🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 784
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 070
"а Синтия зададе въпроса защо не са имали деца"

Ако трябва да бъдем точни - не беше въпрос "защо", а констатация: За 18 години не си имал дете

Идеята й беше, че е излязъл нещастен и разочарован от връзка. Нямаше никаква обида на лична основа,  просто искаше да покаже драматизма на приключващите връзки.

Пак показва селения, глупост и манталитет на стрина Пена. "Булката ялова ли беше"...

# 2 071
  • София
Заменям си лафа Тъпа на манивела с Тъпа и куха като меча хралупа 😂😂😂

# 2 072
Изпуснах да добавя нещо много епично, когато Неделчо попита Синтия за любима книга. На което съм без коментар, дано вие успеете да реагирате някак.

С: - Любимата ми книга, ми аз имам много, аз много обичам криминалета, така че "По следите на злото" на Крис Картър, много ми харесва... (и т.н. продължи за сюжета). А иначе, ако трябва да говорим за психологически..
Н: - Никога не трябва да говорим за това, вие сами си го избирате това.
С: - А, добре, нищо няма да казвам тогава.
(една секунда по-късно продължават)
Н: - Добре, де, имаш ли предложение какво да четат, когато става дума?
С: - "Емоцинална интелигентност", моля ви, прочетете, на Даниъл Голман.
Стига...как Синтия ще препоръчва "Емоционална интелигентност" на Голман, ми тя въобще чела ли е тази книга? ...

# 2 073
  • София
Аз подкрепям за Ергена и момите над 50 Joy Не се учудвам, че е имало популярност.

# 2 074
Ще се снима в Нареченски бани

# 2 075
Ако Николов ще прави друг сезон на Ергенът, дано не му се свиди за истински кастинг. Формулата с начинаещите актриси  и доведени моми оттук-оттам не работи добре.

# 2 076
  • София
Забравихме какви женски напомпани недоразумения имаше в предните сезони, какви скандали и простотии. Аз се бях отказала да го гледам. Тук ме привлякоха нормално изглеждащите момичета.

# 2 077
Определено тази година проблемът си е в продукцията. Миналата година Тушев беше предобрил, трябваше да ги остави половината кукувици за следващ сезон, не целия цирк на веднъж, но втория сезон си беше абсолютен мастър клас как се прави, имаше от всичко, но с мярка, интрига и до последно държа. Тази година не съм много сигурна какво гледам - Игри на волята, Един за друг или Ергенът ама vbox7 версията. Нито е монтирано като хората, редовно има изпуснати неща, за които после някак се говори от нищото, звукът е потресаващ и редовно изобщо го няма... Хубава е концепцията, но е ужасно изпълнението. И не може в реалити да ги оставиш да спят и да четат книги, да играят табла и карти.

# 2 078
  • България
Забравихме какви женски напомпани недоразумения имаше в предните сезони, какви скандали и простотии. Аз се бях отказала да го гледам. Тук ме привлякоха нормално изглеждащите момичета.
Във втори и трети сезон имаше няколко приятни жени, които да следиш в инстаграм и Надкаст с тях да е приятен. Този сезон нито имам фаворитка, нито някоя ми е толкова приятна, че да я защитавам.

# 2 079
Това, че някой на 21 е станал родител, не означава, че имаш достатъчно натрупан житейски опит. Точно ти е никакъв. Ми те и на по 16-17, че и по-малки раждат, ако родителството ще е аргумент за зрялост.
Злодеят Бранка - защото не отвърнала на неориентиран лигльо, брех! 😀

# 2 080
Изтриха ми предложението за ергени за следващия сезон.
Обаче защо? На мен ми писнА да гледам само млади - искам да има ерген над 50 и съответните жени. Ние, хората на средна възраст за изхвърляне ли сме? Не ви е срам! Smiling Imp
Най-много разводи стават в тази възраст и жените и мъжете имат нужда от рестарт, така че, защо не? След като вече има няколко ергена в този сезон, защо да не се разнообразим възрастово? А и жени от различни поколения заедно ще бъдат интересни за наблюдение и дискусии.

Сега да се върнем към настоящия сезон. Не обсъдихме едно интересно нещо - състезанията тази година бяха не между жените, а между мъжете. Това, което ми направи впечатление е, че Виктор се предаваше още преди началото на самото състезание. Не съм сигурна нарочно ли го правеше или просто си е схватанак? Той нали е уж някакъв спортист, а все губеше срещу Мартин?!
Ох, не ми се сърди  Flowers Hibiscus Смея се с глас, като си преставя всички на пяненото  парти Simple Smile

Ооо, ти само гледай. Sweat Smile Купонът тече, пяна пИяна, тинтири минтири - народа кърка яко и на тази възраст вече може да се рекламират маркови напитки! Ама аз не казвам да са на 80 години участниците, казвам да са над 50. То като помислим, Христо Стоте Манекенки какви мадами въртеше...всичките фърчилки започваха от неговите покои. Но ако трябва да бъдем честни, в днешно време има доста засукани жени над 50, а и мъже - в тази възраст мъжете залитат по огромни мотори и големи татуировки. Въобще...ако направят сезон, в който има различни възрастови групи, в т.ч. 50+ ще е много интересно.
Като нищо младите мацки ще налетят на "стареца" с мотора и коженото яке, хехе.

И за да не съм извън темата, да си кажа и аз за Синтия - на мен не ми хареса визуално. Някак отблъскваща външност има, поне в моите очи, а както знаем, външността е огледало на характера. Така като ви чета, не е особено миличка и добричка. Това с агресията направо няма да го коментирам, много зле, много зле...

# 2 081
Те пък как са се засилили истински стойностните жени към тв манипулациите на някое си режисьорче, те имат деца, сметки да плащат, заеми, ипотеки и такива модерни придобивки, останалите са уонаби актриси и инфлуенсърки, неизбежно.
Аз бих се радвала да има ергенки и ергени на по 40-45-50 години, да има и мъже за тези над 30 години, защото по нашите ширини не им е ок такива като Маги и Силвия, и Диана на по 35-37 г. да се борят и те за любофф.

# 2 082
"Знаеш ли, много е жалко да защитаваш сама себе си (или роднините ти да те защитават) след такава брутална излагация. Тук не ядем доматите с колците…"

Още по-жалко е да нямаш друг аргумент освен този.
Не съм нито Синтия, нито роднина. Обикновен човек с някакво мнение и принципи.
В спора се ражда истината. Хубаво е да се спори без епитети и обиди. Хареса ми в Синтия това, че искаше да отстои своето мнение на всяка цена, просто за хъса с който го правеше.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 22:05 от aleksievanora

# 2 083
Нали новият ерген ще е татко Танко, 63 г., височината подлежи на уточнение.
Скрит текст:

# 2 084
Аууууу..какъв мъж само..глей глей само...радоС за оЧото...бравос!!! Grinning
Височината е без значение..писах вече как аз ги измервам Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт