🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 803
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Sofia
Даже си я представях да е с Туджаров тя, нали имаше информация,  че си е хванал от ергена момиче.
Моите студентки твърдят, че Туджаров е с Косара Rolling Eyes

# 2 041
За Бранимира исках да кажа нещо, и нейния надкаст гледах на почивки като на Синтия, но на фона на Синтията, Бранимира по- се ядваше. Направи ми впечатление обаче че през цялото време увърташе и се правеше на неразбрала харесва ли го , не го ли. Но след като Мартин я застъпи да поговорят за Виктор, тя сякаш доста се стресна и реши, че много си личи как изглежда и може би не й прави услуга образа й вече.
Накрая си плю на всички думи, като каза, че действията й по принцип са важните, не думите, а по действията видяхме как изобщо не се чудеше, а не го дишаше, но прощаваме й. Пълен фарс този сезон, толкова напъни, ергени, актриси, артистични люде, и накрая и те не знаят какво да излъжат, толкова безцелно скалъпено. Доста си е пресметлива Бранимира, и безкруполна според мен, върви си към целите изобщо не й пука за нищо, но поне се изразява, когато иска. За разлика от Синтия, която такъв хаос и злоба внесе, че стана най- неприятната досега. Даже Християна от предния сезон беше по- готина от нея.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 21:34 от passionbiojuniper

# 2 042
асил каза,че е 187 см. Мартин е над 190см .

Росица определено е малко по-чувствителна, тъй като се разплака, когато Косара я нападна. Може би това са истериите, за които говорят, да плаче и да се тръшка. Тези хора не са виждали истинска истерия. Simple Smile В този момент ми се стори много странно как реагира Александра, Росица просто я питаше нещо, а тя реагира сякаш тя я напада, въобще не разбрах защо реагира така. Със сигурност се опитаха да я направят истерична на екрана, но не се получи така и са ядосани. За мен и двете страни грешат.
 Синтия е супер арогантна и невероятно неприятен човек. За сезон с претенции да е най-автентичен, са избрали камион артистки и кандидати за инфлуенсърки. За мен това е сезонът с най-лошия подбор на участници. На фона на арогантността и претенциите на някои от участниците, поведението на Даниела започва да бледнее, въпреки нежеланието  да работи и престъплението на века (шофиране на кола без колан),

# 2 043
Интересно, за Синтия - защо да е лошо да мечтаеш за Бродуей, нали отричаме да си живеем живота на гърба на мъж. Ето, момичето иска да успява само, с труд, това е мечта и амбиция, може само да се приветства.
И не разбирам как няма да защитя майка си, ако някой се е изказал лошо, ще си я браня като лъвица даже.

# 2 044
И не разбирам как няма да защитя майка си, ако някой се е изказал лошо, ще си я браня като лъвица даже.

Само че Неделчо не е обидил майка й, нито се е изказал лошо, а единствено опроверга изказването на майка й и на тази база предположи, че може би майка е разочарована в любовта или е разделена с мъжа си. Синтия можеше възпитано и спокойно да изясни гледната точка на майка си и какво е искала да каже, вместо да се държи грубо и нагло и да вири нос и вежди, като някоя строга възпитателка, порицаваща непослушно дете.
Да мечтаеш за Бродуей не е лошо, тя си каза, че е много амбициозна. Просто на фона на представянето й в Надкаст, на мен ми прозвуча претенциозно и въздухарско.

# 2 045
Само че Неделчо не е обидил майка й, нито се е изказал лошо, а единствено опроверга изказването на майка й и на тази база предположи, че може би майка е разочарована в любовта или е разделена с мъжа си. Синтия можеше възпитано и спокойно да изясни гледната точка на майка си и какво е искала да каже, вместо да се държи грубо и нагло и да вири нос и вежди, като някоя строга възпитателка, порицаваща непослушно дете.
Ужасно беше. Тя нямаше с какво да го опровергае.

За който не е гледал - Синтия първо изцепи “Е, тя го каза поетично”. После пита Неделчо за бившата му връзка. Той отговори, че преди Ния-Косара е бил с жена 18 години, а Синтия зададе въпроса защо не са имали деца. Неделчо каза “Може би не е било възможно да имам деца с нея” и Синтия се изцепи “ЕТО!!! Значи любовта е разочарование!!!” Да ѝ имам логиката. За нетактичността да не говорим.

# 2 046
Ужасна е, аз 50 минути издържах с емпата -були. Развали хубавото впечатление от неговоренето💀
Видях някъде, че тя е имала по-малко ефирно време от кафе-машината. Вѐрно си е 😆

За който не е гледал - Синтия първо изцепи “Е, тя го каза поетично”. После пита Неделчо за бившата му връзка. Той отговори, че преди Ния-Косара е бил с жена 18 години, а Синтия го пита защо не са имали деца. Неделчо отговори “Може би не е било възможно да имам деца с нея” и Синтия се изцепи “ЕТО!!! Значи любовта е разочарование!!!” Да ѝ имам логиката. За нетактичността да не говорим.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 20:22 от Labubu8

# 2 047

За който не е гледал - Синтия първо изцепи “Е, тя го каза поетично”. После пита Неделчо за бившата му връзка. Той отговори, че преди Ния-Косара е бил с жена 18 години, а Синтия зададе въпроса защо не са имали деца. Неделчо каза “Може би не е било възможно да имам деца с нея” и Синтия се изцепи “ЕТО!!! Значи любовта е разочарование!!!” Да ѝ имам логиката. За нетактичността да не говорим.

Майката не подбрала подходящ цитат или толкова и го разбрала, щерката не разбрала какво Неделчо е казал по цитата на майка й, заби на тълкуването по смисъл,  но всичко това как да е, случва се и на претенциозните да нямат покритие, не е невиждано или беда. Обаче да се ровиш кой защо нямал деца и кой кого оставил след дълга връзка, само за да защитиш нескопосаната си теза по цитат, който сам не разбираш - емоционално тъп си и кух като меча хралупа.

# 2 048
Върнах се на Надкаста с Бранимира.
Каза : " аз съм влязла за да се опознаем с Виктор да видим дали ...."
Да бее!!
Виктор те е канил, молил месеци наред преди това. Ти си отказвала.
Няколко месеца по-късно :
* Отишла си на 6000км чак до Шри Ланка
* Стояла си седмици наред на 38°С, с закъснял цикъл, подути крака, подут корем....
* Да те снимат камери, микрофони по 14ч. на ден
* Да те хапят комари
* Да те дразнят Елвири, Росици, Даниели..
* Без достъп до шоколад
За да се опознаеш с човека който 8 месеца те канил да се опознаете навън
🙃🙃🙃🙃🙃🙃
Дата беее, ДА!

# 2 049
"Обаче да се ровиш кой защо нямал деца и кой кого оставил след дълга връзка"

Какво значи ровене, нали разговарят, обсъждат, спорят, няма ли право да пита дали и той не е имал разочарования от любовта, не виждам нищо лошо, той какво, недосегаем ли е, сакън да не го закачаме.
Всеки има право при спор да пита другия какво той е изживял, щом е на противното мнение. И на нея й е станало обидно, че са помислили, че родителите й са разделени.

# 2 050
За разлика от Синтия, която такъв хаос и злоба внесе, че стана най- неприятната досега. Даже Християна от предния сезон беше по- готина от нея.
Аз нали все съм защитник на онеправданите. 😂 И Христиана защитавах (до някаква степен) миналия сезон. И причината е проста - тя беше права за много неща. Да, по изключително грозен начин изказваше мнението си. Като се напиеше изгрубяваше и (да си кажем честно), беше пълна простачка. Но в същината на спора беше права. Същото е и с така наречените “булита” този сезон - най-вече визирам АМ. Не че не е права в преценката си за хората, но вместо да изрази по интелигентен начин позицията си, се държеше като деветокласничка в голямото междучасие и нападаше злобно. Едната алкохоличка, втората недорасла. Но и двете имаха право и ако контролираха емоциите си, развръзката щеше да е съвсем различна.

# 2 051
3. Косара и Васил са супер заедно, но мискя че Васил скоро ще направи нящо спрямо нея или към нея и нещата ще приключат. Пък и Ади и Ферай са влюбени в него, но мисля ако не избере Косара, ще избере Ади.
Ко каза, ко?! 😳 Кое предаване гледаш, защото не може да става въпрос за “Ергенът”?
Ферай е влюбена главно в яденето т.е. луканката... след това в мусаки, лъжици, чаши, за малко ще е в Даниела и до там. На нея нормален мъж не и трябва, само човек с месокомбинат и достатъчно прибори.🤣

# 2 052
Никога не се пита за деца, не е трудно да се досети човек каква е вероятната причина. Много са малко хората, които просто не искат. Повечето вероятно имат някакъв проблем и е грозно да се хваща тая тема. Синтия е новата Кучка Будурова... (за гледалите Вип Брадър)

# 2 053
Никога не се пита за деца, не е трудно да се досети човек каква е вероятната причина. Много са малко хората, които просто не искат. Повечето вероятно имат някакъв проблем и е грозно да се хваща тая тема. Синтия е новата Кучка Будурова... (за гледалите Вип Брадър)
Синтия беше толкова щастлива, че е намерила “аргумент” срещу Неделчо, че дори не си даде сметка, че бръкна в раната. Много долно.

# 2 054
Ужасна е, аз 50 минути издържах с емпата -були. Развали хубавото впечатление от неговоренето💀
Видях някъде, че тя е имала по-малко ефирно време от кафе-машината. Вѐрно си е 😆
Скрит текст:

За който не е гледал - Синтия първо изцепи “Е, тя го каза поетично”. После пита Неделчо за бившата му връзка. Той отговори, че преди Ния-Косара е бил с жена 18 години, а Синтия го пита защо не са имали деца. Неделчо отговори “Може би не е било възможно да имам деца с нея” и Синтия се изцепи “ЕТО!!! Значи любовта е разочарование!!!” Да ѝ имам логиката. За нетактичността да не говорим.
На 10-та минута спрях, такова кречетало не се издържа.

Общи условия

Активация на акаунт