🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 840
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 830
Не очаквайте изненада - Витя си каза, че обича да изтезава жените. Вие сте с мръсно подсъзнание и какво си помислихте - а той просто имаше предвид изтезанието да го гледаме как се мъчи да измисли нещо умно.

# 1 831
  • Stockholm
Виждам, че коментирате другите участнички , но ще се върна на Даниела ( гледам избирателно и с известно закъснение) , да ме прощавате.
Та …парадоксалното в нейните ….мммм….”теории”( книги и каквото там още прави ) е , че уж съветва женската аудитория  “как да бъдат жени” пък накрая се оказва , че ще имат нужда от ………едни други жени , които да въртят домакинството и да се грижат за децата ( ако пък вземат и да ги родят , сигурно ще е още по-добре , няма да се развалят фигурите и рахатлъка на тези първите , я…)! Объркващо е….значи единият тип жени ще дават ……”енергия”, а другият ….енергично ще вършат останалото ( разбирай “всичко”) ….
И като казах  “енергия” …. има ли смисъл да се избързва със строежа на новите  ядрени блокове на АЕЦ “Козлодуй” , след като Даниела и нейните последователки спокойно могат да осигурят енергоподаването за няколко години напред ….?!

Изглежда, че са преустановени  анализите за  тази персона Joy То бяха дискусии, диалози, монолози, роднини, приятелки, адвокати, битки, някои от които завършили даже с жертви на бойното поле Joy За съжаление няма как да се проследят. Та днес, още от сутринта  мога категорично да констатирам  мижав интерес Joy което безкрайно ме радва. Мадамите си пишат за всичко друго, но не и за това лице, скоро и името ѝ няма да помним Joy

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 20:05 от silsto

# 1 832
За мен най-голямото були си остава АМ, Синтия и тя ми падна в очите след преразказите на подкаста тук. Освен това казва, че е приятелка с групата Косара-АМ.

# 1 833
Добре, че има подкасти тези дни, че яко писва да дъвчем и предъвкваме Даниела. В един момент се повтаряше едно и също.

Смятам довечера да гледам и подкаста със Синтия - интересно ми е как това уж скромно момиче оставя белези от бой по съученичките си. Имах чувството, че нещо не е наред там, откакто нарече Ферай “куче”… Обичам кучета адски много, но не е ок да наричаш човек така, колкото и да те дразни.

# 1 834
Синтия след този подкаст ми падна в очите, само хейти, първо Виктор, после Васил. Всички други са виновни, носи тетрадки, описвала всичко. Бил и длъжен Виктор на рождения и ден да я покани,  особено че знаел, че обичала деца.🥱🥱

# 1 835
  • Stockholm
Не очаквайте изненада - Витя си каза, че обича да изтезава жените. Вие сте с мръсно подсъзнание и какво си помислихте - а той просто имаше предвид изтезанието да го гледаме как се мъчи да измисли нещо умно.

Да, паметен момент беше как Викито   изтърси на всеослушание, в неподходящо време и място, че обича да изтезава   Joy Чак Мартин събра погледа от шок. И това го каза, след случая, когато  не можа да отвори бутилка шампанско. Дали има някаква връзка между двете действия, може доцентите по психология да се изкажат Joy

# 1 836
Ау, Синтия наистина е брутално злобна. Още съм в началото, но директно нарече Виктор “тъп”, подигра се, че нямало да стане добър режисьор от него (нали учи режисура) - такива неща. Не ѝ прави чест да говори така за човек, на който се натискаше, докато не влезе Васил.

# 1 837
  • Stockholm
Не мога да си причиня подкаст със Синтия. Иначе не е в голяма грешка в преценката си за Викито. За  какъв режисьор мечтае? Тук трябва и талант, и интелект, и креативност и още куп други качества, които той не притежава. Това не означава, че трябва да бъде обиждан, разбира се.  Просто сам ще се сблъсква с провали и разочарования, един от които беше и участието му в Ергенът.

# 1 838
  • София
Надкасти почти не гледам, но ако има с Виктор, съм първа. Този човек ме кара да се смея с глас, даже си го връщам. Уникален е и е страхотно попадение за реалити формат (знам, че си смених мнението на 360 градуса за него, но не предполагах, че е чак толкова абсурден).

# 1 839
От надкаст със Синтия, май става ясно че Ники Николов няма да участва,  а не Виктор.  Аз така го разбрах,  ставаше на въпрос, че историята за теста на Ферай я знаят само Ники и Мартин. И от двамата само Мартин ще дойде.
Напротив ,Виктор няма да участва в Надкаста ,защото вече е на снимки в друго предаване.

# 1 840
Ау, Синтия наистина е брутално злобна. Още съм в началото, но директно нарече Виктор “тъп”, подигра се, че нямало да стане добър режисьор от него (нали учи режисура) - такива неща. Не ѝ прави чест да говори така за човек, на който се натискаше, докато не влезе Васил.

Да, но Виктор има ефирно време и поддържащата мъжка роля в шоуто, а тя с талантите й - нищо.
Редактирам се: поне таблата научила. И то с Роси.

# 1 841
Не мога да си причиня подкаст със Синтия. Иначе не е в голяма грешка в преценката си за Викито. За  какъв режисьор мечтае? Тук трябва и талант, и интелект, и креативност и още куп други качества, които той не притежава. Това не означава, че трябва да бъде обиждан, разбира се.  Просто сам ще се сблъсква с провали и разочарования, един от които беше и участието му в Ергенът.
Да де, ама да го каже в ефир? Още на срещата в София ѝ станало ясно, че той не разбира от тази професия. Издразнило я, защото и тя е в този бранш. Защо не му върна роза тогава? Отговорът е ясен - злобее, защото той нямаше никакъв интерес към нея. Забравих да спомена как каза, че Виктор бил Мис България… Упс, Мистър България - поправи тя “случайната” грешка. Жалка история.

Иначе по самохвалство не отстъпва на Косара. От продукцията май ѝ направиха услуга да не я излъчват много, защото е направо противна.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 21:01 от Lilly_85

# 1 842
Уж беше кротка и тиха,сега не млъкна, нареди всички,  и за Косара и за Бранимира. За ергените, призна си че тя задала въпроса за триъгълника.
Тя искала да е режисьор, Виктор не ставал, а тя да. Много самочувствие, много нещо.
Васил я разочаровал, копирали я и двамата ергени.

# 1 843
Добре че са ѝ оправили носа, че съвсем...Не очаквах да е толкова противна, макар да усещах, че не е бяла и добра. Вместо да обяснява кой какъв бил, да отиде и да си оправи и ленивото око.

# 1 844
  • Stockholm
Да, не ѝ прави чест да бъде по- ниска от тревата по време на шоуто, (аз лично не я забелязвах до индивидуалната среща с Васил), а след като излезе да започне да бълва.

Общи условия

Активация на акаунт