🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 967
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 785
# 1 786
Да си организираме направо отпуските и да влезнем една групичка оттук следващия сезон. Мъжете ни няма какво да ревнуват, щото ние ще сме си там на курорт и ще пишем заедно книга.

Само трябва да се уговорим предварително изгонените да си остават във вилата, че да не си прекъсва ей така творческият процес Joy

# 1 787
В нЕкой санаториум да беше влязла тогава....само загуби времето на всички. Но пък доби популярност няква там едномесечна..което и беше и целта де....
Тето стига мрънка , другия сезон кат вкарат Татко Тянко (ли беше) ,пишем се и двете. И кво , няма ли да си плетем терлъците до края , на слънчице , с коктейлче . Ще си поскубваме от време на време преждите за пред форума , да не думат , че сме меркантилни курортистки и до последните надписи не мърдаме .
Тази седмица последна ли е или докато не реши Виторио няма да има край. Той докато се накани да сформира двойка , ще вземе да се развали вече сформираната
Ши ма убидиш… Нали казах, че и аз идвам. Само трябва да намеря кой да наглежда 1 бр. мъж, 2 бр. деца, 1 бр. куче и 1 бр. котка, докато ме няма… Някоя съфорума да иска? Мъжът е лесен - само да има манджа… Децата ги тресе хормонЯ, ама иначе се държат прилично… Кучето е душичка, а корката е превъплъщение на сатаната… Да се чудиш как в 3 кг. тяло се събира толкоз много злоба.
Ах заформихме групичка , ще питаме дали не можем да вземем и домочадието . Ако не , съфорумките на ротационен принцип може да помагат . Grinning

# 1 788
После нямало кандидатки, аз оставам имиджмейкър. Този татко Танко не ме инспирира и не искам на жега като Бранито.

# 1 789
  • Stockholm
Да си организираме направо отпуските и да влезнем една групичка оттук следващия сезон. Мъжете ни няма какво да ревнуват, щото ние ще сме си там на курорт и ще пишем заедно книга.

Само трябва да се уговорим предварително изгонените да си остават във вилата, че да не си прекъсва ей така творческият процес Joy

Да са записвам и аз тогава. В Родос съм била, хубаво е. Магазини на Картие и Шопард обаче не съм виждала или не са искали да ме водят в тях Joy Но този път ще следвам знаете кои стратегии и няма да дам възможност на никой ерген да ме заговаря, преди да ми е подал луксозната кутийка и още по-луксозната торбичка Blush

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 15:23 от silsto

# 1 790
Оф..Виктор верно може да остане и след финалните надписи..щото да мисли и премисля. Като В.Митов от стоте гривни - нали имаше майтап как не го видели и го забраЙли там и още се скита из острова Joy..който е следил темата за гривните ще се сети за ко говоря...
Та и тоя Виктор....да го оставят там да кърши ручки до края на света ...

ПС..нейде мернах неправилно изписване на името на таткото на един ерген...ма ш замълча за сега за тая иначе НЕпростима грешка!!

# 1 791
Да са записвам и аз тогава. В Родос съм била, хубаво е. Магазини на Картие и Шопард обаче не съм виждала или не са искали да ме водят в тях Joy Но този път ще следвам знаете кои стратегии и няма да дам възможност на никой ерген да ме заговаря, преди да ми е подал луксозната кутийка Blush
Няма ядове, ще ги накараме да ни поръчат онлайн. 😎 Николов, да вземеш заможен ерген, ей.

# 1 792
  • България
Слушах Брани в Надкаст до 20 минута - на нея все някой ѝ е виновен, все някой я напада, тя е чиста като сълза. Елвира не знам си какво клипче качила в инстаграм, с което я обидила. На крива ракета... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Да отива Даниела на Надкаст, за да се вдигне интелектуално нивото.

# 1 793
Лиле, няма страшно, време е за пролетно почистване, ще ти саберем материал за бутика. Колкото и да сме скромни, пак по-добър от този на Косара, ще го спретнем Joy

# 1 794
Вие гледайте Виктор като човек на продукцията да не остане и за режисьор. Мислете си какво сте писали за него.

# 1 795
  • Stockholm
Да са записвам и аз тогава. В Родос съм била, хубаво е. Магазини на Картие и Шопард обаче не съм виждала или не са искали да ме водят в тях Joy Но този път ще следвам знаете кои стратегии и няма да дам възможност на никой ерген да ме заговаря, преди да ми е подал луксозната кутийка Blush
Няма ядове, ще ги накараме да ни поръчат онлайн. 😎 Николов, да вземеш заможен ерген, ей.

Май готвят един готин пич пластичен хирург  за следващия Ерген, но новината е от нета, непроверена. Значи плюс часовника Картие, изисквам устни и мезотерапия като бонус Joy Дано да не изглеждам евтина с толкова обикновени подаръци Expressionless

# 1 796
https://vm.tiktok.com/ZNdjGqRCW/
Днес попаднах на това ...Дали наистина е възможно Виктор до избере Клаудия 😀😀

# 1 797
Най-накрая го догледах до края.
Косара няма абсолютно никакви апетити към Васил. Зеро. Седи там само за слава и идеята да е “победителка”, без абсолютно по никакъв начин да иска да го пипне тоя с пръчка от 10 метра. Дори в началото да е имала интерес, в момента, в който Васето си отвори устата и тя доби малко повече идея какъв е - край. Честно казано сигурно и нея я е яд в момента, лош късмет, много малко полезни ходове…
Абсолютно не ми дреме за Даца, там интригата е само да разберем какво е станало след снимките. Дано Елвиса си каже всичко. Между другото на синхроните е много точен с оценките и наблюденията, и не го “модерират” какво да казва. Според мен е скроил на Даца шапката и му е ясна. Няма вече искра там, откакто изкара другите момичета и остана с нея вече няма нужда от много напъни. Играе ролята и чака края.
Виктор… егати дъното, продукцията сигурно си скубе косите къде го изровиха тоя. Той па бил сърдит какъв образ изкарал. Ма бате, ти толкова си (не) можеш.

# 1 798
  • # супернатурална #

Май готвят един готин пич пластичен хирург  за следващия Ерген, но новината е от нета, непроверена. Значи плюс часовника Картие, изисквам устни и мезотерапия като бонус Joy Дано да не изглеждам евтина с толкова обикновени подаръци Expressionless

Абе ще дойдете вие на данкината. Въпреки, че всички, хвърлили камък по материалистките, трябва да се редят за готиния библиотекар, не за готиния пластичен хирург.
Аз си оставам тук да коментирам, обещавам, че ще браня (безвъзмездно и самоотвержено) най-хейтената от вас. По традиция Smiley

# 1 799
Ако е пластичен хирург, ще го вземат и без да е готин. Стар, дебел, плешив - все тая. Кифльочките ще скубят екстеЙшъни, само и само да се уредят с безплатни процедури. 😁

Общи условия

Активация на акаунт