🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 825
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 860
Бранка още от първата среща с Виктор със слона, разбра че не го харесва. Но и се услади безплатната почивка във Шри Ланка и нямаше доблестта да си тръгне веднага. Тръгна чак като пак я напъна за отговор.
По тази логика трябваше всички (без 3-4) девойки да си тръгнат веднага и да няма изобщо предаване.

По коя логика? Кои са били на индивидуални срещи с него..че да разберат?
Логиката ти куца..да не кажа че Ич я няма...

# 1 861
  • Stockholm
Автор на книги, вдъхновител, идеолог
JoyJoyJoy Да не сте объркали темата? Тук коментираме Ергенът. Неуспешни опити за възбуждане на интерес към  неактуални персонажи.

# 1 862
И това ли е разковничето на новия подход на Ники Николов - да се разбере, че никой за нищо не става след предаването, за да може зрителите да се чувстваме още по-тъпо, че сме коментирали цял сезон? Grinning

# 1 863
Не съм, не съм. Очаквайте ново, допълнено издание на книгите и брандиран чай на младостта с родопско орфеево цвете.

# 1 864
Виктор и Бранимира само ако се бяха родили 20 години по-рано, щяхме да гледаме Брани не в Ергенът, а в Море от любов... Вико щеше с въодушевление да разказва в буса как е организирал "случайни" приятелски срещи с цел сватосване и как редовно е хабял импулсите на фонокартата само за да чуе гласа ѝ... Брани щеше да е поласкана от вниманието и привидно щастлива само за да влезе в студиото и най-спокойно и безцеремонно да каже на Вико, че в нейните очи не е никакъв мъж!.
КРАЙ

Да си организираме направо отпуските и да влезнем една групичка оттук следващия сезон. Мъжете ни няма какво да ревнуват, щото ние ще сме си там на курорт и ще пишем заедно книга.

Само трябва да се уговорим предварително изгонените да си остават във вилата, че да не си прекъсва ей така творческият процес Joy
Ако Ники Николов е продуцент и снима следващия сезон във Франция, тръгвам, без да се замислям.😅
Обаче няма да стане само с книга, трябва да има и интрига. Ще им скрием шапката за 3 сезона напред; и срещу нас да тичат, няма да могат да ни стигнат. И имам план как да стане това.
Първо, трябва да организираме наша групичка, която по никакъв начин не трябва да се издава, че се познава отпреди. За целта след влизането ще се разпръснем; всяка, х1 или х2, ще се присъедини към отделна група жени и ще спим в различни стаи. По никакъв директен начин няма да общуваме гласно помежду си. Комуникацията ще се осъществява тайно чрез бележки на скришни места, поставени в ранните часове още преди началото на снимачния ден - между изпраните дрехи, под вазата с паунови пера, стояща на безопасна височина, или в кухнята под кафемашината. Никой няма да подозира за нашата тайна, дори и екипът. Ще създадем малко комунистическо общество (група в групата), чиито кроежи и дискретност ще са висша цел към онзи момент.
Второ, най-висшата цел е написването на книга. Но за книга трябва интригуващ сюжет. А най-въздействащите реакции са спонтанните и чисти такива.🙂 Усещате накъде бия, нали? - ще създадем изкуствена среда, в която с лекота ще виреят разнородни, неподправени емоции. Агата Кристи си има Чудноватият дом, ние ще си имаме...Имението на тайните.😀
Трето, една от бг-мамите ще бъде главен писател (с това едновременно и редактор), докато останалите ще са информатори. Тя ще сглобява информацията от тайните бележки в интригуващи и завладяващи сюжетни линии през свободното време, което ще има в излишък... И имам идея коя ще бъде тя.🙂 teta75 на свой ред ще влезе в ролята на една съвременна Даниела (към онзи бъдещ момент), като всяка втора индивидуална среща с чичо Танко ще бъде нейна, осигурявайки на другите нужното свободно време да творим и...не по-малко важното - да ядем на аванта.
Четвърто, сюжетът... Ето тук идва най-интересното (и откаченото🤭). Ще направим всичко възможно да изглежда така, сякаш в имението се случват странни неща. Ще започнем с нещо "безобидно" като разместване на предмети на необичайни места и измисляне на странни звуци, идващи от определени части на имението. Поетапно ще направим така, че ергенките да мислят, че в имението има дух 😂...тоест ще ги докараме до ДЖИПРИСАНТЬИ.😆 Емпатът в мен казва, че цялата сюжетна линия минава границата на хуманния подход...но, от друга страна, нарцистичната страна в мен рязко отсича - К'во пък толкова.🤭
Естествено, целият този заговор ще стане достояние едва след финала на предаването. И Анна-Мария, и Елена, и Даниела, и МарЧин😂 ще ни дишат прахта.
Написано е вече, съобщението е пратено към Вселената, обратното броене е започнало. Въпрос на време е да се случи.😀 Пък ако в целия този фарс се зароди и любов - берекет версин!😅

