🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 111
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 200
Васил мъжествено предложи да бягат.

# 1 201
Ем, не е права Даниела за колана. Ако не дай Боже стане нещо, последствията са и за близките ѝ, не само за нея — емоционални, финансови, битови дори. Отделно се хабят ценни ресурси на и без това изнемогващата здравна система и спешна помощ, за които плащаме всички. Ясно е, че и коланът не винаги е гаранция, но в много случаи спасява здраве и животи.
Мани ги тези пропаднали небохеми пияници., какви чувства при тях. Така е , здравната ни система няма средства , харчи ги по Даниела . Свършиха милионерите , сега и нас започна да "цуца"

# 1 202
Любка пак плаши с напускане Joy

# 1 203
  • София
Бохемки, преповдигна ли ви днескашния епизод интиреса?

# 1 204
  • here and now
Бохемки, приповдигна ли ви днескашния епизод интиреса?
Бухемску ми  съ духодьи някъди другадье

# 1 205
Ох, дали ще доживеем след рекламите да видим, че Данка може да прави нещо друго, освен да седи и да подърпва плитчиците си? А да, и  периодично да нанася крошета в ребрата на стоящия до нея  Joy
Само ще брои  и ще прибира парички😆

# 1 206
Мартин голям сватовник го играе - на Виктор говори колко много го харесва Любка, а на Любка - как много повече си подхождат с Виктор и че едва ли не Клаудия изобщо не става.

Косара е много тъпо парче - хем надута, хем проста.

# 1 207
От клоните дебне новия Ерген .Пу Ферай да си открадне.

# 1 208
Маймуните как се заглеждат по Ферай и Косара...

# 1 209
  • # супернатурална #
Любка пак плаши с напускане Joy

А Косара още миналата серия си даде три дни за размисъл. Не минаха ли?

# 1 210
Мен пък много ме радва Ферай, вкарва много емоция и позитивно настроение по неин си начин - срещата щеше да е негледаема ако Косара беше сама, 2 часа само фасони на екрана

# 1 211
Ферай ми е забавна, като дете е. Освен това е неконфликтна, усмихната, комуникативна, лек характер.

# 1 212
КУзара набурсучена  бая...

# 1 213
Косара не се вълнува от животни, отегчено се оглеждаше и позираше пред камерата. Е, като седнаха на масата захапа клюките и се оживи.

# 1 214
Тези и след финала биха останали , щели да напуснат

Общи условия

Активация на акаунт