🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 999
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 140
Адриана е яко във филма ,ужас .

# 1 141
Злюба малко да й се вдигне гарда и пак започва с подигравките.. Отвратителна 🤮 Ще се изкефя Клаудия да я забие в земята!

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 20:48 от Catfish

# 1 142
  • България
Предпочитам разказа на Ади вместо на Косара мърморенето под носа.

# 1 143
Любомира....Злюбомира де.... отново е блякс на макс...като характер тоя път

# 1 144
Люба обаче нацели 100% какво и как ще го кажат 😂😂
Дори и интонацията  докара Joy

# 1 145
Намерих книгата, която ВасЯта чете всяка вечер:

# 1 146
  • somewhere over the rainbow
Маги верно ли е психоложка? Или просто е чела Мария Лалева и Хорхе Букай? Толкова е скучна, да се преориентира към хипноза.

Верно ли тя е голямата любов на Слави Трифонов?

# 1 147
Нещо съм изпуснала явно, какво злобно е казала Люба? На мен честно казано точно обратното ми се вижда, че Клаудия яко злобее.
Все повече се убеждавам, че Данка е от хората, които живеят в свой измислен свят, приписва си качества, които не притежава, бяга като дявол от тамян от истината. За родителите си само и единствено хубави неща може да каже, за себе си също. Само там едно чоплене на нокти разваля божествената картина. Супер фалшив човек.

# 1 148
  • # супернатурална #
Начи Данка ако ми се яви на вратата с коса̀, ще реша, че е настъпил сетния ми час. Качулка не ѝ трябва.

Не знам Мартин дали знае за етническия ѝ произход, но съм убедена, че за него ще е проблем. Не го виждам чак толкова толерантен, когато става въпрос за жената до него.

Защо, какво и е на етническия произход?

# 1 149
Ади е доста смотана и е очевидно, че момичетата не я считат за конкуренция.

# 1 150
  • България
Адрияна - топ.

# 1 151
Айгюл и Али Раза 😀😀😀

# 1 152
  • Stockholm
Бохеми, има все пак нещо смислено в това, че гледаме цялата тази простотия. Предполагам всеки от нас се е питал какво става, когато двама манипулатора и нарциси се съберат? Имам предвид, че такива личности предпочитат да търсят жертви, а не себеподобни. Но тук по случайност или не,  се свързаха Марто и Данка Joy  Не се знае кой от двамата  е по-голям митоман и лъжец, но ми е интересно кой кого ще надиграе, защото в играта между такива, няма равен мач.

# 1 153
Че какво ѝ е на Ади и разказа? Могат да станат от масата по всяко време Simple Smile по-интересното е, че тя е на 30 и има живот в нея, а насреща ѝ са шепа 20 и нещо-си годишни тьотки с премрежен от тягост поглед проекто-шлюхи Grinning

да я съдят колкото си щат. Тя поне има нещо, което на тях им се иска да не бяха пускали и губили в името на това да си bad bitch, girl boss, etc

# 1 154
  • Пловдив
Даниела в отговора си в месинджър е права. Като я спрат, ще я глобят и отнемат точки.
Коланът почти навсякъде и за бременни е задължителен, но тук от такива почти не се ползва. А се продава и може да се закупи. И после тези бременни, като родят сочат с пръст и обясняват как трябва да се закупи скъпо столче с не знам си колко тестове.

Не си откривам дистанционното и после ще си върна епизода.

Общи условия

Активация на акаунт