🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 825
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 845
Бранка още от първата среща с Виктор със слона, разбра че не го харесва. Но и се услади безплатната почивка във Шри Ланка и нямаше доблестта да си тръгне веднага. Тръгна чак като пак я напъна за отговор.
По тази логика трябваше всички (без 3-4) девойки да си тръгнат веднага и да няма изобщо предаване.

# 1 846
Сега говори за Даниела и книгата ѝ. Не харесва Даниела, но от любопитство прочела книгата ѝ след като излязла. В книгата почти не се говорило за пари, само 2-3 пъти се споменавали. Основната тема била любовта към себе си. Харесал ѝ смисълът, но била написана много непрофесионално, тип “мило дневниче”.

# 1 847
  • България
Добре че са ѝ оправили носа, че съвсем...Не очаквах да е толкова противна, макар да усещах, че не е бяла и добра. Вместо да обяснява кой какъв бил, да отиде и да си оправи и ленивото око.
С всичко съм съгласна без коментара за зрението. Тези неща и с операция са трудно поправими и не ни касаят.

# 1 848
  • София
Бранимира ми хареса в Надкаст.
Опитала е, искала е да даде възможност нещата с Виктор да се получат, но с дърво като него - не виждам как би могло. Тя е съвсем различен човек от него, напълно.
Хейтът ѝ е дошъл в повече, но според мен го понася мъжки. Simple Smile

# 1 849
  • Stockholm
Е за какво толкова са хейтили Брани? Естествено, без негативни коментари в социалките няма как да мине в нейната ситуация риалити шоу, но все пак яростен хейт не вярвам да е имало.

# 1 850
Мен най ми хареса Николина. Влезе и излезе Simple Smile

# 1 851
Опитах да слушам Синтия. Отплесва се в странични, несвързани, истории, губи си мисълта, мъка. Стана ми ясно само, че тя е пълна с положителна качества - артистична, музикална, емпатична, с режисьорски поглед, а другите не струват.

# 1 852
Туджаров пита тенденциозно ли продукцията представя Даниела като толкова меркантилна, Синтия отговори “Да”. В къщата рядко говорила за пари - основната ѝ тема била йога, макар че Синтия рядко си говорила с нея, защото не я харесвала особено.

За Росица каза, че била истеричка и дори в много незначителни ситуации издивявала. Например един ден се оправяли за коктейл ли, среща ли - не разбрах. Александра казала на Ивет, че е много красива. Росица съответно побесняла, че едва ли не за Ивет има комплимент, а не за нея.

# 1 853
  • София
Опитах да изгледам надкаста със Синтия, но мозъкът ми се изпили след 600-ното “нали”.

# 1 854
Опитах да изгледам надкаста със Синтия, но мозъкът ми се изпили след 600-ното “нали”.
Аз се жертвам. 😁 Преполових го вече и съм в потрес. За всички намери да каже по нещо лошо, освен май за Мартина. Може би щеше да изглежда по-адекватна, ако не беше се мазнила цял сезон… И ако самочувствието ѝ можеше да се побере в студиото. Даже Клаудия я дразнила в началото защото “била много кротка”. Да ѝ имам причината.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 21:54 от Lilly_85

# 1 855
  • Stockholm
Аз се учудих, че Виктор изобщо я избра в предварителния разговор. Посредствена във всяко отношение. Изобщо Синтия ми хареса  единствено, когато реши да си ходи. Хобаво ѝ беше прощалното слово, без майтап.

# 1 856
Ще излезе, че Даниела е цвете накрая.

# 1 857
  • Stockholm
Коя беше тя?

# 1 858
Автор на книги, вдъхновител, идеолог

# 1 859
Автор на книги, вдъхновител, идеолог
Айгюл Гюнер

Общи условия

Активация на акаунт