🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 778
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 115
Заговорихме се за по-възрастни ергени, затова пускам влизането на една от участничките в “Златният ерген” - версията за хора над 65 години. Брилиантно. 😂

https://youtube.com/shorts/9OOSjMcT7Ic?si=iywnUjdy34GC7ESv

# 2 116
Клаудия реве в промото и казва "Защо не ми го каза това..." Представих си, че тя го е натиснала и той и е казал, че е малко на другия бряг.

# 2 117
Косара и Туджаров?! Абсурд.
Че той с тези 4 броя тениски и един-два пара къси гащи до под коляното(и два-три дълги за подкасти), чантичка през рамото и едни кроксове с които е изминал 'цяла' югоизточна Азия... Отделно че е променил начина си на говорене за да прикрие зъбите и непрекъснато държи горната си устна надолу.
На мен не ми пречат де, когато срещнах мъжа си той беше тъкмо така облечен, но нашата кралица, най-красивата, избраната не мисля че бих го погледнала. Или ако е само за един път, възможно, но със сигурност не ще да се знае.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 03:03 от Glutenfree

# 2 118
Имах съученичка точно със скулите, устните и формата на очите като на Косара. Единсвената разлика е, че моята приятелка имаше котешко зелени очи. Беше копие на майка си и на баба си.
Та, абсолютно вярвам, че устните на Косара са истински.

Косара преди
От това, което виждам - не вярвам, че са истински.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 23:51 от Foxy9

# 2 119
Кифла про макс

# 2 120
Косара и Туджаров?! Абсурд.
Че той има 4 тениски и един-два пара къси гащи до под коляното(и два-три дълги за подкасти), чантичка през рамото и едни кроксове с които е изминал 'цяла' югоизточна Азия... Отделно че е променил начина си на говорене за да прикрие зъбите и непрекъснато държи горната си устна надолу.
Тя Косара понеже е топ модел и няма никакви недостатъци. Trollface Нищо му няма на Туджарката - зъбите не са толкова фрапантни, пък и цял свят е обиколил - може да ѝ е интересен. Освен това има връзки в почти всички предавания в родния ефир. И въобще не е толкова беден. Не виждам защо Косара да няма интерес към него - по-готин е от Виктор и Васил със сигурност. Лошото е, че и той сигурно има интерес към нея… Все към кифльочките го влече.

КоЗара ако само милионери чакаше, още щеше да си е девствена. 😁

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 23:50 от Lilly_85

# 2 121
Аз забелязах, че Туджаров сякаш беше малко притеснен при гостуването на Бранимира. Не започна с неговото барабум барабум.. ами взе нещо да се върти, да говори на Неделчо, който му вика "Представи госта". Това ме усъмни, че може Туджаровицата да е Бранимира.

# 2 122
  • Stockholm
Клаудия реве в промото и казва "Защо не ми го каза това..." Представих си, че тя го е натиснала и той и е казал, че е малко на другия бряг.

JoyJoyJoy Но може да изтезава и двата пола Joy

# 2 123
Заговорихме се за по-възрастни ергени, затова пускам влизането на една от участничките в “Златният ерген” - версията за хора над 65 години. Брилиантно. 😂

https://youtube.com/shorts/9OOSjMcT7Ic?si=iywnUjdy34GC7ESv

Еха! Astonished Ето за това иде реч, ама и двамата са готини!
Въобще, какви шоута правят в дивия запад, пък нашите едни такива - спечени.
Аз от едната спортна злоба продължавам да се изтезавам с нашите въртиочи. Викторио както и да е, ама Васил кво ще го правим, не знам. Там нещата са яко увъртолени. Да взима накрая Ферайчето и да се свършва с тази мъка.

# 2 124
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не ми хареса подкаста на Синтия.
Взела си тетрадката със записки,сакън да не пропусне някой да обиди.Особено Виктор,яко го отнесе.
Изреди ги всичките, пасивно-агресивно обижда. Намирам я за високомерна и претенциозна.
Прецених я аз отдавна,но не знаех до каква степен се чувства повече от другите.
Това с Неделчо и защо нямал деца след 18г връзка беше грубо и нетактично.

# 2 125
  • София /Абсурдистан
Васил има визия на робот, говори като робот и се държи като робот. Коя ще му върже, не е ясно.

# 2 126
  • в сърцето на един мъж...
На мен цялата тази история с Росица ми е съмнителна - на думите на АМ, Алекс от САЩ не бих вярвала. Самата АМ яко лъже за всичко, Алекс не я слуша главата, видимо от 3-те пъти, когато влезе в кадър.
Ивет и Ива не разказаха за нищо подобно.
Аз разбирам, че АМ и останалите са предизвикали Росица с постоянен булинг и това е довело до оплакване от нейна страна.

Като чета за подкаста на Синтия, и на мен ми се струва, че не е много вярно това за Росица. А и видяхме как я предизвикаха и се държаха с нея. Щом даже Люба отиде да й се извинява накрая, че да излезе бяла и добра, ясна е работата...
Синтия се оказва голямо разочарование. А това с Неделчо и децата е просто дъно... Има си и други начини да си защитаваш тезата или себе си, не като бъркаш на хората в раните...

# 2 127
Не знам казват ли истината или не, но  видях от последните видеа на Росица в тик ток и положението е трагикомично. Не знам на кой се подиграва, но от интернет е много силна и направо комична.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 04:04 от Anvelope

# 2 128
Вие недейте много зна̀ !
Успях да изгледам Синтия -умря циганката дето я хвалеше….
Тя е възпитана, образована, добра, умна, красива, емоционално интелигента, различна, талантлива, може да пее, да танцува,, да режисира, емпат, не парадираща с финансови възможности….това всичкото е според нея…..потрес…. Всички оплю. Откъде ги намират такива кукувици. Късметлия е този , който ще я вземе (на 360🙃)

Поне ни се потвърди, че ВикитУ и той идва от заможно семейство.
И като я питаха, кой е най-богатият ерген така се затрудни да посочи, демек тя е над тях в това отношение (може и да е вярно)

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 07:03 от Labubu8

# 2 129
Ако Туджаров до два месеца стане милионер значи с Косара са заедно Joy

Общи условия

Активация на акаунт