🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 825
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 875
Ива няма нужда от никакви корекции - тя си е натурална хубавица. Жалко, че се е подвела по тренда. Вече имам чувството, че правят такива неща по-скоро за да демонстрират, че и те могат да си го позволят, отколкото за да променят нещо в положителна насока.
С тези устни и с тази брадичка Ива само се е загрозила, особено в профил.

И демонстрира единствено, че се води по чалга модата, финансово положение съвсем не, имайки предвид колко достъпни са.

# 1 876
За мен Бранка е злодеят на сезона. Ето нейните грешки:
1. Вики я сваля 8 месеца в реалността и тя не искаше и на среща да иде. Вместо да го отреже както трябва и тази свалка да спре окончателно, тя все пак му е давала празни надежди.
2. Ергенът Вики кани Бранка да участва в Ергенът и още от залата за балет си личи, че тя не го харесва и не го иска, не й е приятен.
3. Влиза в шоуто с нулев ентусиазъм, разиграва го, казва на всички други, че не го харесва - след срещата със слона "бил много смотан".
4. Въпреки горните си грешки тя се застоява в шоуто, което е с цел любов, и го целува, а не се отдръпва. Това покачва надеждите му още повече.
5. Казва на Мартин, другарче на Вики, че не харесва Вики и няма как да се случи нищо между тях
Възползва се от ситуацията без да мисли дали не наранява Вики, заблуждава го цял сезон. Абсолютна агония! По-кофти персонаж откъм действия нямаше.

И накрая единственото й правилно действие в предаването беше да напусне.

Дааа! Залъгваше го най-нагло и се подиграваше с чувствата му. А той милия все нея канеше.
И най-намусената, най-зле изглеждаща и по външен вид (в лице).

# 1 877
Гледам епизодите и постоянно натякват как , заради Виктор се променят правилата, бил останал само той с две момичета. Много ми е странно това, Мартин преди него остана даже с една и никой от продукцията не го смята за странно и извънредно.  Много ми намирисва тази история с Даниела и Мартин,  по логиката е планувано.

# 1 878
  • Stockholm
Нали го нарекоха прецедент на Мартин преждевременното решение Joy Вече доколко е случайно и непланувано, можем и сами да се досетим.

# 1 879
Ива ми се струва, че имаше корекции и по време на предаването.
А тя какво прави в Америка?

Знаех си, че Росица е много злобна.

# 1 880
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ок,изгледах надкаста с Бранимира.
Абсолютно скучнен епизод и нищо "от кухнята" не каза,освен,че наистина Елвира е правила клюките и интригите.
И злобно вмекна,че Елвира са я уволнили месец след като се застъпили двете на работа в заведението.Не са били близки,а познати физиономии.
Нищо съществено не каза,нищо ново не научих.Иначе голяма симпатяга, лицето й въобще не е питка както в Ергенът.

Сега поне ми стана ясно защо е отишла там.
Тези лъжи,че смятала,че наистина може да се влюби там да ги разказва на 10-годишните глупави дечица.
Отишла е с цел популярност (каза си,че иска да участва в още реалити предавания,но не любовни),а е останала заради приятелките си,а не заради Виктор.

Изненада ме като каза,че след 3 години се вижда със собствен апартамент. Явно в София вземате големи заплати щом 25 годишни студенти могат да си позволят апартаменти.

Не помня друг толкова негативен и намусен участник в реалити формат.

# 1 881
Нямат работа хора под 25 в риалитита. Най-малко мозъкът не им е доразвит. Бранимира щеше да е интересен учасник след 10-тина години, А Виктор след поне 5-6. Сега и двамата не знаят какво правят, какво търсят и дори какво искат от живота.

Този сезон имаше много по-малко простачки, но кастът не е добър, липсва замисъл, такава каквато при Тушев имаше. Липсват по-засукани образи като Елена, Магдалена, Капитонова, Валериите, Александра, Пам, Елвира, Барбара, Зори Джи, Елвира от С1.
Девойките тази година са избирани само и единствено по външен вид/ интраграм профил. Отделно прекалена свобода имаха ергените. Не може само едни и същи да ходят по срещи, това най- много провали сезона. Имаха потенциал да по-объркат отборите, мъжете да си крадат жени.  Как пък не направиха така Мартин и Косара да трябва да отидат на среща или Даниела с Васил.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 06:12 от Ibsena

# 1 882
  • Ню Йорк
Много добро впечатление ми направи Даниела на бара - уж работа не пипала, ама беше фурия направо.

Как от монтирани кадри разбра,че Даниела е била фурия? Освен да ходи от масата до бара с чаши коктейл,не съм забелязала друго.

Съвсем професионално подхващаше клиентите. Има дарба да продава.

# 1 883
В миналите сезони момите имаха различни активности и игри заедно, някои отборно, други индивидуални и “печелеха” срещи с ергените. Имаше някакво движение, живец. Тази година лежат по диваните и шезлонгите, 1-2 ходят по срещи и това е.

# 1 884
Точно, не съм мислела, че ще липсват игрите, но ето на, явно са много важни за сюжета.

Някои от игрите бяха безумни, но разчупваха много летаргията.

# 1 885
Преди чистеха имидж, защото Тушев ги закопаваше здраво, ама Николов ги направи много благи…:д

# 1 886
Косара беше напълно права за чашите, колкото и да дразни в момента.

Права беше, но къде остана това, че се дава по телевизията и да не се излагат един друг?Значи като се отнася за нея не може, но тя да излага другия може.

# 1 887
Не се сещам. Може ли да ми припомните за какви чаша става дума?

# 1 888
Бил налял вино първо на Козара, после на него и накрая на Фирето- не бил джчиелчълмьен

Не се сещам. Може ли да ми припомните за какви чаша става дума?

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 07:48 от Labubu8

# 1 889
  • София
Васил наля вино първо на Косара, после на себе си и накрая на Ферай. На синхрона Косара се възмути, че не е кавалерско от негова страна.

Общи условия

Активация на акаунт