🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 830
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 755
Ще видим докога.

# 1 756
Бранка в Надкаст беше много спокойна. Личи, че е малка още. Не беше за това предаване, но предполагам вниманието от Ники Николов (не от Виктор), я е поласкало и не е устояла.
В самото предаване не ми беше симпатична, но пък беше различна от другите и с това интересна. Например Косара повтаря за себе си, че е различна, но не е, а Бранимира се отличаваше.

# 1 757
  • Sofia
От последните Надкасти, не съм завършила само този с Бранимира. И той ми е най-интересен, до момента.

На този със Синтия, ми стана досадно. Като извади тефтера с конспекта, тази жена, няма спирка на приказките. Назобена с клишета до козирката, все едно чета заглавията по рафтовете за книги, за самоусъвършенстване. То не бяха "токсични отношения", то не бяха, на кого му били натиснали "бутоните"...и бля-бля-бля. Като цяло, остана ми впечатлението за преекспониране на негативите, на другите и същевременно самоизтъкване.

Иначе, от  задкулисните истории, които сподели, изненадата беше, че Ферай се е държала много арогантно в началото с всички, и с персонала, и с екипа. Налагало се Н.Н. да спира снимките, за да я поставя на място. Гледай ти, хрисимото Ферайче! Smiley
Кога е качен надкаста с Бранимира? На мен не ми излиза?
и аз не мога да намеря, и този със Синтия също.
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/nadcast/

# 1 758
  • Stockholm
На мен ми хареса как Бранка обясни на Виктор и респективно на нас защо се чувства некомфортно. Жегата, закъсняването на цикъла, подуването и т.н. Тя има такива черти на лицето, които са издайнически и веднага си личи дискомфорта. Затова изглеждаше като вечния борсук. Но точно в този момент, когато си споделяше това, беше облечена с черна плътна блуза с дълги ръкави Joy И у други съм го забелязала - изпотени, пот капе отвсякъде, но   навлечени Rolling Eyes

# 1 759
Стига сега - в първия епизод там в залата за балет всички много харесаха Бранка. Допреди пипалото бяха основно положителните коментари за нея.
На мен не ми хареса още тогава, останалите могат да коментират за себе си.
Видя ми се надута, не особено пластична за претенциите си за танцьор и най-вече непривлекателна.
Абсолютно дЪрво. Гимнастичките, които са се преквалифицирали на танцьорки са много по-пластични.  Пуснете си видеа с купоните и вижте другите моми колко по-кръшни са. Девойката няма никакъв шанс за професионална балерина.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 20:06 от LadyCharming

# 1 760
Гледам в новините една възрастна жена, която тъжи за потрошената си от градушка градина и за починалия си съпруг, с когото винаги си деляли първото узряло доматче.
Даниела в Чепеларе дали би се радвала на доматите в двора, кога и къде се объркаха ценностите?
Много ми харесва коментарът.
Учудвам се на тенденцията образът на Даниела да започне да бъде харесван... или поне по-малко нехаресван. Не, тя е антипод на жена. За каква женска енергия може да говори, като дори не е майка. Делюжънъл за външния си вид, преправен с идеята точно да се хареса на определен тип мъже-касички. С глеповатия си кикот и претенции, от които да му се догади на всеки нормален човек. Изкуствена външно, вътрешно. Жалък опит да следва онези курсове на Кобилина за гейшата, които някога рекламираше. Такива като нея трябва да бъдат давани за лош пример, а не да успяват да спечелят ергенът. От нея лъха на комплекси. Валидира себе си с това дали е успяла да си хване богат мъж. Удоволствията на живота са почивки и екскурзии, може и без мъжа, но той да ги плати. Просто наистина анти ми е отвсякъде...
Това е много комунистическо мислене, има жени, които цял живот не са майки и пак са жени, има и такива, които са майки, но нямат никаква женска енергия, не майчинството те прави жена, някои дори тогава губят женската си енергия. Има и жени, които предлагат само майчинско обгрижване за мъжа, но често той си хваща любовница. Не харесвам нищо у Даниела.

# 1 761
  • Stockholm
Да, за професионална балерина едва ли има шанс, но е височка, с много правилни пропорции, дрехите ѝ стоят перфектно, дори и когато беше подута. Може би манекен би било добре за нея.

