🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 900
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 920
Бранимира пак ли е била подута...що ли..зъб ли я е боляло...че е избягвала пак въпроса в надкаста попречила ли е била на Виктор Joy
Бранимиро..смешна ставаш вече!
Неудобен ти е въпроса ли?? Няма как да кажеш че не ти пукаше за ергените ли....

Не била пречела пък накрая му държА сметка що зункал други. Тоест искала е да не ги цунка. Тоест - да Бранке...пречила си му да се опознае и с други..прът в колелото беше ти.

# 1 921
Много тъжно, ако Виктор не е имал кой да покани. Изгледах това интервю с Виктория. Май е снимано по Коледа.

За Анна Мария ще вметна, че тя няма личен живот, два пъти я питаха на интервюто, и тя посочваше, че излиза с Косара.
Много бачкала по 16 часа, след предаването още не може да влезе в релсите, даже работела с баща си. Това момиче, по-скоро ми изглежда да няма опит с мъже, кой знае какви връзки е имала в Русия, докато е учила и тогава пък какви игрички на символи са играли? Истината е, че не знае как да се държи с мъж. А с тази черна качулка, направо изглежда като един тийнейджър.

# 1 922
Виктор сам си беше прът за себе си. За къв му беше да я кани като не му е обръщала внимание месеци наред. Че я бил и разприятелил в соц. Мрежи и изведнъж хоп ела у ЕргенЯ. Пробва се на  хиляди срещи и в предаването, тъп ли е, че не стопля, че насила не става?! Що Бранимира да му е виновна?! Да си беше канил и други моми на срещи. А на а нея, ако не и допада щеше да излезе по-рано. А той се фана с Любка и пак, амаааа чакай аз още не съм сигурен. 27г чехльо,  все някой друг му е крив.

Бранимира пак ли е била подута...що ли..зъб ли я е боляло...че е избягвала пак въпроса в надкаста попречила ли е била на Виктор Joy
Бранимиро..смешна ставаш вече!
Неудобен ти е въпроса ли?? Няма как да кажеш че не ти пукаше за ергените ли....

Не била пречела пък накрая му държА сметка що зункал други. Тоест искала е да не ги цунка. Тоест - да Бранке...пречила си му да се опознае и с други..прът в колелото беше ти.

# 1 923
Амиии..и ти си права...ма мен Брана по ме дразни Joy...дет се вика тя беше по-наясно че няма да стане..пък Виктор имаше там некви 5-10% надежда...

# 1 924
Не разбрах аз Ана в Банско ли си живее или в Сф. Всъщност каза, че спи при Косара, явно е в Сф. Май още се надява на Марто. Висят в Джанъм и се въртят около него. Ако наистина е имала чувства това не минава за ден или два. Но той досега ако не я валидирал кога...  Или чакат края на формата и да разберем кой с кого. 😁

# 1 925
  • София
Допадна ми как единият от водещите на надкаста обясни на Бранка за хейта и как да го възприема. А и двамата някак си я напътстваха, не я прекъсваха и я оставяха да си изкаже всичко, което и дойде на ума.

# 1 926
Кой луд, на 20-21г с желание да се занимава с Ентертейнмънт бизнес отказва да го излъчват в прайм Тайм месеци наред?! По-вероятно си е прецакала и семестъра , та може би ще и се удължи и следването, ако си е изтървала изпитите.  Плюс това не знаем какви клаузи има в договора. Повечето не са влезли известни, а да станат такива, т.е. нямат договори с амнайсе хиляди условия да излизат по участия , какво да им вкарват отвън итн. 
Амиии..и ти си права...ма мен Брана по ме дразни Joy...дет се вика тя беше по-наясно че няма да стане..пък Виктор имаше там некви 5-10% надежда...

# 1 927
Не разбрах аз Ана в Банско ли си живее или в Сф. Всъщност каза, че спи при Косара, явно е в Сф. Май още се надява на Марто. Висят в Джанъм и се въртят около него. Ако наистина е имала чувства това не минава за ден или два. Но той досега ако не я валидирал кога...  Или чакат края на формата и да разберем кой с кого. 😁
Предполагам сега е в София, заради ангажиментите покрай предаването. Джанъм е само бонус. 😁

# 1 928
Мхм, Ана Мария като е толкова интелигентна, като как тъй не се е усетила, че мъжете не харесват жени с чепати характери. Да си ходи в родния край, там мъжете явно са претръпнали на такова поведение.

# 1 929
  • # супернатурална #
За мен участието на Бранимира беше знаково, от гледна точка разкриване характера на Виктор и чувствата му към Любомира. Ако последната беше по-умна, Бранимира щеше да и е много полезна за отърсване и отрезвяване. Без Бранимира, Буба можеше и да има някакви илюзии за искреносттта на Виктор, но и слепите видяха, че   Виктор щеше да тръгне след Бранимира при най-малкия сигнал от нея.
Любомира започва да ми прилича на Елена-толкова влиза в ролята на влюбена, че наистина се влюбва и е от жените, които нямат проблем да са резервен, но окончателен (поне за предаването) избор.

# 1 930
В интерес на истината  Любомира се е пуснала по пързалката – Аз ще бъда избраната, в тази игра аз съм най-добрата. Нищо, че трофея, за който се бори не е на ниво. Важното е тя да си докаже, че е желана и повече от другите.

# 1 931
  • София
И какво стана? От трима ергени нито един няма да си тръгне във връзка.
Мартин и Даниела ще се разделят докрай / те затова ги оставиха, а не си тръгнаха заедно/ 😉
Виктор ще избере Любомира, но по-скоро като приятел. Ако случайно предпочете Клаудия, поне ще има страст, но не вярвам 😂
Васил, която и да избере, ще е отбиване на номера 😀

# 1 932
Поне някои от мъжете имат някаква полза от предаването - Виктор се научи да отваря бутилки с шампанско, а Васил разбра какъв е етикетът за наливане на вино на гости.

# 1 933
В интерес на истината  Любомира се е пуснала по пързалката – Аз ще бъда избраната, в тази игра аз съм най-добрата. Нищо, че трофея, за който се бори не е на ниво. Важното е тя да си докаже, че е желана и повече от другите.
Е, какво повече от другите… На Викиту почти всичките му жени избягаха сами от него, та по тази логика ще е повече само от лудото Янче, Пресиана и Клаудия. 😁

# 1 934
В интерес на истината  Любомира се е пуснала по пързалката – Аз ще бъда избраната, в тази игра аз съм най-добрата. Нищо, че трофея, за който се бори не е на ниво. Важното е тя да си докаже, че е желана и повече от другите.
Е, какво повече от другите… На Викиту почти всичките му жени избягаха сами от него, та по тази логика ще е само повече от лудото Янче, Пресиана и Клаудия. 😁

Хах, въпрос на интерпретация – другите са видели каква жена е тя и сами са се отказали SmileSmileSmile.

Общи условия

Активация на акаунт