🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 915
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 740
По принцип нищо не пречи да пуснат Виктор да гостува в Надкаст дори и още да е участник в Къщата на инфлуенсърите. Води се работен ангажимент. Предвид, че Надкаст се снима от Павел и Ицака, не е абсолютно никакъв конфликт на интереси.

# 1 741
  • Бургас
Мартина поздравява Люба за РД с тази снимка 🤣🤣

И после-добричка била, някой друг път  Smirk

Синтия и тя се оказа много надута. Беше ми любимка. Мсилех, че е умна и обрана, но ако и бяха обърнали внимание щяхме и от нея да видим поведение а ла Бранимира. Тя на 21 с такова огромно самочувствие и тя, несъответстващо нито на външността, нито на капацитета и.

Наистина Даниела започва все повече да трупа положителни точки. Тя си е момиче от народа и знае 2 и 200. Тези дето ги плещи са, защото е видяла ниша за пари в тази област. Макар, че малко е позакъсняла.

# 1 742
Ами сладко е и са много хубави.
Скрит текст:
Любомира тук е много хубава.

# 1 743
От последните Надкасти, не съм завършила само този с Бранимира. И той ми е най-интересен, до момента.

На този със Синтия, ми стана досадно. Като извади тефтера с конспекта, тази жена, няма спирка на приказките. Назобена с клишета до козирката, все едно чета заглавията по рафтовете за книги, за самоусъвършенстване. То не бяха "токсични отношения", то не бяха, на кого му били натиснали "бутоните"...и бля-бля-бля. Като цяло, остана ми впечатлението за преекспониране на негативите, на другите и същевременно самоизтъкване.

Иначе, от  задкулисните истории, които сподели, изненадата беше, че Ферай се е държала много арогантно в началото с всички, и с персонала, и с екипа. Налагало се Н.Н. да спира снимките, за да я поставя на място. Гледай ти, хрисимото Ферайче! Smiley
Кога е качен надкаста с Бранимира? На мен не ми излиза?
и аз не мога да намеря, и този със Синтия също.

# 1 744
  • България
За мен Бранка е злодеят на сезона. Ето нейните грешки:
1. Вики я сваля 8 месеца в реалността и тя не искаше и на среща да иде. Вместо да го отреже както трябва и тази свалка да спре окончателно, тя все пак му е давала празни надежди.
2. Ергенът Вики кани Бранка да участва в Ергенът и още от залата за балет си личи, че тя не го харесва и не го иска, не й е приятен.
3. Влиза в шоуто с нулев ентусиазъм, разиграва го, казва на всички други, че не го харесва - след срещата със слона "бил много смотан".
4. Въпреки горните си грешки тя се застоява в шоуто, което е с цел любов, и го целува, а не се отдръпва. Това покачва надеждите му още повече.
5. Казва на Мартин, другарче на Вики, че не харесва Вики и няма как да се случи нищо между тях
Възползва се от ситуацията без да мисли дали не наранява Вики, заблуждава го цял сезон. Абсолютна агония! По-кофти персонаж откъм действия нямаше.

И накрая единственото й правилно действие в предаването беше да напусне.

# 1 745
Стига сега - в първия епизод там в залата за балет всички много харесаха Бранка. Допреди пипалото бяха основно положителните коментари за нея.

# 1 746
  • България
Стига сега - в първия епизод там в залата за балет всички много харесаха Бранка. Допреди пипалото бяха основно положителните коментари за нея.
На мен не ми хареса още тогава, останалите могат да коментират за себе си.
Видя ми се надута, не особено пластична за претенциите си за танцьор и най-вече непривлекателна.

# 1 747
На мен Бранимира ми стана симпатична от ден едно 🤪 и много се учудих, че масово предизвика неодобрение. Ок, после разбрах защо, но тя според мен категорично не е въртиопашка, моля ви, този бурсук?!
Хората сметнаха за гадно от нейна страна да дава надежди на Виктор, без очевидно да има каквото и да е към него. Ако е осъзнато е кофти, но тя наистина е само на 21, каза си, че е мислела, че може да се получи между тях и да се влюби. Той е красив младеж, не е трудно да си го представи човек, дала си е шанс, но не е станало. За мен тя е образът, който обра незаслужено много неодобрение,  при положение, че е едно нормално учещо момиче. Вътре я харесваха участниците, явно е готин човек. Не я видях да участва в скандали и интриги и за мен нещо важно - първа стана от масата, когато гуру Рупецова започна за пореден път да каканиже мантрите си за успех в живота. 😁
Аз подкрепям този коментар! Също не разбрах какво толкова провокира недолюбването на това момиче. За мен тя си е нормалноо 21 годишно, което още не знае какво иска от живота.. В никакъв случай не е въртиопашка и не е лека, и да леко бурсуче си е. Ами на мен ми беше симпатична. Отличаваше се от масата, със стила си, и дори и още да не е съвсем порасналала, аз виждам доста красиви черти на една хубава млада жена. 100% на 30 годиин ще изглежда страхотно!
Доста добре ги виждах с неориенитирания Виктор, според мен добре щяха да си паснат като двойка..

# 1 748
Изобщо няма да се изненадам ако Вико е направил каквото каза на Любка, но с Бранка - "че те гоним в София"

# 1 749
  • София
О, и аз не я харесах Бранка още в София. Като външност се чудех какво е видял в нея Виктор, като отношение - никак не изглеждаше зарадвана от поканата. И така и не ми промени мнението в хода на предаването.

# 1 750
8 месеца някой да ме реже , определено ще го поканя и да ме реже публично. В случая Бранка Виктор , никого не намирам за виновен , а просто не познаващ добре себе си. Виктор защо влиза , емоционално обременен . Дори да не беше влязла Бранка , щеше да я търси във всяка кандидатка. А там действително нямаше и моми които да я отвеят . Поради възраст , не защото не заслужаваха внимание . Той даде няколко шанса все пак

# 1 751
Даниела вече не е жена. Кажете ми, че не се сещам, кое е антиподът на жена? Женската енергия само в майчина такава ли се състои? Сега я одухотворяваме, после ще я обожествяваме. Ежедневно извършваме енергийни практики, триъгълни мудри, утвърждения, включая заклинания. Вече сме на етап левитация. Скоро ще я дадат как левитира покрай басейна, издига се и отива до най-високия храм на Буда, говори с него и се връща при Мартин, който също я одухотворява, но чрез тантрични способи.

# 1 752

Лисица е тя. Фурнаджийска лопата.
 На Марто каза на коктейл, че с Виктор няма да ги бъде и да.да..вика на Марто..аз ще го кажа и на Виктор. Отива тя при Виктор и оооооп...не му го каза. Пачна да върги и суче и да маже л@...на и да маже и да маже...
Е Joy как да я харесам...кое да й харесам....номерцата ли?

# 1 753

Аз още от самото начало в темата писах, че силно ме учудва напъна на Виктор да настъпва една и съща лопата два пъти - на представянето си каза, че е много наранен в края на предходната си "трудна" връзка, тази с пръстена, а после налетЕ пак точно на такава "трудна" жена. Ето защо продължавам да твърдя, че Виктор е рицар с увяхнала роза. Това момче е абсолютен мазохист.

# 1 754
  • Stockholm
Даниела вече не е жена. Кажете ми, че не се сещам, кое е антиподът на жена? Женската енергия само в майчина такава ли се състои? Сега я одухотворяваме, после ще я обожествяваме. Ежедневно извършваме енергийни практики, триъгълни мудри, утвърждения, включая заклинания. Вече сме на етап левитация. Скоро ще я дадат как левитира покрай басейна, издига се и отива до най-високия храм на Буда, говори с него и се връща при Мартин, който също я одухотворява, но чрез тантрични способи.

Интересът към Данка рязко спадна, не е необходимо изкуствено да го стимулираме.

Общи условия

Активация на акаунт