🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 943
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 560
Е, можеше да и се откъсне от сърцето едно признание, че и тя е била барманка/сервитьорка, но премълча

То няма нищо срамно в това да си сервитьор, но тя не е споменавала и друго да е работила- ей така за разнообразие. Не зная след гимназията постоянно във връзки ли е била, че е оцеляла. Бачорска е нейна приятелка, която също нападхме заради вързката с Даниел уж с цел облаги, но тя постоянно нещо върши- обзавежда, второ дете му роди, новото заведение също ремонтираше тя. А тази Данка ще излезе, че идва от Бъкингамският дворец. Чак и жена да чисти след нея....не изглежда да е мързелива като я видях как бързо се оправя. За какво се изкарва насила мързел не зная.

# 1 561
Няма лошо, ако човек не харесва живота си, да поиска да го промени. Особено, докато е още млад. Има много хора, които не харесват живота си, но не правят нищо и си стоят на едно и също място. В това отношение Даниела е направила пълна промяна, рестарт на всичко, започвайки от визията си и след това лека-полека е продължила. Не се знае от къде точно е тръгнала - дали от сервитьорка или от по-нискоквалифициран и тежък труд. При всички положения е вдигнала нивото. Тъпото е, че с тези претенции и категоричното заявяване, че отказва да свърши дори минимална домакинска работа, предобря работата доста и рискува с това поведение да не стигне там, за където е тръгнала. Поне аз така мисля. Но може и да греша. Разсъждавам си просто

# 1 562
Това, че тя казва, че са я издържали богати мъже, не значи , че е истина. Всичко сочи за обратното. Тя много неща казва. Повечето са фантасмагории.
Ако си издържана от богати мъже няма да си на червено нито да си в подобно предаване. Даже и Анета и го каза.

Със сигурност е работила нискоквалифициран труд, няма лошо, работила е. Предвид издигането й нагоре, от сервитьорка или барман до това да я издържат богати мъже и от сервираща, да й сервират, разбирам защо смята, че няма провал в живота. За нея си, като знае от къде е тръгнала и според собствените си представи за успех, тя е топ ъф дъ топ.

# 1 563
И Мелания говори с акцент, но не й пречи да е първа дама.
Тук все сме по католици от папата.

# 1 564
Напълно съм съгласна, Lady Cassiopeia, aмбициозна е, явно се справя някак си с живота, но нонстоп опяването, че работа не пипва, а трябва да бъде издържана звучи грозно и й направи лоша услуга. Другояче можеше да го отиграе, но Даниела има тежки комплекси и те й пречат да бъде откровена и естествена. Иначе не е глупава и има капацитет.

# 1 565
Заличаване и пренаписване на миналото, това е проблема.
Даже щеше да стане по-симпатична, ако тук-там вмъкне някое признание, че и тя е била сред простолюдие и тя е мила чаши.

Рускините поне редуват лъжа, измислица, истина - да не прозира чак толкова ординерното минало

# 1 566
Ако прочета още веднъж клюкини за Данкиния баща ще си изманифестирам едно шотче от ония силните. Sweat Smile
Гледах обиколките с Туджаров с последните две порции изгонени дами и всъщност бяха доста свежи и забавни. Момите бяха отпуснати, имаше постоянно шеги и забава. Дори бурсука Бранка беше в настроение и се закачаше, измисляше забавни предизвикателства.
На интервютата зад кадър, много се смях с американката. Не знам дали се друса, но е добро качество, това което ползва явно, ако е така. Голямо кискане и глупости, чак Туджаров едва се съсредоточаваше да ѝ задава въпросите.
По-интересно ми бе да гледам на Туджаров материала, отколкото официалните епизоди от тези дни.

# 1 567
Това, че тя казва, че са я издържали богати мъже, не значи , че е истина. Всичко сочи за обратното. Тя много неща казва. Повечето са фантасмагории.
Ако си издържана от богати мъже няма да си на червено нито да си в подобно предаване. Даже и Анета и го каза.
Точно така.
Иска и се да е издържат богати мъже.
Патологичен лъжец е Даниела.

# 1 568

Точно това дразни - че постоянно и за всичко лъже и всичко около нея е фалшиво. Като се започне от името й, минавайки през лицето й, през постоянното й повтаряне колко добре е живяла и колко е била глезена от бившите и какъв бохем е баща й, та се стигне до любовта й към Мартин. Всичко е една голяма лъжа, балон, в който тя живее, мислейки, че останалите ядат доматите с колците и вярват на всичко, което казва. Затова момичетата в къщата постоянно му повтаряха на Мартин, че Даниела е фалшива.  Защото тя наистина е. За мен тя е една празна отвътре жена, която или не е способна, или не си позволява да изпита каквито и да било чувства и емоции към когото и за каквото и да е.

# 1 569
Е, ако не я е издържал поне един богат мъж, аз не си обяснявам откъде жена без богати родители и неработеща, си позволява бижута на Шопар, силиконов бюст, ринопластика, цялостен ремонт на зъбите, филъри и пр. Това не са евтини неща и няма как да ги има, без нечии финансови инжекции.

# 1 570
Качени ли са вече в ЮТ?

Цитат на: anonymiss link=topic=1770917.
По-интересно ми бе да гледам на Туджаров материала, отколкото официалните епизоди от тези дни.
[/quote

# 1 571
120 К дългове много неща купуват, и това е официалното, кой знае колко хора може да е завлекла с пари. Няма да го изключа.

Е, ако не я е издържал поне един богат мъж, аз не си обяснявам откъде жена без богати родители и неработеща, си позволява бижута на Шопар, силиконов бюст, ринопластика, цялостен ремонт на зъбите, филъри и пр. Това не са евтини неща и няма как да ги има, без нечии финансови инжекции.

# 1 572
  • София
Относно Надкаст- мен пък ме дразни Жоро, който за всяко нещо се опитва да оправдава Даниела, Неделчо не я обижда, напротив много добре се обосновава кое му е странно и не прави добро впечатление.

А, добре, не съм само аз! Слушам го в момента и едва го издържам, за пръв път си мисля да не го слушам докрай, че ми е много антипатичен и глуповат този Жоро.

# 1 573
Никой не говори за акцент, а за елементарни граматични грешки, които предполагат доста ниско ниво. Нещо, което е съвсем нормално за Даниела, която не парадира, и съвсем не за училите във Великобритания ергени. Особено Мартин, който снощи тръгна да се прави на преподавател по фонетика... Акцентът не определя нивото, едни от най-добрите филолози говорят с доста тежък акцент.

# 1 574
120 К дългове много неща купуват, и това е официалното, кой знае колко хора може да е завлекла с пари. Няма да го изключа.

Съвсем забравих за дълговете й!
От друга страна - щом Мартин е разпитал за нея и са го уверили, че не е лека жена, значи я знаят в средите му. Откъде я знаят? Че много е танцувала в Джанъм? Най-вероятно я знаят като бившата на еди кой си. А явно този бивш не е никой, щом й е правил такива подаръци, а и Мартин 100% знае кой е, защото очевидно ревнува от него, а и се изпусна - да не те чакат на летището в София, сигурни ли сме, че е бивш?
Той и за това толкова я хареса, мери си го с някой Мартинчо... някой с когото се знаят, дори само дистанционно.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 15:33 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт