🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 991
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 665
Подчерта, че е от заможно семейство, но никога не го изтъквала🙂
Доста дребнава и злопаметна, макар че се заяви като толкова голям емпат, та чак не се понасяла!!! Виктор й откраднал тема (за фетишите), Васил й откраднал реплики (за моногамията).
Признавам си, не догледах и този Надкаст.

# 1 666
  • София
Не съм гледала надкаста, но нещо в Синтия не ми харесваше и не можех да разбера защо толкова захласнали се имаше по нея.

# 1 667
Аз не разбирам как след предишните сезони почти всички имаха акъла в разни подкасти да се проявят в по-добра светлина и дори момичета с големи изцепки в предаването да успеят да направят добро (второ) впечатление и да смекчат критиките към тях. Сега - гордост как ги питат татковците им “Наби ли някого? Затова ли излезе?”

# 1 668
И на мен не ми харесва много подкаста с Жоро, нямам нищо против него като човек, просто ми идва прекалено многословен.

# 1 669
Гледам в новините една възрастна жена, която тъжи за потрошената си от градушка градина и за починалия си съпруг, с когото винаги си деляли първото узряло доматче.
Даниела в Чепеларе дали би се радвала на доматите в двора, кога и къде се объркаха ценностите?

# 1 670
  • София
Някои така са се фиксирали, че виждат всичко в Даниела само в черно и много им боде в очите, ако някой мъцне нещо по-различно от хейт и осъждане. По-сложна личност е, отколкото я описвате. Има над средното умение да общува с лекота с мъж, когото харесва, да флиртува, приятна дикция, женствена е без да е вулгарна. Има и завидно самообладание и самоконтрол, когато е атакувана от всички страни. Моля да не се приемат моите думи като повод отново да се възпалява някой и да изброява всичките ѝ недостатъци - ясни са - и глухите ги чуха, и слепите прогледнаха.
Колко различно виждаме нещата. 😎
Даниела нито ми е сложна, нито възвишена. Точно вулгарна ми е - лоши корекции като на средностатистическа кифла.
Материални заявки, самовлюбеност. Някой правилно отбеляза, че има късмет Марто да я валидира и да я сложи изобщо като предмет на обсъждане. Иначе щеше да е храстче като Диана. За мен Мартин е звездата тук, беше и е двигател на сезона, сега пък е и нещо като психологическо гуру на девойките. Въобще, около него има живот, интересно е, определено харизматичен тип.
Навън не ги виждам с Даниела, ще му писне от изискванията и, а тя явно възнамерява да му спре и забавленията, и партитата, и алкохола. Няма да я бъде тази изобщо.

# 1 671
Слушам бармана-фризьор в НадкасТ. Направо ме заболя главата. Много говори - нищо не казва.

# 1 672
Най-хубавото тяло има Ивет. Във физиономия е малко криндж, на тялото е перфектно.  Ферай е прекалено кьошава и плоска.

# 1 673
  • # супернатурална #
За мен Даниела също е многопластова личност, интересна ми е както сама по себе си, така и с реакциите, които предизвиква. Съгласна съм, че играе роля, но за разлика от всички останали "в роля", които се правят на по-добри и морални, отколкото са, тя умишлено преекспонира и натиска копчета, които знае, че ще предизвикат отзвук.Затова е интересна на Мартин, мисля, че добре "чете" хората и там е видял поне няколко страници за разлистване, за разлика от "салфетките" с които е заобиколен.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 22:02 от Г. Краули

# 1 674
  • България
Видях блиц интервю на Александра след отпадането. Обяснява че hazel за очи не било лешник, а между два цвята. Много ти ги знаем в България такива тънкости.

Видя ми се пак пълна кукувица, но от безобидните. Обяснявам си че се задържа толкова дълго защото беше къртица на продукцията. Обаче дали има капацитета да е къртица с незнанието си на български.

Тя какво работи? Да не е sugar baby?

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 22:56 от ferencliszt

# 1 675
Най-хубавото тяло има Ивет. Във физиономия е малко криндж, на тялото е перфектно.  Ферай е прекалено кьошава и плоска.
Чудя се и не схващам - какво значи, че някой е криндж в лицето?

# 1 676
  • България
Ади и Васил си подхождат по хумора - имитацията на слон и сравнението с Али Ръза.

# 1 677
Любомира си празнува рождения ден в Джанъм

# 1 678
Гледам в новините една възрастна жена, която тъжи за потрошената си от градушка градина и за починалия си съпруг, с когото винаги си деляли първото узряло доматче.
Даниела в Чепеларе дали би се радвала на доматите в двора, кога и къде се объркаха ценностите?
Много ми харесва коментарът.
Учудвам се на тенденцията образът на Даниела да започне да бъде харесван... или поне по-малко нехаресван. Не, тя е антипод на жена. За каква женска енергия може да говори, като дори не е майка. Делюжънъл за външния си вид, преправен с идеята точно да се хареса на определен тип мъже-касички. С глеповатия си кикот и претенции, от които да му се догади на всеки нормален човек. Изкуствена външно, вътрешно. Жалък опит да следва онези курсове на Кобилина за гейшата, които някога рекламираше. Такива като нея трябва да бъдат давани за лош пример, а не да успяват да спечелят ергенът. От нея лъха на комплекси. Валидира себе си с това дали е успяла да си хване богат мъж. Удоволствията на живота са почивки и екскурзии, може и без мъжа, но той да ги плати. Просто наистина анти ми е отвсякъде...

# 1 679
Тази вечер се "забавлявах" с Бранимира в Надкаст.
Откакто са се запознали случайно с Виктор, последвали са се в Инстаграм, той я е канил няколко пъти да излизат. Но, тя тъкмо е приключила дълга връзка и не е имала желание. Един път докато е бил на морето е видял нейно стори тъкмо от морето и веднага ѝ е изпратил съобщение да се видят. Отново го е отрязала, а той разсърден я е отследвал. След някое време я е последвал отново.
И тогава последвало обаждане от НН за участие в Ергенът: Ергенът те иска! Не се е сетила кой е.
Първата среща пак, според Бранимира, е минала добре, даже смятала че има шанс и да се влюби.
Първоначално се е чувствала специална. Но не е изтъквала че е поканена. Само когато я попитат. И първата която я е попитала е била Елвира (нали са работили заедно).
Елвира пускала слухове.
Н.Николов събрал всичките и помолил това с Елвира, Мартин/Мартина, Виктор/Бранимира да се изясни....
Бранимира се дразни от слуховете които разпространява Елвира че Б и В имат отношения отвън.
И пак питам: кое е погрешното тук? Тоя хлапак не я ли преследвал отвън? Не бил ли обсебен от нея? В смисъл...Елвира не е формулирала слухът добре? Това ли е проблема?
Трябвало ѝ е време за да вземе решение и да си направи заключение защото той е бил различен зад камера и пред.
И за нея, след травмиращия край на предишната връзка, е било важно следващия човек с когото ще се обвърже ще е стойностен, здраво стъпил и самоуверен човек, трябвало ѝ е време да поупознае Виктор, но с времето...
Не е била винаги такава, тези стени около себе си е вдигнала след преживявания и травми.
След предаването коментарите са я наранили доста. Близките ѝ също, въпреки че са го очаквали.
Той имал съмнения че всички жени влизат за популярност.
Аз пак не разбрах защо е влязла.
С Любомира си стиснали ръце още към началото и така си останали приятелки.
След срещата с целувката, Любомира е питала дали е имало целувка. Бранимира е излъгала. Затова следващият ден когато Клаудия се похвали за нейната, Бранимира  смятала че е време да си каже.
В иднина би искала да участва в нещо като Две капки вода като танцьорка, или да отвори танцова школа...

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 00:30 от Glutenfree

Общи условия

Активация на акаунт