🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 116 102
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 080
Днес видях Васил на Витоша по пътеката към хижа Момина скала, беше заедно с още едно момче.

# 1 081
  • Ню Йорк
Добре че Бранимира си тръгна, та Люба да стане отново актуална. Такова унижение, не бих понесла, колкото и да съм влюбена. Да се радваш на трохи от филията, предназначена за друга, е обидно и жалко. Не ги виждам заедно след финала. Даже мога да се обзаложа, че той отново ще хукне да търси Бранка, толкова е обсебен от нея.

Много вероятно, но Бранка така и не си пада по него. В интерес на истината Бранка е парче социопат и не мисля, че изобщо изпитва някакви чувства към някого.

# 1 082
Нещо за Васил да вметна.
Васил на церемонията, беше толкова напрегнат, не знам, как не се пукна. Споко бе, човек, давай го по-лежерно! Не може вечно ти да си на плюс.
Адриана пък, с онзи въпрос, като му влезе толкова рязко, за малко да го довърши. Маса време не можа да излезе от положение.
Адриана много ми хареса. Игра вабанк, вместо да стъпва на пръсти покрай него. Иска да разбере, къде точно е ситуирана в пространството и да не изпадне в положение, да бъде подкарана по домовата книга, както ергенките на Виктор.

# 1 083
То пък големия Казанова го изкарваме Мартин! Хич не бих го погледнала даже ,ако го срещна.За компания в заведение става,да.Ама  пък в такива заведения кракът ми няма да стъпи.Сега,ако го завъртя на 360 градуса,и той няма да ме погледне,щото тунинг нямам и нямам нужда да се правя на поредния клонинг.

# 1 084
Марто е кисел, а Неделчо - прав. Даниела ще върти номера. Дали пък и той няма да върне някой? Това присъствие в женската къща и ролята на душеприказчик е интересно. Лисугер в кокошарник. Гладен при това Simple Smile

# 1 085
Ана Мария си беше влюбена в Мартин и е много възможно да се е лепнала за него. Колко тъпотии каза само и само да му привлече вниманието. То не бяха сцени на ревност, готовност да му бъде другарче по чашка, сцени на обидена девойка. Нищо не помогна.

От друга страна на една от срещите им той прояви жив интерес към бизнес партньорите ѝ.

# 1 086
Ана Мария си беше влюбена в Мартин и е много възможно да се е лепнала за него. Колко тъпотии каза само и само да му привлече вниманието. То не бяха сцени на ревност, готовност да му бъде другарче по чашка, сцени на обидена девойка. Нищо не помогна.

От друга страна на една от срещите им той прояви жив интерес към бизнес партньорите ѝ.

Ана Мария нямаше никакъв шанс с Мартин защото не беше "в женската си енергия".
Държеше се като мъж. И аз да съм на негово място нямаше да я погледна.

# 1 087
Че тя в някои случаи беше по-мъж от него! Допирните точки май бяха клюки и цупене.В някои моменти си я представях с едни мустачки и нацистка униформа.

# 1 088
Може в заведението си Корнхъб да го предлага  🌽🥤
Косата да вземе да публикува рецептата за смуЧито – голям хит ще стане.
Смучи Косара! Много яко!

# 1 089
Днес ли ще изнасилват ВикитУ? Дано маймуните не спрат тока в Шри Ланка отново,че ми се гледа сеир.

# 1 090
Косата да вземе да публикува рецептата за смуЧито – голям хит ще стане.
Смучи Косара! Много яко!

Хахаха страхотни сте, смея се на глас 😂

# 1 091
Косара явно много се е притеснила, че Васил я пренебрегва. Чак да отиде при лисугера Мартин да подпитва какво става.

От друга страна е права да се сърди на онзи пън, че не се съобразява с нея. И двамата са участници в реалити формат и не се знае какво ще покажат и какво ще изрежат от продукцията. Редно е като братя по оръжие да си пазят гърбовете. А, онзи я нарече сръдливка. Малко мисъл да беше вложил.

# 1 092
  • София
Днес видях Васил на Витоша по пътеката към хижа Момина скала, беше заедно с още едно момче.

Синът ми преди два дни пък е видял Виктор в една спортна зала. Снимал се е с него и ми прати снимката - казал му е, че иска снимка, за да я прати на майка си, защото майка му е фенка на Ергенът Joy

# 1 093
  • Ню Йорк
Че тя в някои случаи беше по-мъж от него! Допирните точки май бяха клюки и цупене.В някои моменти си я представях с едни мустачки и нацистка униформа.

Точно това и аз щях да кажа. През цялото време си я представям как с басов глас казва на Мартин: брат, айде да ходим по мацки. Sweat Smile

# 1 094
Валето от С2 какви плочки е направила, много екстремни за жена. Аз по-нежна я харесвах, но може би са изисквания на вуйчо Ваньо.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 19:05 от Labubu8

Общи условия

Активация на акаунт