🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 152
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 095
https://fakti.bg/life/965126-daniela-zarazala-martin-10-dni-sled … finala-na-ergenat

Това обяснява малоумните му статуси в Инстаграм.

Вероятно се е пробвал и при други участнички, но напълно нормално са му били шута.

# 1 096
Александра след ергена и тя надула джуките, скоро и силикон в гърдите ше сложи май. Ферай и тя.

# 1 097
Яяяяя, Туджаров е завел цели три ергенки на шопинг. Мартин,  к'во ми се правеше на големия гъзар!? Smile

Гледам, че момичетата са 100 пъти по - развълнувани в компанията на Туджаров, от колкото с тримата ергени на куп. Ами  на  Туджарката не му липсва живост, някакво очарование , лекота, не е и грозен. А дано стане някоя заварка Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 19:52 от Tilda.M.

# 1 098
Ферай си е сложила силикон. В инстаграм отговаря на въпроси и каза, че операцията е била скоро.

# 1 099
Поздравявам ви с малко мисловна главоблъсканица, с участието на госпожа Рупецова.
Скрит текст:
Понеже не претендирам да съм писател нито поет, се обърнах на "ти" към нея, предполагам това е неуважително и не е в женската енергия.
Какво иска да каже лирическия герой, също остава леко неясно.
ЕСЕ.

# 1 100
Представям си как момичетата гледат участието си в предаването и си казват: "Да, точно така, само хиалурон в устните ми липсва, няма да се излагам повече така да ме показват."

# 1 101
Поздравявам ви с малко мисловна главоблъсканица, с участието на госпожа Рупецова.
Скрит текст:
Понеже не претендирам да съм писател нито поет, се обърнах на "ти" към нея, предполагам това е неуважително и не е в женската енергия.
Какво иска да каже лирическия герой, също остава леко неясно.
ЕСЕ.

Ехааа, завидна самовлюбеност. Правилата са за другите. Гуруто на златотърсачките за пореден път се показа в целия си блясък.

# 1 102
  • България
Даниела заслужава да й изтряскат една глоба.

# 1 103
Айде, сипАх си тоник в диприсанта с парче лимон и чакам да отпочне кринджа!

иджин ли? Simple Smile

# 1 104
Иджин джин? Satisfied

# 1 105
  • ВАРНА
Говорещата С Възглавници-"джиприсант" номер 1 в Ергенина.

# 1 106
Оф, айде, от вратата за краката ни почнаха пак с МагитУ. Ще изключвам преждевременно пак май Rolling Eyes

# 1 107
Чудя се мъжът ми как ще реагира, ако му кажа, че ми се повдига от него… От любов, нали - по логиката на Клаудия. 😁

# 1 108
Хм, Данка не говори за баща си като за умрял човек! Ако обаче е истина, че човекът е покойник... б@ си! Rolling Eyes

# 1 109
Маги как я хвана на къс пас Даниела - какви са тия двойни стандарти? Уж даваш свобода като майка си, а на Мартин на много ранен етап му забрани сума ти неща!
Браво, айде да й свалят лицемерната маска!

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 08:18 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт