🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 874
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 575
Догледах Надкаста с Жоро.
Пускам ги на 2х скорост и пак едвам ги изтърпявам, не знам дали в сайта на БТВ има такава функция, но на нормална скорост не бих могла да ги слушам.
Усетих, че има специално отношение и му допада Клаудия, била много сексапилна на живо, имала много съблазнителна походна и т.н.
Общо взето ала бала портокала, единственото, което ми направи впечатление, беше, че майката на Клаудия е психолог. Бях останала с впечатление, че майката на Бранимира беше психолог, (а може би и двете да са).
Магито измислила още на първата йога среща, да има тази йога поза, в която жената е седнала върху мъжа, но учителката тогава им дала някакви случайни пози и Магито много се ядосала. Сега била много доволна, че я осъществили. WTF?

# 1 576
  • Пловдив
Изкефих се отвсякъде ,като видях как чисти ,бърши, много ѝ подхожда😄😄😄

# 1 577
# 1 578
Не знам защо се прави толкова обстоен анализ на значението на думата "бохем"(слагам я в кавички, че се обърках как значението се натъкмява към ситуацията на използване) при положение, че общо взето сме наясно с нейното значение. На въпроса от Маги " Кажи нещата, които ти харесват в твоите родители"(след като явно не можеш кои не ти харесват) Тя първо започна с баща си( като нищо не каза) и премина към майка си с обяснение, че харесва свободата, която й е давала. Направо пак нищо не каза, и в това няма проблем. Проблемът е, че много обичала честността и всичко се слагало на масата. Противоречие е да го заявиш по телевизията, а събеседникът ти да си казва нещата в прав текст, иии да правиш нещо съвсем различно. На мен не ми пречи - само се забавлявам. Гледам сега епизода.😂

# 1 579
Освен да си мерят ресторантите. Като отвори Джанъм в Лондон, тогава.

# 1 580
# 1 581
  • София
Бубето и Мартина са изпълнили любимата поза на Маг Възглавница. Grinning

# 1 582
Синтия в Надкаст.
Говори си повечко, даже прекалено. Хиперактивна е.
Виктор красив . .но кух, много зле... Отвън преследва едно момиче месеци наред, кани я вътре, вътре също "гони" нея...(Бранимира), все търси отговори почти два месеца...
*Тук отново добавям че Елвира е била права, защо я нападнаха така?
За Даниела не каза лоша дума. Също и за книгата. Даниела не говорила само за пари и енергии и било даже приятно да си говориш с нея, особено защото се изразява добре. Книгата също прочела и описа я от друга гледна точка, (коренно различна от тази на Станислава примерно).
Ферай...нарече я селанщина, искала да я набие Simple Smile (отново имаме екземпляр на буйстващ тинейджър сменил няколко училища заради побой - Синтия) Тук се аргументира: Ферай към всичките се е отнасяла като към прислуга (екипа и персонала)..абе хич не я харесва..
Роси верно е имала няколко изблици на истерия. На някои от тях е присъствала, за други са ѝ разказали.
Косара все специална различна.
Васил чатджипити.
Решила да си тръгне защото Васил още следващия ден е махнал гривната която му сложиха в храма на срещата с нея.
А пък да се насочи от Виктор към Васил: отгоре на всичко, за рождения ѝ ден изпратил торта по Марто и е поканил други три момичета на груповата среща.
Въпроса за жеста с ръцете на Даниела е дошъл от нея.
Индиректно е казала на Маги че не я харесва.
Не пропусна да отбележи че има по-висок стандарт от останалите хора и различен бекграунд.
Натфизджийка ( не знам дали точно в НАТФИЗ учи актьорско майсторство, аз така ги наричам всички).

Нищо особено
Височко мнение си има за себе си. И тя се счита за по умна, различна...

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 15:56 от Glutenfree

# 1 583
Ако някой има желание, нека ни просвети с какво точно си е вдигнала нивото Даниела?! Може да говори, добре. Само дето не знаем дали не ѝ е по рождение това умение. Вече, ако водеше някакви интересни, задълбочени, информативни разговори, да, можем да говорим за ниво. В случая даже на Мартин писна да слуша едни и същи внушения.
Написала книга и се представя като писател, нищо по-малко. Тук съм направо безмълвна. Ниво би било някакво поне да си наеме свестен редактор, ама не би. Описала мечтите си за паразитен живот и системата от манипулации за постигането му. Само дето на 32 г е в Ергенът и с огромен дълг. Ниво да видиш!
Добрала се е до големия град, тунинговала се е от-до, наредила лежерна биография и чака поредния балък с пълен портфейл да я отглежда.
Няма лошо, щом има желаещи, да се урежда жената, но чак пък постижения някакви... Айде да не се увличаме, че току-виж почнем и да завиждаме и мечтаем подобен напредък и за децата си.

# 1 584
Разбира се , че тази Станислава преднамерено тълкува супер злобно и повърхностно . Книгата с две думи е да изискваш от мъжа , не да се задоволяваш само с това , че “има мъж” до теб  и нв си сама жена .

# 1 585
ТаЯ пък коя е?

@ Candy_girl  От това, което тук беше скрийншот не беше баш затова. Ставаше въпрос за “плячка” (мъж) и как да го цицаш. Не забравяме толкова бързо тук , въпреки смуЧитата и джчиприсанчити. Айде ся!

Разбира се , че тази Станислава преднамерено тълкува супер злобно и повърхностно . Книгата с две думи е да изискваш от мъжа , не да се задоволяваш само с това , че “има мъж” до теб  и нв си сама жена .

# 1 586
  • София
Е, АМ. Не я ли позна по описанието? Grinning

# 1 587
# 1 588
Е, АМ. Не я ли позна по описанието? Grinning
Хахаха аз си помислих, че може да е Люба. И тя така седи.

# 1 589
Хубава е Клаудия, но трябва да промени прическа, цвят на косата, червило, грим.
Демек…всичко. Аз бих добавила да промени и гардероба, както и нелепите сандалки. А и Адриана задължително да промени гардероба и сандалите, с най-добри чувства го казвам. В един от епизодите беше с едно метално коланче, което имаше висулка надолу към бедрото, буквално тези, които се носиха през 90те.

Общи условия

Активация на акаунт