🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 811
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 145
Ако има мераклийки за поети над 50, може да поканят и Юксел Кадриев. Ако сте попадали на шортчета от инстаграма му, не може да не сте умирали от криндж поезията, която декламира. А и е свикнал с камерите 😄
О,ужас.Има нещо много мазно,неприятно в него,не ме кефи определено.
Веско Маринов,той и без това се влюбва и разлюбва през нкл години 😆 Анти ми е,обаче пък сеирче ще има.

# 2 146
  • Обран бостан ;)
Най-готиното на такъв формат, ще е че никой няма да е оправдан поради младост. И че майките им едва ли ще ни четат. Така мога да съм по-крайна в изказванията. Мен това винаги ме е възпирало. Все си мисля, че са нечии деца.

Никога не е късно да станеш за резил, но както казах - мъж с всичкия си няма да се навие, даже и за кинти.

# 2 147
  • # супернатурална #
Малко надценяваш наборите Grinning А и за целите на сеира, пардон предаването, не е нужно да са с всичкия си. Та пак се върнахме на фрийк шоу, което не бих гледала. И като цяло трудно изпълнимо по нашите географски ширини.
Ох, днес съм по-колеблива и от Виктор.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 10:11 от Г. Краули

# 2 148
  • България
Чичо Танко е на възрастта на родителите ми, подходящ е за сеири и циркове с жени 50+, аз съм за сезон с мъже между 24 и 36 годишни. Мартин би ми било стар. 40-годишните мъже са хубави, разликата с тях ми е "туу мач".

Миналата година сме изчерпали темата за тогавашния сезон 1 седмица преди финала, тази година сме изчерпали 2 седмици по-рано. Задобряваме.

# 2 149
  • София
Обаче Танко излезе евъргрийн. Ергените минаха и заминаха, а той кара кръвта да кипи, страсти да се вихрят, въображението да играе, пеперудите да пърхат, битки да се водят за него.

# 2 150
Ам'чи да,представям си го/татко Танко/ как като Паисий стихоплетства на лунна светлина,а през деня обръща пържолите на поредната индивидуална среща с някоя дама,която е нарязала салатата/балканци сме все пак/.Пък хапнат,погледат се в очите,после любовните декламации* и "дълбоките"разговори,че то на празни стомаси не вървят.

А Викито,к'во-стил "обичаш ли хляб?"

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 10:49 от Морана

# 2 151
Александра явно от страх да не се изсипе върху нея агресията на булитата е избягала в другия отбор. Ако Александра беше толкова уплашена от Росица, че е истеричка , защо след предването се среща с нея и учавства в рилове на Росица?  Аз лично преди да правя квалификации на Росица бих чула нейната гледна точка!
Тя не е “уплашена” от Росица и никога не го е твърдяла. Просто не ѝ е приятна компанията ѝ, защото е много негативна, не се е съобраявала с мнението ѝ и в един момент на човек му натежава. А за срещата в ЛА обясни и е дискутирано във форума.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 11:31 от Lilly_85

# 2 152
Не се учудвам и грам, че има толкова ергенки с родители "психолози". Години наред това беше една от специалностите с най-ниски изисквания за влизане и почти никакви, за да я завършиш. И то не в 1 или 2 ВУЗа. Хиляди манекенки, танцьорки и редови бръмчалки кътат по една диплома за психолог в чекмеджето си Simple Smile За щастие повечето никога не са практикували професията.  Wink
Обратното, беше с един от най-високите балове години наред. Как нещо ще е модерно, ще има интерес и ще има наплив, пък ще е с нисък бал?!?
А манекенките дипломите си ги купуват или влизат в университет от малък град, платено обучение и после прехвърлят, ако могат.

А на Синтия педагогиката, която евентуално трябва да запише за детската й градина, тя май отдавна си е с нисък бал. Но предполагам тя иска измислена детска школа да шефства и да си упражнява логореята пред деца. То кой възрастен ще я изтърпи.

# 2 153
  • София
Светлото ако влезе като Йоана да се бори за бившия ще е велик сеир. Трябва да имат линейка на терен задължително .

# 2 154
Скрит текст:
Изтриха ми предложението за ергени за следващия сезон.
Обаче защо? На мен ми писнА да гледам само млади - искам да има ерген над 50 и съответните жени. Ние, хората на средна възраст за изхвърляне ли сме? Не ви е срам! Smiling Imp
Най-много разводи стават в тази възраст и жените и мъжете имат нужда от рестарт, така че, защо не? След като вече има няколко ергена в този сезон, защо да не се разнообразим възрастово? А и жени от различни поколения заедно ще бъдат интересни за наблюдение и дискусии.

