🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 801
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 025
Не, не е. И Васил си каза, че е 1,85 няма как да е колкото Марто. И е по- нисък от Вико. Погледни ги горе.
Гледам ги горе и Виктор е по-ниският.

# 2 026
Ето,
Скрит текст:

# 2 027
Амбър, това, което показваш, е снимано от ъгъл. Ето ги тримата на равен терен.
Скрит текст:

# 2 028
Да, и ясно се вижда рамото на Вико е по-високо от васковото, особено на втория кадър. Мерих с линийка. Joy

# 2 029
Да, и ясно се вижда рамото на Вико е по-високо от васковото. Мерих с линийка. Joy
Да, защото рамената на Васил са отпуснати надолу, като на пенсионер. 😂

# 2 030
Хора от продукцията взимайте бележки, да им пишете физическите данни , за да не се косиме тук!

Да, и ясно се вижда рамото на Вико е по-високо от васковото. Мерих с линийка. Joy

# 2 031
Хахаха, абе горе -долу са еднакви. Но Марто е върлината.

# 2 032
  • България
На мен цялата тази история с Росица ми е съмнителна - на думите на АМ, Алекс от САЩ не бих вярвала. Самата АМ яко лъже за всичко, Алекс не я слуша главата, видимо от 3-те пъти, когато влезе в кадър.
Ивет и Ива не разказаха за нищо подобно.
Аз разбирам, че АМ и останалите са предизвикали Росица с постоянен булинг и това е довело до оплакване от нейна страна.

# 2 033
  • Stockholm
Важното е, че Ергените са поне  високи, ако не друго. Само Гената беше издънка Joy

# 2 034
Хахаха, абе горе -долу са еднакви. Но Марто е върлината.
Да, горе долу. И тримата са прилично високи - аз правя и съпоставка с Росица, която е доста висока за жена (179) и те не изглеждат смешно до нея… Ако ергенът беше някой като Гената, щеше да е малко комично. Помня, че и тя самата се беше притеснила за това преди първата среща в София.

# 2 035
В леглото всички са еднакво високи Joy

# 2 036
Алекс и Роси бяха приятелки, но не знам кой би ръкопляскал ако се пишат бележки за него и после му идват с въпроси все едно той е виновен. Какво трябваше да каже Алекс? Неее, стига, тя просто се съмнява в мен, не я притискайта.

# 2 037
Правили ли са нещо на носа на Синтия? Много е странно, само аз само него виждам, стои неестествено на лицето ѝ.

# 2 038
Ако не е поне 195, 90-100кг , с телосложение на ръгби плейър , и красив в лице , и с докторат по нещо сериозно, аз няма да се присъединя към вас в Ергенът. 😆 И за коктейлчетата трябва някой да ми радва окото и да мога да си говоря с него. Дедо Танко го неща.

# 2 039
  • България
Синтия била препоръчана от участник от Стоте гривни на Ники Николов - Секулички или по-точно негова приятелка. Никога не бих повярвала, че толкова спокоен и уравновесен човек пред камерата ще препоръча синтия, която е много екзалтирана, пренавита и дразнеща само от интрото.

Общи условия

Активация на акаунт