🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 205
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Имам спомен, че АМ при първоначалната среща за избирането я представиха като юрист. Може и да бъркам.

# 1 636
Само едно ще кажа, повечето от тези глезли, търсещи лесна слава и бърза известност, в реалния живот са толкова нагли и арогантни, че не е истина. Смятат се за богоизбрани (само една си го заяви директно - Косара, но всичките мислят така) и че всички, дето ги коментират са нищожества, които на малкия пръст не могат да им стъпят. Не осъзнават и-зоб-що колко са прости и неграмотни, и ако не са финансовите подпори на мама и тате, няма да могат един хляб да си купят със собствено заработени пари. Но и не им пука (Клаудия), важното е да става това, което те са си наумили и въобще не ги интересува как; за сметка на кого, който ще наранят  и как е правилно да става. Не - сега, веднага! Защото те така искат. Ужасни същества, без грам емпатия и реална самооценка. Особено надарените с малко повече хубост, на които мама им е казвала "о, на мама принцесата" толкова често, че те са повярвали, че са принцеси. Отвратих се от една такава, дето живее като върти около себе си непрекъснато предната камера на телефона и живее с мисълта, че е красива като зората и умна като никой друг. Ужас, потрисам се само докато пиша за това.
Ето и Анчето с тъпотиите си в Threads... Чакайте да излезат и другите най-хранени...

# 1 637
Опа, за цикатридината или хубаво, или нищо - както се казва.😂 Аз нея си я ползвам( винаги имам в аптечката) още преди да се родил "Ергена". Обаче Нуя е друго ново нещо... сефте чух за него🤣

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 20:28 от a.vasileva

# 1 638
  • ВАРНА
Нещо не се вижда луканка напоследък.Чак мезеха вино с плодове.Дали я изплюскаха или Дияна си я взе ?
От вчера не разбрах,защо Мис Тигрова така се прегна от звука на слон имитиран от Васил.Сигурно,защото бе пред "камирити".

# 1 639
Ферай е изяла всичката налична луканка в Шри Ланка.😂

# 1 640
  • Glasgow
Мразя я за което- как нонстоп яде, а не ѝ лепи😭🙈

# 1 641
  • София
Марто дали пита Даниела когато лайква снимки на Мартина в ИГ? Или вече са си дали свобода на действията.
те едва ли са заедно...

# 1 642
  • Stockholm
Ферай,  каквото и да си говорим, има топ тяло. Всички други ѝ дишат праха.

# 1 643
Нещо не се вижда луканка напоследък.Чак мезеха вино с плодове.Дали я изплюскаха или Дияна си я взе ?
От вчера не разбрах,защо Мис Тигрова така се прегна от звука на слон имитиран от Васил.Сигурно,защото бе пред "камирити".

Дияна сигурно е оставила достатъчно, за да им стигне до края на сезона, ама Ферайчето я е омела за 2 дни. И сега ще карат на плодове Joy

# 1 644
  • София
Това сериозно ли ти си й го писала за колана?
Нямам думи:close:
Поздравявам ви с малко мисловна главоблъсканица, с участието на госпожа Рупецова.
Скрит текст:
Понеже не претендирам да съм писател нито поет, се обърнах на "ти" към нея, предполагам това е неуважително и не е в женската енергия.
Какво иска да каже лирическия герой, също остава леко неясно.
ЕСЕ.

# 1 645
Сега определено е с едни гърди напред -буквално, след скорошната корекция, с която се хвали в ИГ (според съфорумки)

Ферай,  каквото и да си говорим, има топ тяло. Всички други ѝ дишат праха.

# 1 646
  • България
Имам спомен, че АМ при първоначалната среща за избирането я представиха като юрист. Може и да бъркам.
В тредс е написала, че не е завършила още бакалавър.

# 1 647
Ана Мария нали беше учила нещо в Москва. Някой помни ли какво?

# 1 648
  • Stockholm
Само ласкави коментари чета аз за Данка. Какви адвокати?

Най-сетне Blue Heart
https://www.youtube.com/watch?v=JtFutxabDkw

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 19:50 от silsto

# 1 649
Данка е нещо като българската “Кари Брадшоу“ според някой от потребителките на темата... Знаме и символ на някакво ново модно течение “консуматорски феминизъм“  Simple Smile Вероятно предстои да видим орди последователки и на фешъна “шофирам без колан и това е куул“....

Общи условия

Активация на акаунт