🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 963
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 695
На мен още от гостуването на много добър приятел на Виктор в Чакалcast ми стана ясно, че последният не е никак доволен от формата, участието си в него и създадения му имидж. Неговият приятел много крайно се изказваше и критикуваше сезона. Сега това се потвърждава от отказа да участва в Надкаст.

# 1 696
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В интерес на истината, Виктор не излиза с много хубав имидж.
Въобще не смятам,че е лошо момче, има моменти,в които разсъждава трезво и правилно,но просто не е обигран за ролята на Ерген. Няма право да се сърди на Продукцията,защото той им даде такъв контент.Не са му слагали думи в устата.
Ако беше влязал в ИВ или Фермата,по друг начин щяхме да гледаме на него. 

И Васил мисля,че няма да излезе с положителен имидж. Много ми е fake този човек. С Даниела се бият за първото място.
Съгласява се с всички (дори се чудя дали си прави труда да ги слуша) и гледа с един отегчен,кравешки поглед.
В редки случаи го виждам искрено да се изсмее и това е.

# 1 697
Вики не бил очарован от имиджа си в предаването. Ноу шит Шерлок🙃 . Голяма изненада, но …..само за него.

Умрях от смях🔽

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 07:02 от Labubu8

# 1 698
# 1 699
  • Ню Йорк
Много добро впечатление ми направи Даниела на бара - уж работа не пипала, ама беше фурия направо. Мартин горкия хич не го бива, не знам какви заведения върти.

# 1 700
  • # супернатурална #
Аз не бих съдила така строго Бранимира, все пак е момиче на 20 години. А и нищо лошо не е направила в предаването. Уважавам това, че не се поддаде на изкушението да изимитира нещо към Виктор за повече слава и добутване до финал. Единствената и грешка е, че е влязла толкова скоро след дълга връзка, в такъв момент човек не е съвсем на център. И че не е послушала майка си, която като майка и психолог вероятно я е посъветвал да не го прави. Но кои двадесет годишни ни слушат Grinning. Разбирам реакцията и на коментарите и и съчувствам. Много често, пишейки ги не осъзнаваме колко нараняваме хората и близките им. Надявам се да намери сили да ги преодолее и да ги сложи в графа "полезен житейски опит". От такива предавания  рядко някой излиза с положителен образ. За мен беше сладко бурсуче.

# 1 701
Ами сладко е и са много хубави.
Скрит текст:

# 1 702
Кое е момичето?

Скрит текст:

# 1 703
# 1 704
# 1 705
Кринджарят (Виктор) нямало да участва в Надкаст, защото се бил захванал с нови проекти, но пък Мартин щял да ходи (като утешителна награда го обявява Туджаров). Аз пък много исках да кринджвам 2 часа с абсурдните оцъкляния и гърчения като настъпан червей на Викито.
В спойлерната тема са писали, че ще участва в Къщата на инфлуенсърите(онлайн реалити), чийто снимки започвали 12/16.05, така че може би ако епизода му с избора се излъчва тогава, той може да е все още вътре, но Туджарката няма как да каже, тъй като е приятелче с хората, които снимат КнИ🙂

# 1 706
  • София
Кринджарят (Виктор) нямало да участва в Надкаст, защото се бил захванал с нови проекти, но пък Мартин щял да ходи (като утешителна награда го обявява Туджаров). Аз пък много исках да кринджвам 2 часа с абсурдните оцъкляния и гърчения като настъпан червей на Викито.
Той не е ли задължен по договор да се яви в Надкаст?

За Бранимира - отново не мога да разбера, ако не харесва Виктор (което ясно се видя), защо изобщо влиза във формата? И после се оплаква от хейт? Ами това е нормална последица от всяка публичност, особено пък ако явно изцеждаш участието си за други цели.
Влизат за известност, а като ги критикуват за това и ох!, нараниха ме.
Дори и на 21 е хубаво да можеш да си дадеш сметка за тези неща.
Иначе браво на нея, че все пак намери сили и си тръгна, явно е преценила, че достатъчно е капитализирала участието си.

# 1 707
На мен Бранимира ми стана симпатична от ден едно 🤪 и много се учудих, че масово предизвика неодобрение. Ок, после разбрах защо, но тя според мен категорично не е въртиопашка, моля ви, този бурсук?!
Хората сметнаха за гадно от нейна страна да дава надежди на Виктор, без очевидно да има каквото и да е към него. Ако е осъзнато е кофти, но тя наистина е само на 21, каза си, че е мислела, че може да се получи между тях и да се влюби. Той е красив младеж, не е трудно да си го представи човек, дала си е шанс, но не е станало. За мен тя е образът, който обра незаслужено много неодобрение,  при положение, че е едно нормално учещо момиче. Вътре я харесваха участниците, явно е готин човек. Не я видях да участва в скандали и интриги и за мен нещо важно - първа стана от масата, когато гуру Рупецова започна за пореден път да каканиже мантрите си за успех в живота. 😁

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 11:00 от Tess d`Urberville

# 1 708
Не се учудвам и грам, че има толкова ергенки с родители "психолози". Години наред това беше една от специалностите с най-ниски изисквания за влизане и почти никакви, за да я завършиш. И то не в 1 или 2 ВУЗа. Хиляди манекенки, танцьорки и редови бръмчалки кътат по една диплома за психолог в чекмеджето си Simple Smile За щастие повечето никога не са практикували професията.  Wink

# 1 709
Скрит текст:
И тоя фризьора ми говори колко добре било снимано и осветено предаването, колко се държало на естетиката. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт