🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 204
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 065
Тази година я карат съвсем през пръсти и без да следват библията на шоуто, много ме съмнява да има среща с родителите.

# 1 066
Пия си зиленото смучи в мир и хармония и гледам подкаста с АМ, но досега не съм чувала човек, който толкова пъти повтаря колко е умен. Направо се почувствах тъпа, че не съм усетила тези скрити качества у нея.

Бранимира учудващо ми беше симпатична в Преди Обед, явно дистанцията от Виктор се отразява добре. Ако не бях гледала представянето в Шри Ланка, щях да кажа, че може да ми е любимка. Не мога да преценя дали си е правила някакви естетични корекции или е зле гримирана.

# 1 067
Яяяяя, Туджаров е завел цели три ергенки на шопинг. Мартин,  к'во ми се правеше на големия гъзар!? Smile

Всички, които излизаха досега, ги води накуп по магазинчета, да си купят сувенири.
Не помня Мартина ли беше, която попита -И защо казвате, че никъде няма шоколад, магазините са пълни!?

Да, знам. Но сега ги и облича. И те го облякоха, де Smiley

# 1 068
# 1 069

Намерете и срещата на Валерия с татко Танко, тя мина доста по-добре Smirk

# 1 070
Марто пак нещо са го изнервили. Голямо заканване, голямо нещо.

# 1 071
Всички, които излизаха досега, ги води накуп по магазинчета, да си купят сувенири.
Не помня Мартина ли беше, която попита -И защо казвате, че никъде няма шоколад, магазините са пълни!?

Може и Мартина да е споменала. Още преди месец помня Анета във видеото от 'след ергенът' си каза директно, че шоколад има много.

На 14 мин и 42 секунди тук: https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/zad-kada … -aneta-i-iva.html

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 17:42 от Poutine

# 1 072
Въй,туй закана към нас ли е?Приседна ми смуЧиту!

# 1 073
Благодаря, много властна😱
Марто пак нещо са го изнервили. Голямо заканване, голямо нещо.
Човекът здраво иззлобява. Разхаресал се е с някой ми се струва😆

# 1 074
Марто дали пита Даниела когато лайква снимки на Мартина в ИГ? Или вече са си дали свобода на действията.

# 1 075
Кажете, ако обичате, за тези , които не са ги гледали предишните сезони, какви са тези неща с родителите на участниците към края на предаването дето се разисква тук ( аз първо си мислех, че се шегувате) ?

Това е най-страхотната част от шоуто. Черешката на тортата. Затова всички тръпнем в очакване дали и този сезон ще идват или не. Ако можеш, потърси срещите с родителите от предишните сезони, основно със свекървите и ги изгледай. Две от свекървите надминаха по популярност всички моми взети заедно и то само с по 1 показване за няколко минути Simple Smile  Целият ФБ гърмеше с техни мемета доста дълго след участието им Simple Smile

# 1 076
Сега тепърва ще ви чета. Все по-рядко коментирам, защото... Все по-малко има за анализиране. При Мартин беше свирен мача още от сценката в гримьорната.
Не съм видяла все още подкаста с Ана Мария, но не бих ѝ вярвала изобщо на приказките как всичко било стратегии. Да, тя използваше стратегии. Но си личеше, че хлътна по Мартин. Но беше абсолютно наясно от един момент нататък, че има 0 шанс. И затова си промени поведението. Но НИКОГА няма да го признае нито на Мартин, нито на момичетата, камо ли на камерите. Както се изрази Мартин, причината е, че е много проклета и същинско чучело.
Лошото е, според мен, за нея самата, че ще продължи да се върти в приятелския му кръг, за да е край него, къде просто, защото иска да в край него, къде с надежда като с поредната не се получи да се обърне към нея. Но въпреки химията, която се усети между двамата на басейна с черната роза, той не би се хванал с нея.
За мен продукцията е разбрала, че момичетата мислят да си ходят и са решили, за да запазят реномето на образа на Мартин като Ерген, да ги изгони той.
Да гледам Даниела и Мартин ми е скучно. Даниела си личи от самолет колко е фалшива и се надявам Мартин да си отвори очите. Честно, надявам се да му пусне, да си начеше крастата, за да почне да мисли трезво.
Супер тъпо решение да ги оставят в къщата на момичетата, да не могат спокойно да си идат до банята, дет се вика и да си съобразяват разговорите с това, че Мартин може да снесе на Виктор и Васил.
Брънчът беше мега криндж. Целият. Все защитавам Виктор, но тоя път, на тоя брънч, беше тотално мега криндж и с Бубето, и с Бранимира. Иначе, да си кажа - според мен той бе разочарован от целувката си с Бранимира. И да не си беше тръгнала тя, той нямаше да я избере. За мен той усети, че няма нито химията, нито топлината, които иска.
С Клаудия за мен има само физическо привличане. Натиска му правилните бутони и го пали. Но на чисто сексуално ниво. Докато с Любомира има и страст (в ергенската вила като са се усамотили в стаята му, не е било за камерите, там не е имало оператор, снимани са от далече с дрон и даже не са знаели, че в стаята се снима, Туджаров го каза), и топлина. За мен той получи т.нар. cold feet и се поуплаши, че и той като Мартин твърде бързо е избрал и дали няма да съжалява, да се пита 'Ами ако'. Но не, защото не чувства нищо към Любомира, а защото се поизплаши и е несигурен.
Васил - съжалявам, сигурно ще се обидят мацките, които ги кефи, ама тоя човек ми прилича по нещо на Сид от Ледена епоха, ама със софтуера на ChatGPT. Пълно дърво. Сега, че Косара се впрегна за тъпотия, ама и той трябва да е адски тъп да ѝ каже 'Сръдлива си'. Човече, на всяка жена да го кажеш, ще се нацупи. Всичките му разговори, цялото му поведение - 1000000 пъти по-криндж са ми от Виктор. Че и начинът, по който се целува, като трифазна помпа засмуква.
Учудих се за Синтия, че си тръгна. За Бранимира и Алекс - не. Очаквах го и за двете. Бранимира след целувката съвсем беше наясно, че между тях няма да стане. Целувката с Клаудия и беше само достатъчно добър повод за пред камерите да признае, че не го харесва като мъж. Алекс беше в ролята на храстче. Синтия я разбирам, макар и да ме изненада. Беше му възложила надежди да има хляб във Васята, но се оказа пълно дърво. Какво да прави там?
Ади по принцип я харесвам, но много тъпо зададе въпроса на Васил за целувката.
Росица ме потресе с 'Доброто победи'. Но на двойната среща после беше ок като държание и беше много хубава.
Ферай - горката е много недодялана и глупавичка. Ще я очука животът в един момент.

# 1 077
Кажете, ако обичате, за тези , които не са ги гледали предишните сезони, какви са тези неща с родителите на участниците към края на предаването дето се разисква тук ( аз първо си мислех, че се шегувате) ?

Когато оставаха само 3 момичета (преди беше 1 ерген само и 20+ момичета в началото), идваха техните родители и ергенът се срещаше с тях. После, като оставаха само двете финалистки, идваха роднините на ергенът и се срещаха поотделно с всяка от тях.
Аз с1 и с2 не съм гледала, само съм чувала легенди за родителите на Евгени - мама Светла и татко Танко - маминка си личало, че ще е властна свекървещица, а татко Танко заглеждал момите. С3 дойдоха на Алек майка му и сестра му. Майка му го насмете как си мисли, че ще стане с някоя от двете руси каки (едната беше с май 5 години по-голяма от него, другата с Sunglasses, нарече детето на едната багаж, обясни как баща му трябвало да му набие един шамар зад врата и се изказа за репродуктивните затруднения на жените на тази възраст и как са с крак и половина в менопаузата. Отвратително се държа. От нея е лафът 'Ситуацията не е хумористична.' И остави едно усещане, че тя е причината Алек да не избере никоя и да си тръгне. Той категорично го отрече след предаването, каза, че никоя жена не го е докоснала. Ама от екран си изглеждаше баш, че положението е било: 'Саше, казвай чао на каките и да си тръгваме'. Алек сега е с една мацка, която визуално на мен ми е малко като нескопосано съчетание между двете му финалистки, и пак около техните години, така че явно момчето си пада по руси каки Grinning

# 1 078
  • София /Абсурдистан
Мацката е копие на майка му.

# 1 079
Ако идват роднини тогава най-интересното тепърва предстои😂 Ще потърся и клип на майката на Алек! Благодаря за инфото.

Току що видях обръщението на Люба към Клаудия във вчерашния епизод :
“К’во  ти стаа , ма?”😂

Когато оставаха само 3 момичета (преди беше 1 ерген само и 20+ момичета в началото), идваха техните родители и ергенът се срещаше с тях. После, като оставаха само двете финалистки, идваха роднините на ергенът и се срещаха поотделно с всяка от тях.
С3 дойдоха на Алек майка му и сестра му. Майка му го насмете как си мисли, че ще стане с някоя от двете руси каки (едната беше с май 5 години по-голяма от него, другата с Sunglasses, нарече детето на едната багаж, обясни как баща му трябвало да му набие един шамар зад врата и се изказа за репродуктивните затруднения на жените на тази възраст и как са с крак и половина в менопаузата. Отвратително се държа. От нея е лафът 'Ситуацията не е хумористична.' И остави едно усещане, че тя е причината Алек да не избере никоя и да си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт