🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 967
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 335
  • # супернатурална #
Мартина е пуснала стори от кола, мисля, че е от колата на Мартин. Sunglasses

И на мен на колата на Мартин ми прилича.
Дано!

Имам дежавю с втори сезон. И след края му някои се надяваха Евгени да е с Елена.

# 1 336
  • Варна
На мен смучи с чеки(л)а...хахаха тази Косара е страшен комедиант.

# 1 337
На мен и тогава ми беше странно защо се надяват? Те си знаят кое е добре за тях .
Не знам каква разлика има дали е с Даниела или Мартина .

# 1 338
Васил за мен беше забавен със слонските звуци и шегите за леопарда.. За Косара явно са просташки. Освен за виното, как не се сети да каже, че е седнал и пръв. Не го оправдавам и за двете, но приемам за нормално в такива условия да забрави, да се притесни.. мисли за сто неща.. изпълнява..
Тя си търси наистина за какво да се хване. Но все пак смята и че това й поведение ще проработи при него. Обаче не може и при извинение да продължиш да му намилаш..

Нещо й имаше на Косара на веждите и очите в роклята с черешките..
А на Ферай тоалетът не беше ли Данкин?!

Любимира пак каза "ма" на Косара!

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 22:49 от 50 Shades of Purple

# 1 339
  • # супернатурална #
Не е важно на Мартина да и е добре, а на Даниела да и е гадно. И предишния път така.

На мен и тогава ми беше странно защо се надяват? Те си знаят кое е добре за тях .
Не знам каква разлика има дали е с Даниела или Мартина .

# 1 340
Мартина е пуснала стори от кола, мисля, че е от колата на Мартин. Sunglasses

И на мен на колата на Мартин ми прилича.
Дано!

Имам дежавю с втори сезон. И след края му някои се надяваха Евгени да е с Елена.
Не знам кой на какво се е надявал, но според мен това стори е абсолютна провокация. Едно, че е в колата на Мартин, друго че е по подобие на неговия маниер за сторита с музика в колата.

# 1 341
  • Stockholm
То е съвсем ясно, че след предаването Марто "няма да прости" на Мартинка Joy Убедена съм, че и с Косара може да се пробва. И без това тя харесваше само него от ергените.

# 1 342
  • София /Абсурдистан
Косара е хубавка докато не си отвори устата.

# 1 343
Показаха някаква гривна на ръката на Любомира в промото, не знам дали не е подарък от Виктор, защото той стоеше до нея и изглеждаше сякаш й я слага на ръката? Нищо чудно да е разкарал Клаудия на тяхната 24-часова среща.. много е нерешителен този и все мисли, все се тюхка.. Triumphникаква смелост..

# 1 344
То е съвсем ясно, че след предаването Марто "няма да прости" на Мартинка Joy Убедена съм, че и с Косара може да се пробва. И без това тя харесваше само него от ергените.

Няма да се пробва, тези са лесни мишени, не са му интересни. Козирогът има нужда от интелектуален гъдел, а тези момичета са глупави. Той самият каза, че само една красота не е достатъчна (на един мъж, в което греши, на него не е достатъчна, иначе доста други мъже биха се задоволили само с красотата). Той криво ляво успя да се измъкне сух от водата и сега си живее живота в къщата - избра Даниела, но така го направи, че никоя от останалите не го намрази. Даже им стана душеприказчик.

# 1 345
  • София /Абсурдистан
Разкарал я е явно. Показаха го в промото.

# 1 346
М & М наистина имат сторита от една и съща кола, слагам скриншоти от видеа, от профилите на двамата.

Какъв разврат на събитията!

Очаквах Даниела да скокне от някое стори вчера в Джанъм, как пее любимата си "Стара каравана" с Галена и Елвисарата, а то какво било, въй, та въй! Подай смуЧито там!

# 1 347

Защо, какво и е на етническия произход?
Айгюл не е ли турско име? Нищо ѝ няма, просто смятам, че за Мартин няма да е ок.
Не мисля, че проблемът е в името, а в лъжата. Кога ще му каже? А иначе на мен ми е жива ромка на 100 процента. В което също няма лошо, но чертите й са точно такива. Стайлингът и ноктите са само допълнение.

# 1 348
Васил за мен беше забавен със слонските звуци и шегите за леопарда.. За Косара явно са просташки. Освен за виното, как не се сети да каже, че е седнал и пръв. Не го оправдавам и за двете, но приемам за нормално в такива условия да забрави, да се притесни.. мисли за сто неща.. изпълнява..
Тя си търси наистина за какво да се хване. Но все пак смята и че това й поведение ще проработи при него. Обаче не може и при извинение да продължиш да му намилаш..

Нещо й имаше на Косара на веждите и очите в роклята с черешките..
А на Ферай тоалетът не беше ли Данкин?!

Любимира пак каза "ма" на Косара!
Косара много разочарова. За нея всичко е поза, хорско мнение, суета. Как се обича така?

# 1 349
Бохеми, има все пак нещо смислено в това, че гледаме цялата тази простотия. Предполагам всеки от нас се е питал какво става, когато двама манипулатора и нарциси се съберат? Имам предвид, че такива личности предпочитат да търсят жертви, а не себеподобни. Но тук по случайност или не,  се свързаха Марто и Данка Joy  Не се знае кой от двамата  е по-голям митоман и лъжец, но ми е интересно кой кого ще надиграе, защото в играта между такива, няма равен мач.

В такива борби винаги надделява този, който носи парите. Нали никой не се съмнява в това?

Общи условия

Активация на акаунт