🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 999
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 765
Та'а Ферай Grinning Наум е петия мускетар: "Оф, Тос"

# 766
Мартин пак с ужасен аутфит. Ризата и гащите - нищо общо.

# 767
Кърмила съм, ама моят бюст е по-малко увиснал от този на Буба. Също така не ѝ отива толкова тен. А Клаудия трябва спешно да се боядиса. Wink

# 768
  • София
Рядко се среща толкова тъпо момиче като Ферай. Да сяда да чете и сред 10 години може да навакса.

Мартин не изглежда много доволен. Не го е огряло

# 769
Оу, Роси отива на среща. Според мен Косара е явно фаворитката и трябва да избере втора. Ади му влиза рязко понякога, като например за целувката, с Роси е малко по-чил. А Ферай… мисля, че тя първа ще изчезне

# 770
Най - накрая си замина най-безсмислената героиня този сезон - Бранимира. Нейната роля бе да олицетворява определението "бурсук" и тя неотменно я изпълняваше.

Много съжалявам, че представляваше такова влечение за Виктор и заради това не можахме да го видим да се открие в споделени романтични отношения.

# 771
Даниела какво му показваше на Мартин с пръстите - иска пръстен ли?

# 772
Даниела какво му показваше на Мартин с пръстите - иска пръстен ли?
Колие и гривнЯ, нали спря да носи тези от бившия ѝ.

# 773
Най - накрая си замина най-безсмислената героиня този сезон - Бранимира. Нейната роля бе да олицетворява определението "бурсук" и тя неотменно я изпълняваше.

Много съжалявам, че представляваше такова влечение за Виктор и заради това не можахме да го видим да се открие в споделени романтични отношения.
Да, трябваше да си тръгне още в началото,  толкова време загуби на Виктор с техните уж романтични срещи които бяха мъка за двама, и какво чакаше, не разбирам

# 774
Тъй като не знаем какво се случва зад кулисите и дали Любомира е имала шанс въобще сама да напусне, то коментирам това, което гледам.
Жестоката истина и за нея, и за Клаудия е, че Бранимира винаги ще си остане фаворитката и само и най-малкият знак от нейна страна към Виктор щеше да е достатъчен първите две да бъдат прогонени от шоуто. Като на състезание, в което фаворитът е контузен и не взима участие  и претендентът знае, че е победител заради отсъствието му,  и публиката също го знае.

Колкото до самата Бранимира... надявам се от участията и" по интервюта да разберем защо въобще прие поканата му. Видимо не го харесваше, на моменти дори изглеждаше, че и е неприятен. Ако търсеше известност, то би трябвало да се стреми да му се хареса, да се задържи по-дълго и да спечели повече екранно време. Да е заради самата екскурзия - пак не го виждам, нямаше интерес към местната култура, срещата със слончето не и беше също приятна. Това ме човърка просто отвътре, защото наистина ми е непонятно....искам да знам Laughing

# 775
  • София
Eх, Брани, защо не го пусна по-рано?

# 776
  • София
Продължавам да не разбирам защо останаха Д и М там, а Виктор набързо ще го пуснат. Логика  - няма, да цитирам Людмила от сезон 1.

# 777
Не разбирам защо не ми харесва Адриана. Thinking Уж нищо ѝ няма, нормална, симпатична, ама не ми е приятна. Начина, по който се прави на екзалтирана, е много изкуствен.
За Росица знаете какво мисля, пф.

# 778
  • София
Мартин и Даниела на дивана бяха като бабите на пейката пред блока, дето одумват всеки, който влиза и излиза от входа.

# 779
Тези двойни срещи са ми малко нечестни.

Общи условия

Активация на акаунт