# 1 865
Наистина е много грозно цял сезон Синтия да се прави на света вода ненапита, а после да излезне и да коментира сякаш е била топ участник. Тя въобще не беше реален участник. Това за кучето Ферай аз не бих й простила. Извънредно обидно. Виктор съвсем не е толкова “тъп”, просто гроздето е кисело. Същото важи и за Васил, нищо че е AI. Никой въобще не я отрази сериозно.
Росица съм я защитавала многократно, но на последната среща с Васил ми ставна съвсем неприятна. Вярвам на Александра за всичко казано от нея.
Бранимира - детска работа. Тя е свястно момиче за мен. Научила е думи като травма и пр. и иска да твърди такова нещо. Сега, по-стара съм от нея, но, да, от дълги връзки не излизаш сух от водата - само по-мъдър. Искала е малко тръпка - на ти тръпка, то върви и с целия хейт това преживяване. Дано се съвземе, това ще й бъде полезно преживяване как да се научи да праща хорското мнение по дяволите. Жал ми е, защото тя се е надявала да хареса Виктор, но не става насила хубост.
Ето Клаудия - умира по него, той затова й се върза, да усети цялото това обожание.

# 1 866
Някой спомена, че подкастът с Бранка бил много интересен и си го пуснах (ударна серия днес). Останаха ми още само 20 минути, но го спирам. Нищо интересно не каза, нищо. Единствено това за Елвира, което вече го има в темата. Знаете колко детайлно предавам подкастите по принцип, но в случая не мога да кажа нищо. Виктор бил скован, не бил уверен, Любка била супер, обстановката била гадна - комарите ги хапели по срещите, ала бала. Често си противоречеше - първо каза, че разбрала, че с Виктор няма да им се получи още на първата среща, после почна да твърди, че до последно се чудила. Скука.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 00:12 от Lilly_85

# 1 867
Ние Кики полтъргайста ли ще гледаме или Ергенът? Татко Танко не е ли на възраст, ще го изплашите.

# 1 868
  • Stockholm
green_lizard, аз се записвам за Франция Joy За книгата, откъде ще преписваме? За ерген само Танко ли е планиран? Иначе сценарият ми харесва Joy

# 1 869
  • София /Абсурдистан
Тц, за този ерген не се кандидатирам аз. Страх ме е от жена му.

# 1 870
Тц, за този ерген не се кандидатирам аз. Страх ме е от жена му.
Стига да обещаеш, че с Танко ще кръстите детето Светла, няма да ви направи проблем.

# 1 871
Гледам Ива в надкаст, какво им става на тия момичета, след излизането още повече корекции! Ивето каза устни и брадичка, но може и в скуличкиет малко... Лицето май е по-продълговато?
Скрит текст:

И Мартина още по-големи джуки...

# 1 872
  • Stockholm
От хонорарa са се "освежили" допълнително Joy Но все пак хит на сезона си остават:  неуспешна ринопластика, огромни скули, кастанети и накладки Joy

# 1 873
Ива няма нужда от никакви корекции - тя си е натурална хубавица. Жалко, че се е подвела по тренда. Вече имам чувството, че правят такива неща по-скоро за да демонстрират, че и те могат да си го позволят, отколкото за да променят нещо в положителна насока.

# 1 874
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много добро впечатление ми направи Даниела на бара - уж работа не пипала, ама беше фурия направо.

Как от монтирани кадри разбра,че Даниела е била фурия? Освен да ходи от масата до бара с чаши коктейл,не съм забелязала друго.

Гледам Бранимира и не я харесвам.
8 месеца подритва Виктор, реже го за срещи,пет пари не дава за него,обаче видиш ли ти, канят я на безплатна почивка в Шри Ланка и изведнъж се сетила,че можело и да се влюби в него...? Но иначе 8м преди това не ти мина през ума тази мисъл?

Ох и като ми кажат разни 21г хлапетии как имали драми,травми и депресии? Нищо невидяли от живота...

За Виктор прекалено много се била изхабила. Smiley Smiley
На 25-та минута съм и вече имам нужда от почивка.

Общи условия

Активация на акаунт