🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 783
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 130
Ще следим, който рязко дръпне напред, той ще е Simple Smile

# 2 131
Ако е с Мартин,  как ще разберем, той си има пари 😄😄

# 2 132
Мисля,че с такива моми....Ергена трябва да е милиардер,...за да стане милионер:joy:

# 2 133
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Изтриха ми предложението за ергени за следващия сезон.
Обаче защо? На мен ми писнА да гледам само млади - искам да има ерген над 50 и съответните жени. Ние, хората на средна възраст за изхвърляне ли сме? Не ви е срам! Smiling Imp
Най-много разводи стават в тази възраст и жените и мъжете имат нужда от рестарт, така че, защо не? След като вече има няколко ергена в този сезон, защо да не се разнообразим възрастово? А и жени от различни поколения заедно ще бъдат интересни за наблюдение и дискусии.

Сега да се върнем към настоящия сезон. Не обсъдихме едно интересно нещо - състезанията тази година бяха не между жените, а между мъжете. Това, което ми направи впечатление е, че Виктор се предаваше още преди началото на самото състезание. Не съм сигурна нарочно ли го правеше или просто си е схватанак? Той нали е уж някакъв спортист, а все губеше срещу Мартин?!
Ох, не ми се сърди  Flowers Hibiscus Смея се с глас, като си преставя всички на пяненото  парти Simple Smile

Ооо, ти само гледай. Sweat Smile Купонът тече, пяна пИяна, тинтири минтири - народа кърка яко и на тази възраст вече може да се рекламират маркови напитки! Ама аз не казвам да са на 80 години участниците, казвам да са над 50. То като помислим, Христо Стоте Манекенки какви мадами въртеше...всичките фърчилки започваха от неговите покои. Но ако трябва да бъдем честни, в днешно време има доста засукани жени над 50, а и мъже - в тази възраст мъжете залитат по огромни мотори и големи татуировки.
Въобще...ако направят сезон, в който има различни възрастови групи, в т.ч. 50+ ще е много интересно.
Като нищо младите мацки ще налетят на "стареца" с мотора и коженото яке, хехе.

Като представител на полу-умрелите според тукашните стандарти мъже (56г) , мога да те уверя, че няма мъж на тази възраст и с всичкия си, който да се навие да е в компанията на 10 жени и 99 камери.
Предпочитам 1 жена, 1 стая и врата с райбер. Wink

# 2 134
  • # супернатурална #
Ама вие сериозно за Танко/Тянко. Мислех, че го бъзикате Grinning
Нещо не ми се гледат 50 годишни, българските мъже на тази възраст са масово неподдържани, а поддържаните влизат в другата крайност-на вуйчо Ваньо. Иначе жени има много готини, но точно те не вярвам да се навият. Ще гледаме някакво фрийк шоу.
Не намирам нищо лошо да се влиза с цел популярност и забавление. По-откачено ми изглежда да влизаш на такова място с цел любов. Като да тръгваш на почивка с приятелки с цел да срещнеш Него. Върви там, забавлявай се, пък ако изскочи заек от храстчето-добре дошло.
Да, Бънди е прав, като прибавим и страха да не паднеш резил...Това с райбера май и за жените се отнася. А и мотивът "известност" не вАжи - то....за кога?

# 2 135
  • София
Ама вие сериозно за Танко/Тянко. Мислех, че го бъзикате Grinning
Нещо не ми се гледат 50 годишни, българските мъже на тази възраст са масово неподдържани, а поддържаните влизат в другата крайност-на вуйчо Ваньо. Иначе жени има много готини, но точно те не вярвам да се навият. Ще гледаме някакво фрийк шоу.
Не намирам нищо лошо да се влиза с цел популярност и забавление. По-откачено ми изглежда да влизаш на такова място с цел любов. Като да тръгваш на почивка с приятелки с цел да срещнеш Него. Върви там, забавлявай се, пък ако изскочи заек от храстчето-добре дошло.
Да, Бънди е прав, като прибавим и страха да не паднеш резил...Това с райбера май и за жените се отнася. А и мотивът "известност" не вАжи - то....за кога?
Моля, моля, Танко си е поддържан 😉

# 2 136
Е,нали сега е- "50 е новото 30" 😃
Татко Танко го бива,нищо ,че май едно 25+ години ни е разликата,оценям,че е поддържан,както и поетичните му заложби.

Тази година мадамите и ергените са доста постни,а какво беше с Валката,Геня и Елена,ех.

# 2 137
  • София
Според мен Танко търси популярност (след като видях инстаграма), не изглежда неподдържан и не вярвам да е единствен по рода си в БГ. 😀

# 2 138
  • # супернатурална #
Добре, убедихте ме. Давайте ги 50 годишните, и без това се видя, че от младите и красивите (В и В) нищо не става.

# 2 139
Не искам да ви оставям впечатление, че “хейтя” Вико, това просто не е вярно.
Той ми е много забавен и сладък по начин , по който  моите лабубу са ми сладки например, но и те нямат мозък.

# 2 140
Ако не беше завързан,щеше да е перфе за ерген,според мен и фенки много щяха да се навият.Благосъстоятелен,с чувствена душа,поддържан,благ ми изглежда,пък от Генята сме чували,че проявява и твърдост на характера.
Вай ,каква поезия ще се лее от екрана,любовен пейкинг.😃Може пък да ни скрие шапките,то се видя,че по-младите ергени са големи баст..без слушалката в ухото,пък някои и със.

# 2 141
  • Обран бостан ;)
Ако Туджаров до два месеца стане милионер значи с Косара са заедно Joy

Милиардер ли е ?
Ако е - може. Trollface

# 2 142
Ако има мераклийки за поети над 50, може да поканят и Юксел Кадриев. Ако сте попадали на шортчета от инстаграма му, не може да не сте умирали от криндж поезията, която декламира. А и е свикнал с камерите 😄

# 2 143
  • # супернатурална #
Най-готиното на такъв формат, ще е че никой няма да е оправдан поради младост. И че майките им едва ли ще ни четат. Така мога да съм по-крайна в изказванията. Мен това винаги ме е възпирало. Все си мисля, че са нечии деца.

# 2 144
Алекс не се е “обърнала срещу нея” в къщата, просто ѝ е било неприятно, че Росица продължава да я набъква в драми, и е почнала да избягва компанията ѝ. Права е, че когато 10 пъти помолиш някой да не ти излива целият този негативизъм на главата, и той продължава, най-разумно е да се оттеглиш. От тогава си станала най-близка с Клаудия и Ивет, които не са част от булитата, така че не е като Алекс да е пристрастна. Росица ди има проблеми и е по-добре да поработи върху тях с помощта на професионалист и семейството си, защото никой в къщата не е длъжен да се прави на психотерапевт на 20+ годишна жена.

Не знам какви проблеми има Росица, но ако сте на нейно място и срещу вас има отбор булита с богат опит в ученическите години и скандалджийки , дето ви крещят и обиждат и вие щяхте да сте с разклатени нерви! Още повече ако те снимат по телевизията и се вкараш във филма, че ще си представена като лошата и злобната във филма! Александра явно от страх да не се изсипе върху нея агресията на булитата е избягала в другия отбор. Ако Александра беше толкова уплашена от Росица, че е истеричка , защо след предването се среща с нея и участва в рилове на Росица?  Аз лично, преди да правя квалификации на Росица, бих чула нейната гледна точка!

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 13:15 от Summer_fairy

Общи условия

Активация на акаунт