🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 800
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 890
Вече Марто ли е Наум? Simple Smile

Ако Марто замени Наум ще е в пъти по-добре.Няма да е като глътнал бастун, и ще е много по-забавен.Не, че това е много трудно предвид колко е забавен Наум😜

# 1 891
Айде ся, мъж ма 27г не схванал за 8м отвън, че го била залъгвала. Отделно да не забравяме, че Виктор всъщност си беше поканил ДВЕ моми. Кво щеше да прави, ако и другата му св беше навила да влезе?!
За мен Бранка е злодеят на сезона. Ето нейните грешки:
1. Вики я сваля 8 месеца в реалността и тя не искаше и на среща да иде. Вместо да го отреже както трябва и тази свалка да спре окончателно, тя все пак му е давала празни надежди.
2. Ергенът Вики кани Бранка да участва в Ергенът и още от залата за балет си личи, че тя не го харесва и не го иска, не й е приятен.
3. Влиза в шоуто с нулев ентусиазъм, разиграва го, казва на всички други, че не го харесва - след срещата със слона "бил много смотан".
4. Въпреки горните си грешки тя се застоява в шоуто, което е с цел любов, и го целува, а не се отдръпва. Това покачва надеждите му още повече.
5. Казва на Мартин, другарче на Вики, че не харесва Вики и няма как да се случи нищо между тях
Възползва се от ситуацията без да мисли дали не наранява Вики, заблуждава го цял сезон. Абсолютна агония! По-кофти персонаж откъм действия нямаше.

И накрая единственото й правилно действие в предаването беше да напусне.

Дааа! Залъгваше го най-нагло и се подиграваше с чувствата му. А той милия все нея канеше.
И най-намусената, най-зле изглеждаща и по външен вид (в лице).

# 1 892
Вярно, сетих се. Аз вчера гледах това, но вършех и други неща. Вече н е много интересно предаването... явно затова съм пропуснала. Благодаря ви, че ми припомнихтей момичета!

Според мен, той неволно го направи, за да се мъчи да й угоди, и с това без да иска покажа коя е предпочитанието му. 🤭

# 1 893
Хаха Вики се държи като.че ли предаването му е бащиния. Аз не знаех, че бил поканил две жени. Добре, че родата не си е помъкнал с него. Предаването явно яко го е било закъсало за ерген, да му уйдисват на акъла.
Айде ся, мъж ма 27г не схванал за 8м отвън, че го била залъгвала. Отделно да не забравяме, че Виктор всъщност си беше поканил ДВЕ моми. Кво щеше да прави, ако и другата му св беше навила да влезе?!
За мен Бранка е злодеят на сезона. Ето нейните грешки:
1. Вики я сваля 8 месеца в реалността и тя не искаше и на среща да иде. Вместо да го отреже както трябва и тази свалка да спре окончателно, тя все пак му е давала празни надежди.
2. Ергенът Вики кани Бранка да участва в Ергенът и още от залата за балет си личи, че тя не го харесва и не го иска, не й е приятен.
3. Влиза в шоуто с нулев ентусиазъм, разиграва го, казва на всички други, че не го харесва - след срещата със слона "бил много смотан".
4. Въпреки горните си грешки тя се застоява в шоуто, което е с цел любов, и го целува, а не се отдръпва. Това покачва надеждите му още повече.
5. Казва на Мартин, другарче на Вики, че не харесва Вики и няма как да се случи нищо между тях
Възползва се от ситуацията без да мисли дали не наранява Вики, заблуждава го цял сезон. Абсолютна агония! По-кофти персонаж откъм действия нямаше.

И накрая единственото й правилно действие в предаването беше да напусне.

Дааа! Залъгваше го най-нагло и се подиграваше с чувствата му. А той милия все нея канеше.
И най-намусената, най-зле изглеждаща и по външен вид (в лице).

# 1 894
  • София
След толкова коментари и аз изгледах надкаста с Брана. Донякъде, защото ме приспиват тези надкасти. Много неискрено това момиче. Влязла да види дали ще се влюби, дали ще го усети, бла-бла. Точно си беше влязла за популярност.
 Не била натяквала, че е поканена. Как ли пък не. Няколко пъти го натякваше.
И с тази любовна травма на 21г. Хем изгражда стени, хем се открива пред всички. Сега пък травма от шоОто лекувала.
Наистина по-големи трябва да влизат в това реалити.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 08:04 от bazel

# 1 895
Само с това откриваше и закриваше всеки синхрон😆
След толкова коментари и аз изгледах надкаста с Брана. Донякъде, защото ме приспиват тези надкасти. Много неискрено това момиче. Влязла да види дали ще се влюби, дали ще го усети, бла-бла. Не била натяквала, че е поканена. Как ли пък не.

# 1 896
За мен най-абсурдно си остава това, че Бранимира е мислила, че я канят за водеща на Ергенът. Grinning

# 1 897
Дайаболикал. В какъв филм живеят всичките тези хора. Като от Зоната на здрача са ми.💀

За мен най-абсурдно си остава това, че Бранимира е мислила, че я канят за водеща на Ергенът. Grinning

# 1 898
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много добро впечатление ми направи Даниела на бара - уж работа не пипала, ама беше фурия направо.
Как от монтирани кадри разбра,че Даниела е била фурия? Освен да ходи от масата до бара с чаши коктейл,не съм забелязала друго.
Съвсем професионално подхващаше клиентите. Има дарба да продава.

Нали се усещате,че клиентите са платени и им е казано какво да поръчват и какво да казват?
Колко професионално пък е да отидеш до една групичка хора и да ги питаш какво искат да пият? (нищо,че е ясно,че  мохито ще е поръчката,защото само този коктейл показаха на Мартин).

Сигурно има дарба да продава, какво виждаме и от себе си е направила чисто нов продукт и се пробва да се продава в национален ефир.

# 1 899
Айде бе, Косара понеже е образец на етикет и класа, че се съсредоточила кой на кого налива и кога. Grinning

# 1 900
Един психолог преди време много добре обясни желанието на жените да си правят все повече корекции, най-вече големи джуки. Първоначално си мислят, че като си променят вида мъжете ще ги харесват повече. След корекциите установяват, че няма разлика в отношението от тях и решават, че трябва да налеят още.
Колкото и филъри да сложат все имат нужда от още, просто защото те самите не се харесват.

# 1 901
Мартин Ресторантьора не знае що е то мохито.

# 1 902
  • София
Прочетох Ви и я пуснах - мелодия и текст са топ, но изпълнението е слабо.

Изслушха на забързан каданс Бранимира, за нейната си възраст приятно разсъждава, дано да се излекува от своята травма и да намери своя човек.

Синтия не можах да я слушам, с това "аа", "ъъ", предвид и какво учи и в какви среди иска да се развива, е желателно да го изчисти.

В една група във Фейса питаха къде си прави Косара устните - като мненията бяха разделени на две, едните се надяваха, че се пита, за да не се ходи там, а други одобряват. За мен нейният чар е в очите.

+1.

# 1 903
Може би Бранимира,  ако не беше в предаването, или беше излязла по рано Виктор щеше да е по отпуснат. Сигурно щеше да обърне внимание повече и на другите.

Синтия след тоя подкаст, разбирам защо не са я канали на среща😄 и беше статист

# 1 904
Имах съученичка точно със скулите, устните и формата на очите като на Косара. Единсвената разлика е, че моята приятелка имаше котешко зелени очи. Беше копие на майка си и на баба си.
Та, абсолютно вярвам, че устните на Косара са истински.

Общи условия

Активация на акаунт