🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 947
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 620
Даниела е момичето с бялата блуза. Ако не ви се вярва - пуснете си старото ѝ интервю, в което говори за фирмата си, онова с мустака - ясно се вижда, че е тя.

# 1 621
Данчето в сервитьорския бизнес..
Скрит текст:

Не може да е с бялата блузка! По-ми ходи тази с черната блуза, която на първата снимка е отляво на момичето с бялата. Ако Даниела е тази с бялата блузка, добре е направила, че се е тунинговала. Сега е много по-впечатляваща, дори и с визия на ромка. На снимката прилича на младо лелче, ужас е направо!

П.С. Обаче децата ще приличат на нея отпреди тунинга...Neutral Face
Не мисля, че ще има деца.

# 1 622
Защо да няма деца? Безумни коментари пишете вече

# 1 623
  • София
Ох стайлингът на момите не ми харесва грам (само Синтия се обличаше с вкус според мен). Като цяло униформата им е - дините почти на показ (който си ги има), ходене по нещо като сутиен нон-стоп, дълбоки деколтета с кожичките навън (Люба беше потрес миналия епизод), тигрови шарки, ярки цветя, пеньоари и мрежи. Потрес отвсякъде.
Ако толкова ще я критикувате, моля си качете по едно клипче в тубата с най-истинското описание за родителите ви, за бивши работодатели, с кои мъже сте спали и цялото по банкси, щот на бг мама ѝ е много важно задника колко е голям и циците колко са увиснали. После го пуснете по всичките си СМ и се върнете тук да я плюете.
Ама защо ние да качваме каквото и да било, не ние сме влезли в реалити, нали? Къде е логиката?
Няма да спра да го повтарям - който влиза в такива формати доброволно се разделя с личната си сфера срещу пари. От там нататък излагациите, хейтът, негативите, камерите, малко или много принудата да си казваш лични неща, всичко това е нормална последица от поетите ангажименти.
И разбирам Даниела да се засяга, човешко е, ама потребителите да се засягат от нейно име, малко в повече идва.
Ето например аз харесвам Синтия, наистина мисля, че е доста умна и класи над останалите, но като е влязла там, подминавам хейтърските коментари. Не съм седнала да я браня, пък и всеки има право на предпочитания и мнение.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 08:11 от jasmin tisane

# 1 624
  • # супернатурална #

От този цитат не помня нито дума. Толкова празнословен и клиширан е бил. Убедена съм, че и ти не го помниш.  А коя от нас какъв задник има и колко от нас са полиглоти не е тема в темата. Толкова за "адвокатите" на Данка.

За теб-клише, за други-извор на мъдрост, за трети- Мария Лалева извор на мъдрост...За всекиго по нещо.
Извинявай, но не съм си позволила да коментирам нищо, което да не се натрапило в темата.
Която, между другото, също като живота, се крепи на баланса. Колкото прокурори, толкова и адвокати.

# 1 625
Ох стайлингът на момите не ми харесва грам (само Синтия се обличаше с вкус според мен). Като цяло униформата им е - дините почти на показ (който си ги има), ходене по нещо като сутиен нон-стоп, дълбоки деколтета с кожичките навън (Люба беше потрес миналия епизод), тигрови шарки, ярки цветя, пеньоари и мрежи. Потрес отвсякъде.

Забравяш банските. Тези с големи СиСи, задължително са с горнище за чашка А или най-много В, а тези, които са с малки - задължително цял бански, 1 номер по-голям и цепка до пъпа. И всичко живо подръпва горнището, защото всеки момент, нещо може да се покаже.

# 1 626
Супер точно описание 🥤

Забравяш банските. Тези с големи СиСи, задължително са с горнище за чашка А или най-много В, а тези, които са с малки - задължително цял бански, 1 номер по-голям и цепка до пъпа. И всичко живо подръпва горнището, защото всеки момент, нещо може да се покаже.

# 1 627
Вярно много актриси тоя сезон...ако вземем да ги броим...мда...бая са...
Актриса/ерген/актриса/Наум/Нуй/актриса/ерген/пак Нуй/Нуй/Нуй...нЯщо такова гледаме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 628
Забрави собственичка на бутик, цикатридина, дизайнер, женска енергия, луканка, шъ мъ убидиш, нуййй

# 1 629
  • Stockholm
Да, да не отиваме в бъдещето и в размножителния процес Joy  Да се фокусирме тук и сега. Как ще издържим до вторник без прекрасната и безкрайно искрена Даниела, носителката на Пулицър и полиглот? Ще ми липсват младоженците с дълбоките им разговори, интелигентният начин на общуване, доверието, което за толкова кратко време изградиха помежду си и у нас, зрителите Joy Предполагам, че няма да ни се разсърдят, че когато гледаме на запис претупваме сценките с тях, но пък ако случайно чуем нещо, се научаваме на нови думи и тактики как да свалим балък изгодно Joy

# 1 630
Към езиковите умения на Даниела нямам никакви претенции, имайки предвид образованието и биографията ѝ. Окей си е жената.  

Претенции имах към Елена преди, а в този сезон — към Мартин, защото и те самите имат такива за себе си. Към английския на Васил имах… не претенции, по-скоро разумни очаквания, но не се оправдаха. Не ми е драма, защото той не дава заявки за интелектуалщина, елитизъм, английски хумор и т.н.

Но откакто Мартин прие епитета “селски” за хумора си, вече и към него нямам претенции Smiley Въпреки че съм по-благосклонна от Даниела и го определям по-скоро като кръчмарски. И ми е симпатичен всъщност.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 19:00 от Clare

# 1 631
Аз лично си водя записки, като заговори за книгата. Марто, като я зачете, запазих си цитатите и си ги поствам във фейсбук

# 1 632
  • София
Забрави собственичка на бутик, цикатридина, дизайнер, женска енергия, луканка, шъ мъ убидиш, нуййй
Както и собствен бизнес.
Поредицата е - актриса, писателка, безработна, бизнес дама, моден дизайнер, духовен гуру, астролог.
Една лекарка, адвокатка или инженерка не влезе, ей. 😂
Това с цикатридината някой ще ми го обясни ли, не го разбирам?

# 1 633
Да не пускаме телевизора, обаче човек не може да живее само в комфортната си зона. Аз като гледам Ергенът съм като на сафари, опознавам различни видове...

# 1 634
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Напълно съм съгласна, Lady Cassiopeia, aмбициозна е, явно се справя някак си с живота, но нонстоп опяването, че работа не пипва, а трябва да бъде издържана звучи грозно и й направи лоша услуга. Другояче можеше да го отиграе, но Даниела има тежки комплекси и те й пречат да бъде откровена и естествена. Иначе не е глупава и има капацитет.

Aбсолютно.За мен е развила много грешна стратегия на "Искам да ме издържат,да ми дават пари,да ми правят подаръци,а аз само да крася света.Жените,които са на заплата са лузърки" .

Мноого повече симпатии и адмирации щеше да получи ако каже - "Аз съм от семейство със скромни възможности,взех се в ръце да изкарам пари и да променя живота ми. Работила съм това и това, работата не ме плаши. "
Дори милионери и милиардери фокусират над това колко бедно са живяли докато пробият. И всички слушат и са Уау!

Да бъде поне за една минута истинска.Никой не побеждава с фалш и лъжи и затова Даниела е на това положение,колкото да се промотира като много вървежна и гледана.

За баща й - не знам колко трябва да се коментира. Нали имаше негова снимка тук.
Двама пияници седнали на селската пейка. Той в галоши и обут с панталон на мръсни петна ,а физиономията му на добре подпийтал с аверчето. Явно из Родопско ги наричат бохеми.

Общи условия

Активация на акаунт