира я съжалих, дано си тръгне.

# 412
  • Пловдив
Даниела, ако не друго е променила каквото не харесва, затова съм склонна да ѝ повярвам, че нямала нещо, което да не харесва в себе си.
Същност тази част от естетическата медицина ми харесва...може да промениш, махнеш, сложиш, но дали ще ти донесе щастие и удовлетворение е друг въпрос.

За мен е важно любимият ти човек да е партньор, да помага на 100% в домакинство, деца и т.н., че в много семейства уж любов, пък жената опъва каиша, мъжът ходи само на работа.

# 413
На мен пък ми хареса как Виктор отговори на Люба - че като й е неприятно да го глед асе целува с други, да не е влизала в такова предаване. То вече четвърти сезон, те намерили къде да се правят на принципни и ощипани. Не е приятно, но е шоу, а ти си влязъл за шоуто. Писнаха ми вече с глупостите им.

# 414
Не й е на преден план любовта на Даци, а оцеляването в луксозни условия. Любовта е луда и неконтролируема, току виж се влюбиш в някой глупак, който няма достатъчно пари. И после?! Кой ще плаща за сгъване на хавлии?! Прагматик е тя до мозъка на костите си. Любов..., това е за домакините!

# 415
Изгледах и аз епизода току що.
Не ми направи особено впечатление, нещата си вървят по канален ред.
Косара прави муцки на Васил, обаче между нея и Даниела има един Космос разстояние - не се прави така жено! Направо с рогите напред му налетЕ.
Този път показаха малко повече от Александра - ами нежна жена е, като статуетка. Харесва ми, но не зная как общува с ергените.
Любомира я взеха за мезе - Наум всичко им разказа на ергенките, та добре да си помислят след като Любомира е влюбена в него, а той я върти, да вземат да му се предложат, защото той още не е решил със сигурност и могат да го спечелят. Май ще се постигне обратен ефект. Обаче Клаудия ще остане, тя си гони Виктор и може да си го хване. Той пък харесва Бранимира, но тя ще му тегли една майна може би.
Мартин и Даниела се надлъгват. Мартин се прави на три и петдесет, Даниела му пукнА реброто от ръгане. Може пък да им потръгне, защото той спомена нещо за бебета в спалнята, та яко е захапал джама по нея. Тя може и да го озапти, но аз едно знам - изневерник един път, изневерник цял живот. Ще й изневерява.
Василе, ех, Василе, голЕмо дърво си, приятелю. Честно казано не го виждам с нито едно от момичетата, защото той не показва ама абсолютно никакви емоции. Косара му се тръшна, а той ми се вижда от обидчивите, каквато е и тя самата. Не съм сигурна, че ще продължи да я желае, след като вече успя да го изложи пред цяла България, а според нея и той - нея.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 00:08 от Janelle

# 416
На Даниела лошо й стана, че Мартин е заразал бизнеси и се е скарал с родителите си заради любовта. Ама как ще се лиши от доходите им. Ше я обиди. А тя е направила компромис като се е лишила от гривнЯта си 😁😁😁😁😁

# 417
  • Viena
Не може да й се отрече самочувствието на Даниела. Сигурна съм, че Мартин ще се самообяви за най-големия будала след Ергена и ще си се чуди на акъла дълго време 😅😅😅
Най-големият смелчага е той!Веднага му е нужен очен лекар,качил е диоптрите доста.😅😅😅😅

# 418
Отвратителен е този инстинкт на Айгюл да удря. И се вижда, че го прави силно, болезнено.
Между другото, езикът на тялото ѝ на синхроните, когато говореше колко е щастлива, това мечтала, ала- бала, показваше, че лъже.
Ако някоя нейна фенка чете, да ѝ предаде, че неволно се издава, ама тя толкова си може просто. Не всичко опира до позата с пръстите/ мудрата с триъгълника.

# 419
Прекрасната Даниела  може направо да ги пукне някой ден тия ребра Мартинови Joy Имам чувството, че е някакъв импулс, която не може да контролира. И винаги придружен със зловещ смях. Като синдром на Турет примерно.
Ох хахахаххаха много е смешно! LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт