🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 108
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 780
Не разбирам защо не ми харесва Адриана. Thinking Уж нищо ѝ няма, нормална, симпатична, ама не ми е приятна. Начина, по който се прави на екзалтирана, е много изкуствен.
За Росица знаете какво мисля, пф.
Има поведението на бабичка, опитваща се да се впише сред младите Grinning Не знам по какъв друг начин да опиша Адриана

# 781
  • България
Васко се разбуди

# 782
  • Stockholm
Рядко се среща толкова тъпо момиче като Ферай. Да сяда да чете и сред 10 години може да навакса.

Мартин не изглежда много доволен. Не го е огряло

Да, завоалираха първата брачна нощ. Нито се говори за блага ракия, нито се предлага Joy Марто подчертано питаше младоженкта как е спала. Искаше му се да каже- Не сме дошли тука да спим, ама Joy

# 783
Направо ме е срам за Анна-Mария като слушам Надкаста, като някакъв тийн в 7 клас е. Говори като каруцар, върти интриги, обижда, не четяла книги но харесва нещо от рода Здрач като един истински интелектуалец, а и е начинаещ алкохолик. Направо е мегаум в селските чалготеки. Може да блести с умствени способности само като е с Косара май 😅
Анна Мария си се държи като военна.
Сега вече виждам, че сте прави, като коментираха някои, че има мъжко излъчване. Има и още как. Дрехите и бяха почти момчешки, с качулка, след тежка дискотечна вечер, на интервю. Даже и без грим.
След първата целувка започнала да 'пази' Марто, не да ревнува, ние мислехме, че ревнува,  забележете,  'да го пази' от лошото фалшиво момиче!? Защо го пази? Не защото го харесва,  а защото той и споделил някакви лични негови работи. Не е важно и кога и ги е споделил, в София ли на интервюто, в шоуто ли? Защо не са заснети? С това се е почувствала значима и е започнала да му "служи".

Като играела табла с Васил, той 100% бил по-силен  и я бил, тя си знаела, ама Бат'Марто щял на негово място да и пусне някоя междинна победа и накрая да я победи.  И с това нещо Васил въобще го отсвирила от разглежданията. Първата вечер само и харесал, че подал стол на Бранка. Анна-Мария си е била там изключително, за да може нейното малко АЗ да се наиграе хубавичко. Тя мъжете не ги гледа като мъже, а като играчи някакви.

Когато пусна лафа за Юда на масата, тя просто нямала какво да пита, и това и хрумнало, не визирала никого. Просто нищо не я интересувало, защото тя всичко за всеки знаела.

Със Силвия се сближила, защото видите ли Марто я избрал за Кон, (шахматен или Троянски, без значение), та той се е доверил на Силвия, значи тя има качества. И като и задала няколко 'мисии' и Силвето се провалила... я разбрала колко струва.

Едвам издържала 35 дни, имала и записки, дават ли им да пишат, не зная. Не и било интересно там. Но не си и тръгва, даже и на Мартина пречи да си тръгне, защото на Ана ще и е скучно после, не за добро на приятелката.

# 784
  • Пловдив
Росица на картинга ми става все по-несимпатичта. Изведнъж стана много хай.

# 785
Любка какво стърже пак, направо е като нокти по черна дъска. Клаудия обаче не я отразява особено.

# 786
Любомира кво се дрищи?
Преди време ви писах тук, че съм Телец и казах - очаквайте избухвация от Клаудия и Любомира / и те са Телци/. Ами познах.

# 787
Брана е влязла за каквото и другите - за известност.
Друго няма. Чудно какво чоплите още..то от ясно по-ясно Grinning

# 788
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много готино им се получи с картинга.
И тримата се забавляваха истински. На мен пък Роси ми хареса. Разби ги. Laughing

Ади,видя ли сега как шофират в ЛА? хехе

Мартин и Даниела не ме вълнуват и не ми се гледат въобще.

# 789
Да му беше дала първата своя книга, интересно ми е как нея ще я коментира😆

# 790
не си прехвърляй
казва се - не си приписвай

# 791
Роси беше супер  на картинга👌 Най-сетне беше поканена на среща, на която да се изкефи и да прояви лудешката си страна.. Интригите, фасоните, стойките и простотиите не са й сила, слава Богу! Имаше много какво да покаже и каже, но не й се даде възможност. Такова слънчице е това момиче ☀️
Разговорът на Мартин и Даниела: "Книгата, Книгата, Книгата" , сякаш ще четат Библията 😄

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 21:42 от Catfish

# 792
Сладки са ми. Ами явно съм романтична.

# 793
Имало е проникване Grinning

# 794
И то дълбоко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт