🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 840
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 980
Lilly85,
Точно разглеждах Колежа Любен Гройс.
Стар и известен е.  И си има елитен преподавателски състав. Само не откривам плащат ли си обучението.
От 1996 е, да. Обучението е 2000 лв. на семестър.

# 1 981
Не знам защо всички оправдават Бранимира за глупавото й поведение с младостта й, а пък обвиняват Синтия че имала самочувствие. Ами ще има - млада, надъхана, ентуасизирана, образована, обича бъдещата си професия.
Интересно да видим колко от артистките - участнички в предаването са чували изобщо за "Огледало" или "Майсторът и Маргарита".  То такива дребни наглед неща са показател за някои качества на даден човек.

# 1 982
  • Stockholm
Прежалих се да слушам  Надкаст с ММА боеца Синтия Joy Понеже вече съм запозната от темата, не ме учуди поведението ѝ, но не знам правилно ли съм чула, понеже си вършех и друга работа междувременно, но все пак целувката- облог ще бъде център на събитие, не е забравена. Вероятно и това ще е причината за раздялата между Косара и Васил.

Edit
Не съм чула правилно. Целувката-облог НЕ е била засягана в предаването, а са разбрали за нея след него.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 15:19 от silsto

# 1 983
Прежалих се да слушам  Надкаст с ММА боеца Синтия Joy Понеже вече съм запозната от темата, не ме учуди поведението ѝ, но не знам правилно ли съм чула, понеже си вършех и друга работа междувременно, но все пак целувката- облог ще бъде център на събитие, не е забравена. Вероятно и това ще е причината за раздялата между Косара и Васил.
Май не си чула правилно - каза, че не са знаели за този облог и като го видяли по телевизията се втрещили.

# 1 984
  • Stockholm
Май не си чула правилно - каза, че не са знаели за този облог и като го видяли по телевизията се втрещили.

Ох, чула недочула Joy Благодаря за поправката.

# 1 985
Кандидат-актрисите отсега не се обичат. Не знам, ако излязат на една сцена. Бранито обра овациите и любовта на кандидат-режисьора.

# 1 986
Пуснах си малко Синтия, но много ръкомаха и я спрях. С каква Прада е дошла? Извинявам се за навежеството ми, в провинцията израстнах.

# 1 987
Превзетото говорене на дамите от ДРАМАТИЧНИЯ театър никога не ми е понасяло, та спрях Синтия на десетата минута. Grinning

# 1 988
Знам, че вече се обсъди подкаста със Синтия, качен в БТВ, но аз не виждам как ще изтърпя да ги слушам на нормална скорост. Пуснах в Ютуб на 2х и пускам кратък преразказ, за нещата, които ми направиха впечатление.