# 1 762
Тя не е балерина. Занимава се с театър на движението, което е… Мятане по сцената, така като гледам, но признавам, че не съм на “ти” с изкуството, та за мен изглежда хаотично и неадекватно.

# 1 763
Аз съм много потресена от Синтия, как с усмивка разказваше в Надкаст,че е оставила белег в корема!!! на едно момиче! Хора, тя се хвалеше с това! Много умната Синтия , дето била много емпатична ( по нейни думи), се гордее с чепатия си характер и се хвали как щяла да ги набие, но добре ,че имало договор! В предавенето се видя, че е злобна , но явно добре я прикриха, че е едно от основните булита! Моля, да не осъществява мечтата си да има детска градина тази превзета злобарка! Не знам, уж сме против насилието като общество , а такива неща се подминават и не се забелязват въобще! Само сеира е важен и главно се коментира меркантилността на Даниела! А това, че бие Мартин постояно, много рядко се отбелязва,че не е женствено! Мартина и Александра тръбят навсякъде как са против насилието, а първи дружки с булитата Синтия и Анна Мария!

# 1 764
От последните Надкасти, не съм завършила само този с Бранимира. И той ми е най-интересен, до момента.

На този със Синтия, ми стана досадно. Като извади тефтера с конспекта, тази жена, няма спирка на приказките. Назобена с клишета до козирката, все едно чета заглавията по рафтовете за книги, за самоусъвършенстване. То не бяха "токсични отношения", то не бяха, на кого му били натиснали "бутоните"...и бля-бля-бля. Като цяло, остана ми впечатлението за преекспониране на негативите, на другите и същевременно самоизтъкване.

Иначе, от  задкулисните истории, които сподели, изненадата беше, че Ферай се е държала много арогантно в началото с всички, и с персонала, и с екипа. Налагало се Н.Н. да спира снимките, за да я поставя на място. Гледай ти, хрисимото Ферайче! Smiley
Кога е качен надкаста с Бранимира? На мен не ми излиза?
и аз не мога да намеря, и този със Синтия също.
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/nadcast/
Мерси😊

# 1 765
Бранка още от първата среща с Виктор със слона, разбра че не го харесва. Но и се услади безплатната почивка във Шри Ланка и нямаше доблестта да си тръгне веднага. Тръгна чак като пак я напъна за отговор.

# 1 766
За мен си беше вътре за екранно време. Опитва се да пробие на сцената все пак. Не смятам, че почивката ѝ е харесала, защото не спря да се оплаква. За Виктор пък - абсурд. Ако за 8 месеца навън не е проявила желание да излязат заедно, няма логика да хуква на другия край на света да се бори за него. Може би се е надявала някоя друга да му грабне вниманието, но накрая останаха три и я хвана шубе, че вярно ще вземе да ѝ предложи пръстен. 😁

# 1 767
На мен ми хареса как Бранка обясни на Виктор и респективно на нас защо се чувства некомфортно. Жегата, закъсняването на цикъла, подуването и т.н. Тя има такива черти на лицето, които са издайнически и веднага си личи дискомфорта. Затова изглеждаше като вечния борсук. Но точно в този момент, когато си споделяше това, беше облечена с черна плътна блуза с дълги ръкави Joy И у други съм го забелязала - изпотени, пот капе отвсякъде, но   навлечени Rolling Eyes

Обаче в Надкаста не е била борсук, всичко разказваше с интерес, желание, беше много усмихната, доволна, направо друг човек, учудих се 😁

# 1 768
Този сезон са наредени джанъмка, актриса, джанъмка, актриса, джанъмка, ...

Точно.
Явно много са бързали и за по-естествените момичета са поканили кандидат-актриски, които искат името им да се чуе и да се пробват повече пред камера. А за тунингованите са се обърнали към контингента на и около Мартин. Виктор кандидат режисьор с кандидат актриси и Мартин с негов и на аверите персонал. Май подборът е станал преди официалната процедура още.

# 1 769
Не, на Виктор повечето са кандидатствали и са се явили на кастинг. Мартинките са поканени.

Общи условия

Активация на акаунт