🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 874
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 680
Бранка си остана стабилно момиче.

# 1 681
  • София
Аз така и не я разбрах Бранка какво иска да каже с това, че е различен Вико със и без камери. С камери я преследва и ѝ се умилква, а без какво? Става грубиян и я пренебрегва ли?

# 1 682
# 1 683
  • България
Бранимира е една въртиопашка без емпатия. Глупаво участие заради високо его. Нищо стабилно няма в това да идеш да се сваляш с мъж, който даже не те привлича, а те е преследвал с месеци. Дано славата, която получи, не е на прекалено висока цена.

# 1 684
  • Stockholm
Гледам в новините една възрастна жена, която тъжи за потрошената си от градушка градина и за починалия си съпруг, с когото винаги си деляли първото узряло доматче.
Даниела в Чепеларе дали би се радвала на доматите в двора, кога и къде се объркаха ценностите?
Много ми харесва коментарът.
Учудвам се на тенденцията образът на Даниела да започне да бъде харесван... или поне по-малко нехаресван. Не, тя е антипод на жена. За каква женска енергия може да говори, като дори не е майка. Делюжънъл за външния си вид, преправен с идеята точно да се хареса на определен тип мъже-касички. С глеповатия си кикот и претенции, от които да му се догади на всеки нормален човек. Изкуствена външно, вътрешно. Жалък опит да следва онези курсове на Кобилина за гейшата, които някога рекламираше. Такива като нея трябва да бъдат давани за лош пример, а не да успяват да спечелят ергенът. От нея лъха на комплекси. Валидира себе си с това дали е успяла да си хване богат мъж. Удоволствията на живота са почивки и екскурзии, може и без мъжа, но той да ги плати. Просто наистина анти ми е отвсякъде...

Сериозна тенденция е одухотворяването на образа ѝ. Имам чувството, че силно "мотивиран" екип работи в тази посока с всякакви средства.

# 1 685
Hazel eyes са си точно лешникови или пъстри очи.

Скрит текст:

Виктор сам не си знае цвета на очите, а се сърди като му кажат, че са сини Grinning

# 1 686
  • България
Викито е със синьозелени очи, не пъстри или лешникови.

# 1 687
Не бях виждала мъж толкова да се вълнува от цвета на очите си и да коригира, ако му го сбъркат. Явно много се гордее, че очите му са зелени, а не сини. Странен немъжествен мъж.

# 1 688
А Бранка и тя с травми ?! Вече ме втриса  като чуя за травми, всички си оправдават глупостите с травми. Толкова е досадно и тъпо.

Жоро бармана и на мен не ми хареса в Надкаст. Не е лош, но не понасям подмазвачи и комформисти. Такъв  тип хора не са подходящи за коментатори на каквото и да било. В предаването ми беше готин.

Погледнах я тази Станислава, за която говорите. Не съм впечатлена изобщо. Моя любим завинаги е Неделчо ! Heart
Наскоро обаче открих случайно две сестрички, reality check sisters им е канала. Едната е Ника, сестра й я забравих. Много готини и приятни мацки. Обсъждат Ергенът доста обективно, много премерено и интересно. Те например харесват и одобряват като цяло поведението на Бранимира, според тях тя е "black cat" (женската енергия), а Виктор  е "golden retriever" - гонещият мъж и им харесва как Бранимира е отстоявала себе си. Да си призная систърите ме накараха да си омекотя оценката за Бранка. Имат и много годин епизод за Мартин, който ако той го гледа, ще припадне, щото го разкостват, особено за връзката му с Йоана. Grinning Говорят с много чуждици, защото едната живее в US, a другата в Израел, но на мен не ми пречи и са ми много сладки и приятни за слушане. Може и да сте ги гледали, но аз не бях ги срещала и приятно се изненадах.

# 1 689
Мартин и Любомира са качили общ пост,в който той я поздравява за рождения ден

# 1 690
Слушам бармана-фризьор в НадкасТ. Направо ме заболя главата. Много говори - нищо не казва.
Прочетох Бармана- фантазьор Simple Smile
Направи ми впечатление,  че Клаудия има майка психолог,  както и Бранимира също има родители психолози май, доста интересно е това, поне за мен.

# 1 691
Очевидно е, че на психоложките децата са травмирани по рождение.

Гледах бармана на бързи обороти, че и на мен ми стана досадно... десет минути обяснения за черен хайвер и други „важни“ сравнения. Като набере скорост в обясненията си, няма спирачки

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 04:20 от Zara73

# 1 692
Теди Москов къде преподава актьорско майсторство? В ПУ ли?

Този сезон са наредени джанъмка, актриса, джанъмка, актриса, джанъмка, ...

В Театрален Колеж Любен Гройс учи Синтия, в клас 2025 на Теди Москов
https://www.instagram.com/classmoskov.2025/
Кучето Ферай беше грубичко, трябваше Синтия да я нарече дъщерята на Даниела и Мартин, защото Ферай сама искаше да й сложат кошарка в тяхната стая, а в преден епизод поиска и издръжка от тях, ако не си намери мъж в предаването.

# 1 693
Скрит текст:
Гледам в новините една възрастна жена, която тъжи за потрошената си от градушка градина и за починалия си съпруг, с когото винаги си деляли първото узряло доматче.
Даниела в Чепеларе дали би се радвала на доматите в двора, кога и къде се объркаха ценностите?
Много ми харесва коментарът.
Учудвам се на тенденцията образът на Даниела да започне да бъде харесван... или поне по-малко нехаресван. Не, тя е антипод на жена. За каква женска енергия може да говори, като дори не е майка. Делюжънъл за външния си вид, преправен с идеята точно да се хареса на определен тип мъже-касички. С глеповатия си кикот и претенции, от които да му се догади на всеки нормален човек. Изкуствена външно, вътрешно. Жалък опит да следва онези курсове на Кобилина за гейшата, които някога рекламираше. Такива като нея трябва да бъдат давани за лош пример, а не да успяват да спечелят ергенът. От нея лъха на комплекси. Валидира себе си с това дали е успяла да си хване богат мъж. Удоволствията на живота са почивки и екскурзии, може и без мъжа, но той да ги плати. Просто наистина анти ми е отвсякъде...
Сериозна тенденция е одухотворяването на образа ѝ. Имам чувството, че силно "мотивиран" екип работи в тази посока с всякакви средства.
Даниела продаде така обичаните Happy Hearts и ни плаща да я одухотворяваме. Не само това, но дори черпим от Първоизточника и я изпълваме със Светия Дух с божията благословия.💫💫💫
Не е здравословна такава фиксация в някого.

# 1 694
Кринджарят (Виктор) нямало да участва в Надкаст, защото се бил захванал с нови проекти, но пък Мартин щял да ходи (като утешителна награда го обявява Туджаров). Аз пък много исках да кринджвам 2 часа с абсурдните оцъкляния и гърчения като настъпан червей на Викито.

Общи условия

Активация на акаунт