🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 064
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 155
Крокодилско сафари? Момите от шОото ли ще ловят?

# 1 156
Охо, среща с крокодили... Дали не е тенденциозно? Виктор много смело прие новината за преспиването с Клаудия.

# 1 157
  • somewhere over the rainbow

Защо, какво и е на етническия произход?
Айгюл не е ли турско име? Нищо ѝ няма, просто смятам, че за Мартин няма да е ок.

# 1 158
Даниела е супер популярна в момента и да пуска клипове, в които кара без колан е супер гаден пример, все пак доста млади хора я следват.

# 1 159
Лично бих предпочела лелинската компания на Адриана, пред тази на "mean girl" Косара. Впрочем, Косара ми е повече леличка от Адриана Grinning

# 1 160
Аууу целувката на Васил с Косара е сякаш   целува зурлата на свиня....

# 1 161
КАТ хареса това!)))
Даниела е супер популярна в момента и да пуска клипове, в които кара без колан е супер гаден пример, все пак доста млади хора я следват.

# 1 162
На Клаудия й трябвало време за да пристъпи към физическото?! На нея?! Че тя може да го опъне Виктор и пред камерите! 🤣

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 21:05 от Tess d`Urberville

# 1 163
  • # супернатурална #

Защо, какво и е на етническия произход?
Айгюл не е ли турско име? Нищо ѝ няма, просто смятам, че за Мартин няма да е ок.

И какво Ви навежда на мисълта, че е толкова тесногръд?

# 1 164
Така или иначе тези ,които я следват нямат много багаж и едва ли са супер отговорни,та е все тая. Пък и тя 3 месеца представя проституцията като нещо съвсем нормално, за един колан ли да я ядем Grinning

# 1 165
Ее, кой се изтърва за етническия произход на Даниела? Недейте, бе хора! Сега Краули ще ви преследва и на оня свят!

С тая война по пътищата и толкова много жертви, точно популярни лица да шофират без колан трябва! Според мен е супер важно и не е за подценяване!

# 1 166
Даниела е права за едно в коментара за колана - не застрашава ничий живот, освен собствения си. Надявам се който я следва да не сяда в колата си, мислейки - ей, Даниела беше много яка без колан, аз също няма да си сложа! Не знам въобще дали има такива хора и дали Даниела е виновна, ако не си сложат колан.

# 1 167
Вече не го търпя това цвърчене на Ферай и детски кикот.
Без токове и тоалети никаква осанка няма Дана преструвана. Мартин е висок мъж по-висока жена би му отивала.

# 1 168
  • Stockholm
Крокодилско сафари? Момите от шОото ли ще ловят?

Сега съвсем честно, само един крокодил имаше  тази година и той взе че спечели Joy

# 1 169
  • # супернатурална #
Ее, кой се изтърва за етническия произход на Даниела? Недейте, бе хора! Сега Краули ще ви преследва и на оня свят!

С тая война по пътищата и толкова много жертви, точно популярни лица да шофират без колан трябва! Според мен е супер важно и не е за подценяване!

Ти пък. Дреболии Imp😁

Абе направо на кладата Даниела, само за войната по пътищата не беше виновна - чек и това.

Общи условия

Активация на акаунт