Сега да се върнем към настоящия сезон. Не обсъдихме едно интересно нещо - състезанията тази година бяха не между жените, а между мъжете. Това, което ми направи впечатление е, че Виктор се предаваше още преди началото на самото състезание. Не съм сигурна нарочно ли го правеше или просто си е схватанак? Той нали е уж някакъв спортист, а все губеше срещу Мартин?!
Ох, не ми се сърди  Flowers Hibiscus Смея се с глас, като си преставя всички на пяненото  парти Simple Smile

Ооо, ти само гледай. Sweat Smile Купонът тече, пяна пИяна, тинтири минтири - народа кърка яко и на тази възраст вече може да се рекламират маркови напитки! Ама аз не казвам да са на 80 години участниците, казвам да са над 50. То като помислим, Христо Стоте Манекенки какви мадами въртеше...всичките фърчилки започваха от неговите покои. Но ако трябва да бъдем честни, в днешно време има доста засукани жени над 50, а и мъже - в тази възраст мъжете залитат по огромни мотори и големи татуировки.
Въобще...ако направят сезон, в който има различни възрастови групи, в т.ч. 50+ ще е много интересно.
Като нищо младите мацки ще налетят на "стареца" с мотора и коженото яке, хехе.

Като представител на полу-умрелите според тукашните стандарти мъже (56г) , мога да те уверя, че няма мъж на тази възраст и с всичкия си, който да се навие да е в компанията на 10 жени и 99 камери.
Предпочитам 1 жена, 1 стая и врата с райбер. Wink

А, ти остави тази работа. Wink Има си хора за всичко, особено за чест и слава. А кафето с райбер си го пият и в Ергена - както казват в сегашния сезон, гледайте, гледайте! Обаче на Мартин за сега не му се е отворил парашута. Да видим в следващия епизод дали ще пием греяна ракия или да? Не съм сигурна, че Даниела ще устои на "чара" на господин Елвис. Аз все си мислех, че той го играе истинският Елвис, пък той бил покерджия. Ти да видиш! При такива родители, голяма битка е водил без съмнение, защото нали, репутацията на мама и тате и пр, и пр.

# 2 155
В БГ имаме и друг Елвис /Цецо/ - той е пеещия.
В началото като казаха, че ергенът ще е Елвиса, си помислих точно за този… Никаква идея нямах кой е Мартин - нито от Емануела се интересувам, нито съм гледала онзи сезон на ИВ… В главата ми мина въх… Цецо… Хич не виждам жените да се редят на опашка за него… Пък и не беше ли женен. 😁
Скрит текст:

# 2 156
Мисля си за Росица. Уточнявам, че не съм психолог, а прост математик.
На нейната възраст би трябвало да може да се включи в общата група. Това че толкова много участнички ѝ намериха кусур показва, че все пак има нещо неадекватно в поведението ѝ.
Знаем, че тези, които са изолирани от стадото стават жертви на хищниците. Въпросът е тя защо не го знае. Дори Ивет и Клаудия успяха да се прикрепят към групата.
Няма лошо човек да иска да е различен и да се разграничи от нечие мислене и поведение. Но, трябва да има волята да го направи. Не става само с мърморене и хейт.

# 2 157
  • в сърцето на един мъж...
На нейната възраст би трябвало да може да се включи в общата група. Това че толкова много участнички ѝ намериха кусур показва, че все пак има нещо неадекватно в поведението ѝ.
Знаем, че тези, които са изолирани от стадото стават жертви на хищниците. Въпросът е тя защо не го знае. Дори Ивет и Клаудия успяха да се прикрепят към групата.
Няма лошо човек да иска да е различен и да се разграничи от нечие мислене и поведение. Но, трябва да има волята да го направи. Не става само с мърморене и хейт.

Има хора, които са фини, имат други интереси, не могат лесно да се приобщят. Видяхме, че тя чете книги - никоя не го правеше вътре - един път видяхме Синтия с книга. Тя не е тунингована, няма как да се говори с нея за корекции или процедури. Интересува се от графичен дизайн, има интерес към музеи и изкуство - това не го видяхме у никоя от участничките. А такъв човек за какво да си говори с останалите? А като се съберат две - три булита и нарочат някого, много лесно може да стане жертва на цялата група. Има един много хубав немски филм, който обяснява точно този феномен.

# 2 158
Освен изцепката на Косара и Люба за бележката, не съм видяла някой друг да ѝ каже нещо на криво… В някакъв подкаст бяха казали, че дори Мартин ходил да я вика да седне при тях и тя отказвала…

Според мен е свръхчувствителна и си е наумила, че всички са против нея. Неделчо добре го обясни в един подкаст - някои хора са така. Дори да се почувстват съвсем мъничко нежелани, се затварят и почват демонстративно да се цепят от колектива. Малко като victimising.

Алекс всъщност не я е обидила… Каза, че е много негативна, че изпада в разни състояния и че се държи много собственически. Но го направи някак си тактично, по-скоро в стил “Росица трябва да поработи върху себе си”, а не тип “Не мога да я трая тая”.

Geia, чели са книги, но едва ли такова нещо ще влезе в монтажа. Синтия спомена, че по някое време са почнали да си разменят, защото повечето носили само по една и за месец+ не стига (всъщност го каза за да се самоизтъкне, че давала книги - щото нали била емпат).

# 2 159
  • България
От подкаста със Синтия - Неделчо пита дали Даниела споменавала композитори, например Шопен. Синтия вика: класически артисти, композитори. Синтия можела да свири на инструменти LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Пълна карикатурка на интелектуалка е таз женичка.

Общи условия

Активация на акаунт