🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 900
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 725
Ако Бранимира честно си му беше казала, че няма сексуално привличане към него, приема го за приятел (за да не го травмира) и беше малко по-добронамерена към него, щеше да е друга историята. Можеше и да не я наричаме бурсук.

Освен това, тя 90% от времето беше начумерена. Кой иска да гледа сърдити млади хора?

В началото ако си беше казала открито на Викито, че няма да стане, дори продукцията да ги е притискала, щяха да намерят решение как тя да си излезе.
Очевидно целта ѝ е била да се задържи по-дълго на екран.

Гледаме точно този формат, защото ни е интересно как се развиват отношенията между различни типове мъже и жени. Нормално е да не харесваме нечие поведение.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 10:04 от LadyCharming

# 1 726
Ми не им се е излизало по една или друга причина, ок. В такъв случай, всички освен Даниела, Косара и Любка трябваше много скоро да излязат, като видят, че към тях има точно 0 интерес. Да, ама не излязоха, а ако бяха - ний ко щяхми да гледами?! 😀

# 1 727
Според мен е различно, защото жени се борят за мъж, а в случая мъжът беше изключително заинтересуван от една жена, като я беше направил свой безспоред фаворит. Тогава е проблем да стоиш, а да нямаш намерение да си финалист. Предаването си има нужда от повече активни статисти, не от повече нежелаещи да бъдат финалисти и да се борят. На мен изобщо не ми беше интересна тяхната сюжетна линия по тази причина.

# 1 728
Ясно е, че не могат дружно да си тръгнат.

Но в конкретния случай с Бранка, който е много различен от общия, тя можеше да е честна в отношенята с него. Ако му беше казала категорично, че не го харесва за гадже, можеше той да не я кани на срещи и постепенно продуцентите да разберат, че от този храст няма да изкочи зайче.

# 1 729
  • Вестерос

Мартина поздравява Люба за РД с тази снимка 🤣🤣

# 1 730
Гледам епизодите с малко закъснение.
Даци с тази оправност и чевръстост ми скочи в очите.
Мога да замижам лееекинко за глупотевините с женските енергии при тази добра изява.
Я как добре комуникираше, адекватно обслужваше и действаше. Забавляваше се и се държеше естествено.
Мартин го бива в приказките, но очевидно е бягал от часовете по трудово. А и после не му се е налагало – видно.
//
Виксъна ми се види ще си ходи сам.
Не е достатъчно влюбен ни в Любка, ни в Клаудия (това момиче е мнооого зловещо).

# 1 731
  • Stockholm
Относно Бранка съм раздвоена. Като един Сократ харесвам и положителните, и критичните коментари Joy Започвам от външния вид- според мен беше най-елегантното момиче във формата. Това че е дошла, въпреки че явно изпитва неприязън към Виктор, си го обяснявам с младост и приключенски дух. Това че още преживява предишната си връзка, също го разбирам. Обаче беше доста грубо, когато каза, че не иска да пада под високата си летва?! Ами тя вече е паднала, а и не е необходимо да унижава Виктор с такива изявления. Относно напускането, мисля че продукцията има контрол за това кога ще се случи. С една дума, Брани остави повече положителни чувства, поне у мен.

# 1 732
От последните Надкасти, не съм завършила само този с Бранимира. И той ми е най-интересен, до момента.

На този със Синтия, ми стана досадно. Като извади тефтера с конспекта, тази жена, няма спирка на приказките. Назобена с клишета до козирката, все едно чета заглавията по рафтовете за книги, за самоусъвършенстване. То не бяха "токсични отношения", то не бяха, на кого му били натиснали "бутоните"...и бля-бля-бля. Като цяло, остана ми впечатлението за преекспониране на негативите, на другите и същевременно самоизтъкване.

Иначе, от  задкулисните истории, които сподели, изненадата беше, че Ферай се е държала много арогантно в началото с всички, и с персонала, и с екипа. Налагало се Н.Н. да спира снимките, за да я поставя на място. Гледай ти, хрисимото Ферайче! Smiley
Кога е качен надкаста с Бранимира? На мен не ми излиза?

# 1 733
От последните Надкасти, не съм завършила само този с Бранимира. И той ми е най-интересен, до момента.

На този със Синтия, ми стана досадно. Като извади тефтера с конспекта, тази жена, няма спирка на приказките. Назобена с клишета до козирката, все едно чета заглавията по рафтовете за книги, за самоусъвършенстване. То не бяха "токсични отношения", то не бяха, на кого му били натиснали "бутоните"...и бля-бля-бля. Като цяло, остана ми впечатлението за преекспониране на негативите, на другите и същевременно самоизтъкване.

Иначе, от  задкулисните истории, които сподели, изненадата беше, че Ферай се е държала много арогантно в началото с всички, и с персонала, и с екипа. Налагало се Н.Н. да спира снимките, за да я поставя на място. Гледай ти, хрисимото Ферайче! Smiley
Кога е качен надкаста с Бранимира? На мен не ми излиза?
Качват ги първо на сайта на БТВ, после в Ютуб.

# 1 734
Между другото и аз срещнах в една група: "Търся "Момиче за милиони" на Даниела Рупецова". Изумих се!

# 1 735
  • Stockholm
Гледам епизодите с малко закъснение.
Даци с тази оправност и чевръстост ми скочи в очите.
Мога да замижам лееекинко за глупотевините с женските енергии при тази добра изява.
Я как добре комуникираше, адекватно обслужваше и действаше. Забавляваше се и се държеше естествено.
Мартин го бива в приказките, но очевидно е бягал от часовете по трудово. А и после не му се е налагало – видно.
//
Виксъна ми се види ще си ходи сам.
Не е достатъчно влюбен ни в Любка, ни в Клаудия (това момиче е мнооого зловещо).

Стана ясно, че Данка има опит в сервирането и когато опре ножът до кокала, хваща метлата. Но заведението не беше някакъв бардак, за да натрапва шотове на хора, които не искат да пият алкохол. Там някъде обърка действителност и минало.

# 1 736
Надкаста с Бранка е качен в сайта на BTV.
Изгледах и двата Надкаста с Бранка и Синтия.Този със Синтия е по-интересен.

# 1 737
Кринджарят (Виктор) нямало да участва в Надкаст, защото се бил захванал с нови проекти, но пък Мартин щял да ходи (като утешителна награда го обявява Туджаров). Аз пък много исках да кринджвам 2 часа с абсурдните оцъкляния и гърчения като настъпан червей на Викито.
В спойлерната тема са писали, че ще участва в Къщата на инфлуенсърите(онлайн реалити), чийто снимки започвали 12/16.05, така че може би ако епизода му с избора се излъчва тогава, той може да е все още вътре, но Туджарката няма как да каже, тъй като е приятелче с хората, които снимат КнИ🙂
При положение, че Туджаров е бил част от екипа на предаването не виждам какъв е проблемът да заснемат надкаста с Виктор по- рано. Така или иначе са запознати със събитията. Просто ще го излъчат след края на Ергенът. Явно просто той няма желание да се яви в подкаста.

# 1 738
  • Stockholm
След всичко реших, че Шри Ланка не ми е бъдеща дестинация за посещение. Вижда се по момичетата колко ужасно горещо е и колко некомфортно се чувстват със залепналите си от пот коси и стичащ се макиаж. Всички изглеждат коренно различни в България.

Edit
С изключение на Анна- Мария Joy

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 11:31 от silsto

# 1 739
  • Sofia
АМ изглеждаше по-зле в студиото на “Преди обед” с тези мазни пирги 🥴 и с тоз жабешки костюм...🤢

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 12:00 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт