🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 915
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 350
А за ужасните им нокти да бяха им взели една лампа и пр. да се правят сами поне.. На Любомира са ми най-неприятни.

# 1 351
ММ също каза че Даниела му прилича на ромка.

Тоя епизод не додоха нуй! Какъв пропуск. Сърдита съм.

# 1 352
  • София
Дано ? Със сигурност няма да е добре за Мартина 😀
Споко, тя е свикнала 😉

# 1 353
Показаха някаква гривна на ръката на Любомира в промото, не знам дали не е подарък от Виктор, защото той стоеше до нея и изглеждаше сякаш й я слага на ръката? Нищо чудно да е разкарал Клаудия на тяхната 24-часова среща.. много е нерешителен този и все мисли, все се тюхка.. Triumphникаква смелост..
То си е за страх да остане сам в тъмното с Клаудия.

# 1 354
Не зная някой там дали е влюбен, но аз се влюбих в туниката на Ферайчето от сафарито.  Дами помагайте , обещавам да не плюя любимките ви ,Кошмара и сие Grinning

# 1 355
То е съвсем ясно, че след предаването Марто "няма да прости" на Мартинка Joy Убедена съм, че и с Косара може да се пробва. И без това тя харесваше само него от ергените.

Няма да се пробва, тези са лесни мишени, не са му интересни. Козирогът има нужда от интелектуален гъдел, а тези момичета са глупави. Той самият каза, че само една красота не е достатъчна (на един мъж, в което греши, на него не е достатъчна, иначе доста други мъже биха се задоволили само с красотата). Той криво ляво успя да се измъкне сух от водата и сега си живее живота в къщата - избра Даниела, но така го направи, че никоя от останалите не го намрази. Даже им стана душеприказчик.
Тя Емануела щото е титан на мисълта Joy

# 1 356
Ква туника..това беше пола с бюстие и беше на Данка...значи го търси в алиекспрес или шейн.

# 1 357
На Мартин майка му сигурно и тя е на диприсанчи вече.
Не стига, че сина ѝ мързелив цял живот, ами и снахата не става за работа.
Иска ѝ се да спре тока, телевизията, интернета в България поне до средата на май и да не излъчват повече епизоди от Ергенът. Сигурно е изготвила и връчила споразумението 'ние или тя' 2-ра серия, още от кацането му на летището.

# 1 358
Данчето в сервитьорския бизнес..
Скрит текст:

# 1 359
Даниела чисто си флиртуваше с групата мъже, явно да покаже на Марто колко е желана. Даже шот отиде да пие при тях, само дето те, гейовИ такива, изобщо не я отразиха.
Неприятно впечатление ми направи и как обработваше собственичката на бара. И този смяххх 🤮

# 1 360
  • гр.София
Косара бавно и методично  ( как беше го казала- монотонно неин бисер ли беше?!) ни подготвя,че ще се " отбие" от Васил.   Така се извЪрви и от Виктор.
Пуска фитили по малко- "това не ми харесва, онова не прави като хората,  аманеможетака"....
Любка и Роси пресолиха манджата. Роси изненадващо наближава финал и Любка осъзна как ще изглежда на екран другарският съд ,дето й спретнаха.
После взе да говори мило и за Даниела - помъдря ли рязко, или влезе в женската си енергия?
Ферай беше много стилна,  баш в дреха за сафари ,в началото на срещата.

# 1 361
Ма Данка мноого добре чисти за принцеса и пие за непиеща, евала! 😀
Някой / май Мария Нордел /беше писал, че мъжът на сестра й е имал фирма за чистачки в Лондон. Двете очевидно са били персонал в нея. Сега се пренасочва към туристическия бранш.

# 1 362
Баш за тая ризка питам на Ферайчето

# 1 363
Данчето в сервитьорския бизнес..
Скрит текст:

Коя е Данка?

# 1 364
Самолетът е останал на пистата 🤩

Общи условия

Активация на акаунт