Гаменката Синтия в какъв дисонанс е, на външен вид изглежда като деликатен човек, а вътрешно, е май, така модерното напоследък bully.
През почти цялото време, говореше как това не е излъчено и онова. Тя колко много неща говорела, пък как нищо не е влезнало в излъчването.
В първата среща с Виктор, Синтия ги "подхванала" да разкаже какво се случва в режисурата, защото бил четвърти курс. Тя го питала кино или театър, отговорил кино.
Синтия го захванала да разпитва, че му предстои късометражен филм, готов ли е с него, има ли някакъв сценарии и подобни, на които Виктор не знаел как да отговаря. За нея това бил индикатор, че той не "гори" в това, което учи. Не знам какво толкова чудно има, не е нито първият, нито последния, който записва нещо, колкото да запише. При все, че има и кой да плаща семестрите в НБУ вероятно.
След чутото, предполагам заради това остро влизане в началото, Виктор за малко щеше я остави без роза, когато беше на стълбичките с Яна.
В главата ѝ било "Аджеба, брат, к'во ти става? Къв ти е проблема?"
Синтия пък тогава много се засегнала, как можело да е една от последните, предвид че всичко на бързата среща минало добре. Според нея е добре явно рязко да подхващаш някого в тема, която виждаш, че не е добре подготвен поради една или друга причина.
Знаела, че ще влиза момиче, което било приятелка на нейна приятелка. Знаела, че са ѝ дали рекламни бижута от някакъв магазин, където Синтия работела, на летището се оглеждала и първо помислила, че е Яна, но после разбрала, че е Бранимира, защото носела въпросното колие.
Това, че е сменила няколко училища, вече го бяхте коментирали. Когато влизала, баща ѝ се притеснявал да не набие някого и след излизане първото нещо, което я попитал, било същото. Голяма похвала и повод за гордост, мен би ме било срам да го кажа. Туджаров се включи, че тя е третата, чиито близки са се опасявали да няма бой с тяхно участие вътре, това били Синтия, Клаудия и Анна-Мария.
Щяла да набие Ферай, защото се държала много неуважително към екипа, дори НН се наложило да я "поставя на мястото", за да може Ферай да се усеща къде се намира. Щяла да набие и няколко други, но не цитира кои.
Оставила белег в корема на съученичка преди, а след няколко минути обясняваше какъв емпат е и как винаги ще направи добро за някого, ако има нужда. Даде пример как Даниела се е изгорила и ходила вечерта да ѝ носи крем за мазане. "Шизо е наблизо" е положението тука.
Спойлна, че писмата за срещите, не се пишат от ергените, а от екипа. Много била засегната, когато на рождения ѝ ден, Виктор пратил торта за нея, по Мартин. И как точно на тази среща, която била със семейството и децата, не била поканена, тъй като много обичала деца и искала да се занимава с тях.
Имало много хора вътре, които не били с истински усмивки, на първо място цитира Бранимира, защото била отишла в Шри Ланка едва ли не против волята си, втората неискрена била Ферай. Не харесвала и психолог Маги.
Даниела имала разговори със Синтия, дори я помолила да ѝ даде контакт на "коуч", при когото Синтия учела пеене. Да не е същия коуч, при когото и Виктор се учи на пеене?
Ивет се оплакала на Синтия, че Росица редовно истерясвала и се чуди защо Ивет е пропуснала да го каже това в нейния подкаст, а сега се правели на приятелки с Росица. За пореден път си затвърждавам мнението, че част от хората са много елементарни и наистина не знаят как да се отнасят с човек, който е с по-реактивна нервна система, очевидно какъвто е Росица.
Синтито идвала от среда с много висок станарт, повече от на останалите хора и затова не ѝ било важно човек да парадира с парите, а се вълнувала повече от изкуство. Ако стандартът на мама и татко спадне, ще я питам от какво ще се вълнува най-напред, с минималната работна заплата. Артист била.
Синтия си избрала стая, в която имало най-малко легла, защото имала 200 стъпки рутина сутрин и дори специална точилка за масажи на тялото. Добре, че не е решила да поначука гръбнака на някого с тая точилка.
С много грубиянски тон се обърна към Неделчо като му искаше обосновка какви глупости е говорил той за майка ѝ. За онази тъпотията с единственото сигурно програмирано нещастие и любовта. Пък защо бил приключил 18 годишната си връзка, в която не е успял да има деца и някакви такива. Изглеждаше сякаш иска да му скочи и да го захапе за някоя артерия. Родителите ѝ били 30 години щастливо женени, а не както Неделчо предполагал, че майката е разделена с таткото. Яко крийпи вайб!
След отказването на розата, получила много добри отзиви, във Фейсбук и Бг-мама. Вече може да си отдъхне, че се и.сра на метеното и развали цялото впечатление за себе си, с изцепките в подкаста.

# 1 989
Синтия ми падна в очите след "Надкаст". Непрекъснато повтаря "нали" и е пълна с паразитни думи. Недопустимо е за актриса. Не разбрах само къде учи за такава...сигурно в НБУ (без да обиждам учащите там, все пак има някои добри специалности, но актьорското майсторство явно не е една от тях).
Театрален Колеж "Любен Гройс", за чието съществуване разбрах от нея. Частно учебно заведение с малко странен преподавателски състав - Геро, Башар Рахал и т.н.

Ох, още по-зле значи.

# 1 990
  • София
Синтия, както каза Неделчо в някой подкаст, обижда и напада пасивно, което го виждам още от началото, свитите устни, извъртането на очите, чак се зачудих аз ли нещо не виждам, понеже тук получи много одобрение. Добра маска явно.

# 1 991
Благодаря за резюмето със Синти.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 16:04 от Лятo

# 1 992
И Синтия ли е актриса? Станаха нещо много тоя сезон.

# 1 993
Не знам дали е по-зле - не съм го чувала, но поне е специализиран. При всички положения на нея най-малкият проблем ѝ е къде учи. Върху характера да поработи първо. Не е нормално жена на 20 и нещо да говори с такава жлъч и толкова много да си е повярвала.

# 1 994
Синтия е типично уонаби. Като не говори изглежда по-умна. Определено са ѝ направили услуга чрез монтажа на предаването.

Общи условия

Активация на акаунт