🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 840
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Stockholm
Според мен и Ади и Клаудия не са имали достатъчно средства за дрехи преди шоуто. Но и вкусът им за стайлинг не е от най-класните Joy Май само Бранимира ми е правила впечатление с изискан стил. Всички останали са кичозни. А Данка с тези гърди вечно на показ и дълги хипарски рокли или пък къси клинчета, прекалено дългата коса, смешните плитчици, а за фейса направо да не говорим,  ми е много, много далече от модна икона.

# 1 606
  • # супернатурална #
Дотук една потребителка от форума е с по-добър английски от Даниела, и една с по-хубав з@дник. Но да се върнем на формАта. Там никоя (от оставащите) не е показала по-добро от първото и по-добро от второто. Еле пък в комбинация. Иначе....къде е Данка, къде сме ние!

Изборът на думата "бохем" за описание на непознат ни човек от негов близък, бе критикуван яростно само от нехаресващите Даниела. Прибавяме го към другите изсмукани от пръстите кусури, като освен "коланът" любимото ми е, че е ниска и не отива на Мартин.
 ?!?.  
Толкова за обективността.
Цитатът от книгата и, който Мартин прочете, не бе коментиран, за разлика от коментарите на някаква хейтърка. Сигурно защото в самия цитат не се намери нищо, ама нищо за което да се хванете. Звучеше съвсем нормално, и, опазил ме Бог, бе правилно построен.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 17:53 от Г. Краули

# 1 607
  • София
Ако ги нямаше Мартин и Даниела не знам какво щяхме да му гледаме на този сезон.
Като за това предаване са си на място. Снощи Даниела беше по-забавната, беше в стихията си, не толкова статична, общителна, игрива, флиртуваща. На Мартин май задачата не му допадна, но се постара да не му проличи много. От двамата той е по-мързеливият Simple Smile

# 1 608
Извинете може ли линк към надкаста със Синтия? Не го намирам... Благодаря! Simple Smile

# 1 609
Приемащите всичко потребителки, да приемат и че не всички мислят като тях и да изтрият пяната. Аз приемам, че има различни, приемете го и вие, не сме ви в къщата. 😜

# 1 610
На тази Станислава вчера ѝ изгледах две видеа. Хубаво, иска да се популяризира сега покрай нашумелите теми Даниела, меркантилност...
Даниела във никакъв случай не говори на нея чрез книгата. В никой случай тя не е таргета на книгата. Нито нейните последователи. Таргета на книгата са момичета, каквито съм срещала през годините из София, които още преди пет, шест, осем..даже десет ..години са ми казвали неща от типа: "Първо питам каква кола кара пича.По колата ще познаеш колко заможен е"; "Изобщо не влизам ако не е Бентли"....абе имам истории...аз мога да напиша книга. В началото бях втрещена, просто защото живях в затворен кръг и общувах с хора слични на мен.
Тези момичета със сигурност не следват Станислава. Но тя си намери ниша и цоца в момента.

# 1 611
Благодаря за преразказа за Синтия. Като излезе в YouTube, ще го изгледам. Според мен е най-интелигентната там, днес в Преди обед казаха, че учи при Теди Москов. Товар което е казала за Ферай ме учудва, мислех, че е добродушна, откъде това самочувствие?! Тя и Елвира казваше, че като са си говорили казвала, че и трябвали по 15к на месец.

# 1 612
Милата тя, изгони я Мартин, не я дават вече по ТиВито и усети, че славата взе да се изпарява. Иска пак да разбуни кошера.

# 1 613
И аз си купих Нуй вчера, но го изядох и заспах преди епизода.😂 Той Мартин е ясен, щеше да е скучно без него. Точно защото е директен, прям и слага на масата нещата, и то без да се притеснява. Обаче не обявява колко е честен на всеоуслушание, пък после да се крие в миша дупка. Така че ...🤣

# 1 614
Аз го гледам заради нуя само. Друга причина няма.
Joy

Ти си най на далавера. Отиде на Коачелата, обогати си речника с нови думи, изми между другото плочките в банята, нуя ти носи радост... За завиждане си, да знаеш.
Сал един Танко и липсва...

# 1 615
Теди Москов къде преподава актьорско майсторство? В ПУ ли?

Този сезон са наредени джанъмка, актриса, джанъмка, актриса, джанъмка, ...

# 1 616
Мен Станислава ме напряга,много негативизъм,пердаши тоз'диалект,а,мерси съм.

На Марто писаниците са-шега,шега,ама да си кажем истината.

"Ако толкова ще я критикувате, моля си качете по едно клипче в т.."
Защо пък?Не аз се бутам в национален ефир /или в нетЯ/за гледаемост и известност.Пък и колкото повече хора я коментират,толкова успеваемостта в ловуването на баламурници ще е по-голяма.Тя много добре го знае това.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 18:50 от Морана

# 1 617
Данчето в сервитьорския бизнес..
Скрит текст:

Не може да е с бялата блузка! По-ми ходи тази с черната блуза, която на първата снимка е отляво на момичето с бялата. Ако Даниела е тази с бялата блузка, добре е направила, че се е тунинговала. Сега е много по-впечатляваща, дори и с визия на ромка. На снимката прилича на младо лелче, ужас е направо!

П.С. Обаче децата ще приличат на нея отпреди тунинга...Neutral Face

# 1 618
Даниела си е тази с бялата ризка, има си етикетче даже.

Не знам кога е правена тази снимка, но и там e i много изразени бръчки около устата, които я състаряват. Тази до нея е по-младолика и по-хубава. Сестра ѝ? Rolling Eyes

Въпреки това на тези снимки определено ми харесва повече, защото прилича на човек.

# 1 619
Хайде пак като по миналата година,който не харесва главната героиня(тогава беше Валерия 1)започват да се вадят аргументи от девет кладенеца,да се приписват положителни качества на същата,които уви не притежава и за край..почват да се обиждат инакомислещите.Досадно е и спирам да ви чета.
Кой спомена ,че Марто следвал само Мартина,следва и Анна и ѝ харесва публикации.Така че, смятам че тази реплика по горе е майтап.

Общи условия

Активация на акаунт